603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bi sorunum daha var.

Usta bu koyduğun fontta kalın yazı ince görünüyor. Mesela maxiye girdiğimde okumadığım konuların başlığı ince oluyor. Nasıl çözerim bu sorunu

Yazı fontunu orjinaline çevir düzelir... yalnız power tuşundaki iconlar gider

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

nasıl çeviririm
orijinal rofs2 Nokia cooker ile aç resource/ fonts klasörünü alıp benim hazırladığım rofs2 deki aynı yerden fonts klasörünü sil çektiği koy paketle flaşhla tamamdır

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
kardesim bisey sorcam: sen cfw ye o kadar mod yapmissin bi ton degisiklik yapmissin fakat orjinal yazilimdan farkini cozemedim. Oyunlarda performans artisi yok. Sarj daha az gidiyo. Radyodan atiyo orjinal yazilimda bole bise yok. Bide heap boyu falan demissin onlar ne ise yariyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bisey sorcam: sen cfw ye o kadar mod yapmissin bi ton degisiklik yapmissin fakat orjinal yazilimdan farkini cozemedim. Oyunlarda performans artisi yok. Sarj daha az gidiyo. Radyodan atiyo orjinal yazilimda bole bise yok. Bide heap boyu falan demissin onlar ne ise yariyo
yazılımı atarken yazılım sıfırla ile atmazsan olmuyor... ana başlıkta notlarıma dikkat edin...

ErSin9006

Üye
biraz önce yükledim bir sorun görünmüyor fakat kamera ayarları zoom yaptıkça kötüleşiyor kamera ayarlarını 603fp2 gibi yapabilir miyiz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce yükledim bir sorun görünmüyor fakat kamera ayarları zoom yaptıkça kötüleşiyor kamera ayarlarını 603fp2 gibi yapabilir miyiz?
yakınlaştırma daha da artırıldığı için ve sen çok yakınlaştırdığın için bozuluyor. orjinalindeki kadar yakınlaştırırsan bozulmaz

ErSin9006

Üye
peki bir düzeltme yapayım
1. televizyon tweetian e-posta skype proğramları kurulu çıkmadı
2. Mesaj okuma sözlük proğramları resimlere göre fazla =))
3. kaydırma çubukları azcık hareket ettirince sonuna kadar düşüyor
4- Mesaj kısmında bizim verdiğimiz yanıtlarda 2. satır birinci satıra göre kısa ise sağa yaslanıyor yani
......................
....... şeklinde
5-wifide fazla belli değil ama 3g ile girdiğim halde opera mobile ile de denedim çok kasdı net
bunları söylüyorum çünkü bilinirse ona göre davranırlar alan kişide yapan kişide kesinlikle yanlış anlamayın

Birde bu modifiyeye herhangi bir güncelleme yaparsak sakıncası olur mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki bir düzeltme yapayım
1. televizyon tweetian e-posta skype proğramları kurulu çıkmadı
2. Mesaj okuma sözlük proğramları resimlere göre fazla =))
3. kaydırma çubukları azcık hareket ettirince sonuna kadar düşüyor
4- Mesaj kısmında bizim verdiğimiz yanıtlarda 2. satır birinci satıra göre kısa ise sağa yaslanıyor yani
......................
....... şeklinde
5-wifide fazla belli değil ama 3g ile girdiğim halde opera mobile ile de denedim çok kasdı net
bunları söylüyorum çünkü bilinirse ona göre davranırlar alan kişide yapan kişide kesinlikle yanlış anlamayın

Birde bu modifiyeye herhangi bir güncelleme yaparsak sakıncası olur mu?

yazılımı atarken phoenixle nasıl flaşhladın.. resimde gösterdiğim gibi. ayrıca yazılıma atmadan önce depoyu biçimlendirip hard format attınmı?

coskunsaglam

Üye
n8 içn olanı war mı?

ErSin9006

Üye
öncelikle phoneix in içine verdiğin dosyaları attım rm-779 klasörüne onu ürün buldan okuttum sonra yükleme sekmesinden yazılım yüklemeyi seçtim yazılım sıfırla deyince atmış oldu bilmiyorum eksikmi ama depoyu biçimlendirip hard formatta attım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle phoneix in içine verdiğin dosyaları attım rm-779 klasörüne onu ürün buldan okuttum sonra yükleme sekmesinden yazılım yüklemeyi seçtim yazılım sıfırla deyince atmış oldu bilmiyorum eksikmi ama depoyu biçimlendirip hard formatta attım
yazılım sıfırla ile atınca sorun almaman lazım...

- - - Eklendi - - -

n8 içn olanı war mı?
var buyur... http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-symbian-evols-fp3-01-12-2012-a-697466.html

bilal13

Üye
ya bu cwfden benim telefondanmı cok sarj gıdıyor anlamadım aksamleyın sarja koydum 100 doldu cektım sabah kaltım baktım batarya zayıf dıyo telefona tekrar cfwyi atsam tekrardan bole sorun olurmu yada kalibrasyon yapsam duzelirmi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ya bu cwfden benim telefondanmı cok sarj gıdıyor anlamadım aksamleyın sarja koydum 100 doldu cektım sabah kaltım baktım batarya zayıf dıyo telefona tekrar cfwyi atsam tekrardan bole sorun olurmu yada kalibrasyon yapsam duzelirmi
swipe unlock ya da dunlock programlarının son sürümünü yüklediysen onlar şarj yiyor telefonda bişey yok yani :) benimde başıma geldi akşam %100 sabah %17 oldu. O programlardan kaynaklanıyor eğer yüklediysen

bilal13

Üye
eet dün aksam swipe unlockun son sürümünü yüklemiştim demekki onda eskı surume donsem sarj yemez heralde demi birde ivo battery programı var batayada %40 daha uzun sure dayanıyo ama ıcınde cpu modda var o konu da sıkınyı olabılırmı sende cpu mod yaptım birde onu yıklersem batarya yıne cok gidetmi yardımın için cok tesukkerler

ErSin9006

Üye

yazılım sıfırla ile atınca sorun almaman lazım...

vala dediğim şekilde yaptım aynen önce biçimlendirdim sonra hard format attım sonra phoneix e ürün buldan dosyalarınızı okuttum yazılım yükleden yazılım sıfırlaya bastım bişeyler doldu vs ellemedm hiç sonra telefon açıldı böyle.. sadece televizyon proğramını alabilir miyim peki sizden ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
eet dün aksam swipe unlockun son sürümünü yüklemiştim demekki onda eskı surume donsem sarj yemez heralde demi birde ivo battery programı var batayada %40 daha uzun sure dayanıyo ama ıcınde cpu modda var o konu da sıkınyı olabılırmı sende cpu mod yaptım birde onu yıklersem batarya yıne cok gidetmi yardımın için cok tesukkerler
o programı bilmiyorum ama swipe unlock ta bir önceki sürüme dön o yeni sürüm kadar aşırı şarj yemiyor rica ederim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılımın şarjını ölçmek istiyorsanız yazılımı attığınız gibi kullanın kaç gün gittiğini ancak o zaman anlarsınız.. ama kurduğunuz kimi uygulamalar kapatsanız bile arka planda parçası çalışır ve oda şarjı yer

slm5288

Üye
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.701 cihazıma cfw yükledim acılmıyor JAF ile flash atmak icin hangi dosyaları işaretlemeliyim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt