603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
tamam, klasörsüz olanı yaptım

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
hakan kardeş biçok kullanıcı yazılım sıfırla ile yapmış ama sen ilk sayfada yazılım yenile ile yapın demişsin hangisini yapcaz.refurbish ile yapmak hata verir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş biçok kullanıcı yazılım sıfırla ile yapmış ama sen ilk sayfada yazılım yenile ile yapın demişsin hangisini yapcaz.refurbish ile yapmak hata verir mi?

valla dikkat etmemişim iyiki uyardın.. yazılım sıfırla ile atılacak ya :(

EmreSalman

Üye
kardeş ben klasörsüz olanı yaptm flashladım oldu siteye upload edip burdan paylaşıyım mı klasörsüz isteyenler onu atar ?

mustafasen

mustafasen

Üye
bu cfw de ofıs belgeleri açabiliyormuyuz.zira ofis programları kaldırlmış

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben klasörsüz olanı yaptm flashladım oldu siteye upload edip burdan paylaşıyım mı klasörsüz isteyenler onu atar ?

bu konuda altında evolsla ilgili istediğiniz herşeyi paylaşabilirsiniz.. yalnız telefon modelini belirtin

- - - Eklendi - - -

bu cfw de ofıs belgeleri açabiliyormuyuz.zira ofis programları kaldırlmış
kaldırıldığı için açılmaz. ama orjinal udanın içini benim verdiğim udaya aktarırsan orjinal tüm uygulamalar geri gelir

EmreSalman

Üye
tamam şimdi upload ediyorum birazdan paylaşırım

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Usta sana zahmet olmazsa yarın herhangi bir saatte bu uda içini aktarma uygulamalar için zahmet olmazsa bana bunu tw den yaparmısın ? Sosyal uygulamalarına alıştımda olmayınca yapamıyorum nedense ?

morfrap

morfrap

Üye
Ben beyaz 603 kullanıyorum. Bu 603 black diye yazıyor ve phoneix hata veriyor. Düzeltmek mümkünmüdür?

bende beyaz kullanıyorm ben sorunsuz kurdum. Renk çok önemli değil kardeşim . Sw reset olmuyorsa update seçeneğini kullan

EmreSalman

Üye

Beyler bu 603 evolsunun klasörsüz olan hali indirdiğiniz rofs2yle bunu değiştirin öyle flash atın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Usta sana zahmet olmazsa yarın herhangi bir saatte bu uda içini aktarma uygulamalar için zahmet olmazsa bana bunu tw den yaparmısın ? Sosyal uygulamalarına alıştımda olmayınca yapamıyorum nedense ?
ver team şifre ve id i halledelim şimdi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
diyelimki senin udayı orjinalle değişip attık. bütün uygulamalar geldi. peki iconları da orjinalmi olcak yoksa evols gibi olcak

morfrap

morfrap

Üye
hakan kardeşim bana pm den ulaşabilir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
diyelimki senin udayı orjinalle değişip attık. bütün uygulamalar geldi. peki iconları da orjinalmi olcak yoksa evols gibi olcak
orjinal uda ile atamazsın hata alırsın... ama orjinal udanın içini benim hazırladığım uda ile değiştirebilirsin... icon paketi gitmez udada değil çünkü

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim bana pm den ulaşabilir misin

pm kutum kapalıdır buyur burdan söyle

morfrap

morfrap

Üye
bana orjinal hackli cfw lazım 603 için. Sadece hack yapılmış olack . Yapabilirmisin bana

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
361 170 899

6631
team id sifrem

Üst Alt