603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
kardeş tek bir sorum olucak cfw de kullandığın yazı tipi fontunun ismi ne ?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
şu metin saatinin türkçe olan dosyasının nerde olduğunu söylemedin

- - - Eklendi - - -

bide bu senin modlarının içinde oturumlarda baloncuklu olan hani resimler çıkıyo kenarlardan hhee işte o. ben yaptım ama rehberimde resmi olan bi vatandaş bana msj çekince mesajın yanında resmi çıkmıyoo. dostum bu nasıl oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu metin saatinin türkçe olan dosyasının nerde olduğunu söylemedin

- - - Eklendi - - -

bide bu senin modlarının içinde oturumlarda baloncuklu olan hani resimler çıkıyo kenarlardan hhee işte o. ben yaptım ama rehberimde resmi olan bi vatandaş bana msj çekince mesajın yanında resmi çıkmıyoo. dostum bu nasıl oluyor

burası mod paylaşım yeri değildir, konu dışına çıkıyorsun. Konu aç ben dahil herkes yardım eder.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
iyi diyosunda ben senin yaptigin yazilimi kullaniyorum. Senin yaziliminla alakali biseyler soruyorum.sendeki modlardan bahsediyorum. Her kafadan bi ses cikar simdi ben konu acarsam. Bu isin erbabi sensin ve direkmen seninle muhattap olmam gerekiyo diye düsünüyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
iyi diyosunda ben senin yaptigin yazilimi kullaniyorum. Senin yaziliminla alakali biseyler soruyorum.sendeki modlardan bahsediyorum. Her kafadan bi ses cikar simdi ben konu acarsam. Bu isin erbabi sensin ve direkmen seninle muhattap olmam gerekiyo diye düsünüyorum.
benim yazılımı kullan veya kullanma sonuçta o saat Türkçe ve onunla ilgili yapacağın herhangi bir mod yoktur... ayrıca bendeki meego oturumlarda resim yok sen resimli olanı soruyorsun... resimli olan mod hangisiyse o konuya soracaksın...

Pringles

Pringles

Üye
kardeş bulamadım pure font demişsin ama yok bulamadım ismini tam yazabilirmisin ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey 808 cfw'sindeki saat digital şeffaf küçük saat widget'ini nerde bulabilirim..?

Pringles

Pringles

Üye
mod arşivinin linkini atarmısın bulamıyorum :(

Pringles

Pringles

Üye
Tamam oldu buldum teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dostum herhangi bir tema yüklesek telefona o temayı kurunca klasör simgeleri nasıl olur ve sorun çıkarmı ? sorun çıakr diye tema yüklemiyorum şuan cevabını bekliyorum ona göre yükleyecem ?

Metin MF

Metin MF

Üye
eline koluna sağlık çok güzel olmuş arkadaşım.

Tek sorun zip manager'ı kaldırman, onu da yükledim :oke:

Ekli dosyalar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline koluna sağlık çok güzel olmuş arkadaşım.

Tek sorun zip manager'ı kaldırman, onu da yükledim :oke:

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Dostum herhangi bir tema yüklesek telefona o temayı kurunca klasör simgeleri nasıl olur ve sorun çıkarmı ? sorun çıakr diye tema yüklemiyorum şuan cevabını bekliyorum ona göre yükleyecem ?
sorun çıkmaz ama yükleyeceğin temada iconlar varsa meegolar çımaz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Güncelleme çalışman varmı üstad ?

Metin MF

Metin MF

Üye
bi sorunum daha var.

Usta bu koyduğun fontta kalın yazı ince görünüyor. Mesela maxiye girdiğimde okumadığım konuların başlığı ince oluyor. Nasıl çözerim bu sorunu

Üst Alt