haqanguven
Üye
ana başlıkta ekte verdim onu indir kur kurulur...kardeş ilgine teşekkür ederim ama rompahter kurulmuyor nasıl yaparım
ana başlıkta ekte verdim onu indir kur kurulur...kardeş ilgine teşekkür ederim ama rompahter kurulmuyor nasıl yaparım
pure font... mod arşivimde olması gerekkardeş tek bir sorum olucak cfw de kullandığın yazı tipi fontunun ismi ne ?
şu metin saatinin türkçe olan dosyasının nerde olduğunu söylemedin
- - - Eklendi - - -
bide bu senin modlarının içinde oturumlarda baloncuklu olan hani resimler çıkıyo kenarlardan hhee işte o. ben yaptım ama rehberimde resmi olan bi vatandaş bana msj çekince mesajın yanında resmi çıkmıyoo. dostum bu nasıl oluyor
benim yazılımı kullan veya kullanma sonuçta o saat Türkçe ve onunla ilgili yapacağın herhangi bir mod yoktur... ayrıca bendeki meego oturumlarda resim yok sen resimli olanı soruyorsun... resimli olan mod hangisiyse o konuya soracaksın...iyi diyosunda ben senin yaptigin yazilimi kullaniyorum. Senin yaziliminla alakali biseyler soruyorum.sendeki modlardan bahsediyorum. Her kafadan bi ses cikar simdi ben konu acarsam. Bu isin erbabi sensin ve direkmen seninle muhattap olmam gerekiyo diye düsünüyorum.
kardeş bulamadım pure font demişsin ama yok bulamadım ismini tam yazabilirmisin ?
Fontun ismi Nokia Pure Font . Font zoomer ı yükleyince içinde geliyor zaten. Her yerde de bulabilirsinmod arşivinin linkini atarmısın bulamıyorum![]()
Rica ederimTamam oldu buldum teşekkürler![]()

eline koluna sağlık çok güzel olmuş arkadaşım.
Tek sorun zip manager'ı kaldırman, onu da yükledim![]()
sorun çıkmaz ama yükleyeceğin temada iconlar varsa meegolar çımazDostum herhangi bir tema yüklesek telefona o temayı kurunca klasör simgeleri nasıl olur ve sorun çıkarmı ? sorun çıakr diye tema yüklemiyorum şuan cevabını bekliyorum ona göre yükleyecem ?
hayır.. 5800 belle ile ilgileniyorumGüncelleme çalışman varmı üstad ?