hakan kardeş biçok kullanıcı yazılım sıfırla ile yapmış ama sen ilk sayfada yazılım yenile ile yapın demişsin hangisini yapcaz.refurbish ile yapmak hata verir mi?

kardeş ben klasörsüz olanı yaptm flashladım oldu siteye upload edip burdan paylaşıyım mı klasörsüz isteyenler onu atar ?
kaldırıldığı için açılmaz. ama orjinal udanın içini benim verdiğim udaya aktarırsan orjinal tüm uygulamalar geri gelirbu cfw de ofıs belgeleri açabiliyormuyuz.zira ofis programları kaldırlmış
valla dikkat etmemişim iyiki uyardın.. yazılım sıfırla ile atılacak ya![]()

tamam kardeşimtamam şimdi upload ediyorum birazdan paylaşırım
Ben beyaz 603 kullanıyorum. Bu 603 black diye yazıyor ve phoneix hata veriyor. Düzeltmek mümkünmüdür?
ver team şifre ve id i halledelim şimdiUsta sana zahmet olmazsa yarın herhangi bir saatte bu uda içini aktarma uygulamalar için zahmet olmazsa bana bunu tw den yaparmısın ? Sosyal uygulamalarına alıştımda olmayınca yapamıyorum nedense ?
orjinal uda ile atamazsın hata alırsın... ama orjinal udanın içini benim hazırladığım uda ile değiştirebilirsin... icon paketi gitmez udada değil çünküdiyelimki senin udayı orjinalle değişip attık. bütün uygulamalar geldi. peki iconları da orjinalmi olcak yoksa evols gibi olcak
hakan kardeşim bana pm den ulaşabilir misin
ver team şifre ve id i halledelim şimdi
yarın müsait olurmuyum bilmiyoeum neyse artık ne zaman denk gelirsekŞuan telefondan giriyom usta kusura bakmassan zahmet olmazsa yarın halletsek ?
bana orjinal hackli cfw lazım 603 için. Sadece hack yapılmış olack . Yapabilirmisin bana