yazılımdan kaldırıldıhocam bende bu sosyal aglar flan yok hıc gelmedı ?
yanı resımdekıler yok whats app flan sız sonradan mu kurdunuz ?
Hakan eline sağlık kardeşim güzel olmuş her şey.

kkardes bunu telefondan guncelleme imkanı var mı ayrıca bı de bn telefona hard format attım magaza falan guncellenmesı için orjınalı yukleyıp ustune evolsu gecsem olur mu yoksa dırekt evolsu mu yukleyım cok acıll lutfen yardım edebılır mısınız
kardeş bir isteğim olacak yanlışlıkla bi sis dosyası kurdum ve açılış ekranı değişti ama hani orijinalde el ele tutuşuyo ya nokia diye seninki kırmızılı bişiler onun dosyalarını paket yapıp sis. halinde atarmısın çok memnun olurum ?
gelmesine gelir iştede bir sürü program kurdum kardeş atamazmısın senin o acılış şeyini? Orjinalde el ele tutuşuyorlar ta seninki kırmızılı bişiler onu istiyorum kırma beni ya![]()
özelden atamazmısın bana abi ya![]()
teşekkürler güle güle kullan...rom patcher kur ve uygulamayı aç.. daha sonra herhangi bir dosya yöneticisiyle c patches klasörüne kullanacağın yamaları at tamamdır...Kardeş öncelikle ellerine sağlık,katkılarına çok teşekkür ederim.beğenerek kullandığım bir cfw olmuş.benim sorum .ilave yama nasıl eklerim rompahtere .bilgilendirirsen memnun olurum.l
fp2 üzerine yükleyebilir miyim bunu?
teşekkürler güle güle kullan...rom patcher kur ve uygulamayı aç.. daha sonra herhangi bir dosya yöneticisiyle c patches klasörüne kullanacağın yamaları at tamamdır...