603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

legend5858

legend5858

Üye
Hala yüklemeyenler varsa bir denesin bakalım neymiş sıkıntısı.Yanlış anlama yaptığın şey çok güzel harika olmuş görsellik hız on numara sadece bazı sıkıntılar varsa halledelim :)

Pringles

Pringles

Üye
dostum tek sorunum zıp arşiv yok onu atarmısın link olarak

• Beğen
Tepkiler: kiraz.muhammed1
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Usta bu arada yazılım güncellemelerinde toplam 47mb lik beş tane güncelleme var yapsam sıkıntı çıkarmı

yunuq58

yunuq58

Üye
dostum hayirli olsun eline saglik buarada sayfa 16 daki yazdigimi.unutma :tşk:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Arkadaşlar 603 için ilk önce 36. versiyonda sonrada 24. versiyonda denedim ikisindede şu hatayı aldım:
Firmware updating failed.
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - Firmware: Flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-779\RM-779_M012.22.emmc.fpsx is not found.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum tek sorunum zıp arşiv yok onu atarmısın link olarak
ben sildim onu... eğer orjinal uygulamarı istiyorsan... nokia cooker ile benim hazırladığım udanın içini boşalt orjinal udanın içindekileri at flaşhı at tamamdır

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 603 için ilk önce 36. versiyonda sonrada 24. versiyonda denedim ikisindede şu hatayı aldım:
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - Firmware: Flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-779\RM-779_M012.22.emmc.fpsx is not found.

yanlış atıyorsun bu konuda anlatımıma bakarak yap http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html
ayrıca ana sayfada bir resim koydum ordaki seçenekle flaşhlıycaksın

- - - Eklendi - - -

Usta bu arada yazılım güncellemelerinde toplam 47mb lik beş tane güncelleme var yapsam sıkıntı çıkarmı

çıkmaz sana kalmış onlar kardeşim..

Scuderia.

Scuderia.

Üye

En sonunda refurbishde hata veriyorsa sw resetle dene.

- - - Eklendi - - -

En sonunda refurbishde hata veriyorsa sw resetle dene.

- - - Eklendi - - -

Usta bu ingilizce klavyenin düzeltmek için bir yole yokmu ?

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Bende tam sizin dediğiniz şekilde yapmıştım zaten. Fakat yinede aynı hatayı alıyorum. Size yaptıklarımı sırayla anlatıyım.
1. Zipten Evols'u çıkarıp Products\RM-779 klasörüne attım.
2. Telefonu USB ile bağladım, Phoenix'i açıp
bağlantı tipini seçtim.
3. Scan Products dedim.
4. Flashing firmware update kısmına girip, yazılımı seçtim ve Refurbish dedim.
Fakat bu hatayı aldım. Resimleri inceledim tekrar denedim fakat zaten bende aynı şeyleri yapmıştım. Bir değişim olmadı yine aynı hatayı aldım.

- - - Eklendi - - -

Şu an sw resetlemeyi deniyorum.

- - - Eklendi - - -

Oldu arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
haqanguven

808 için olanı indirip yükledim herşey gayet iyi çalışıyor güzel bir cfw olmuş iyi iş çıkarmışsın eline sağlık..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende tam sizin dediğiniz şekilde yapmıştım zaten. Fakat yinede aynı hatayı alıyorum. Size yaptıklarımı sırayla anlatıyım.
1. Zipten Evols'u çıkarıp Products\RM-779 klasörüne attım.
2. Telefonu USB ile bağladım, Phoenix'i açıp
bağlantı tipini seçtim.
3. Scan Products dedim.
4. Flashing firmware update kısmına girip, yazılımı seçtim ve Refurbish dedim.
Fakat bu hatayı aldım. Resimleri inceledim tekrar denedim fakat zaten bende aynı şeyleri yapmıştım. Bir değişim olmadı yine aynı hatayı aldım.

- - - Eklendi - - -

Şu an sw resetlemeyi deniyorum.

- - - Eklendi - - -

Oldu arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için.

ee ana sayfadakş resime bakmadın baksan çoktan yapmıştın :)

- - - Eklendi - - -

haqanguven

808 için olanı indirip yükledim herşey gayet iyi çalışıyor güzel bir cfw olmuş iyi iş çıkarmışsın eline sağlık..
rica ederim güle güle kullan kardeş

morfrap

morfrap

Üye
kardeşim eline koluna yüreğine sağlık herşey harika kurdum inceledm. Yalnız ben rehberimi senkronzasyonla güncel tutuyordm (çok kez yanlışlıkla sildiğim için) senkronizasyonu kladırmışsın onu yama olarak bana verebilirmisin dosyalarını..MUtlı YILLAR

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline koluna yüreğine sağlık herşey harika kurdum inceledm. Yalnız ben rehberimi senkronzasyonla güncel tutuyordm (çok kez yanlışlıkla sildiğim için) senkronizasyonu kladırmışsın onu yama olarak bana verebilirmisin dosyalarını..MUtlı YILLAR

saolasın güle güle kullan... senkron parça parçadır... core ve rofs2deler... çalışmazlar gömülmeden.. sen en iyisi rehberini kopyala other / contacts klasörünü pc ye al daha iyi olur...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Usta bu ingilizce klavyenin bir çözümü yokmu ya türkçeye hiç alışamadım nedense :(

bilal13

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekır

- - - Eklendi - - -

mtp device bu donanım yuklenemıyor dıyor ama phoenıxte tanıyo

Scuderia.

Scuderia.

Üye

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekır

- - - Eklendi - - -

mtp device bu donanım yuklenemıyor dıyor ama phoenıxte tanıyo
Phoenixte en sona gelince SW RESET ile flashla refurbish hata veriyor

bilal13

Üye
tmm onuda denıyecem

- - - Eklendi - - -

yanı yazılım sıfırla dıyecem

- - - Eklendi - - -

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Simdi de bu hatayı verdı

Pringles

Pringles

Üye
kardeş herşey sorun suz ama bana sadece zip dosyalarını açan program lazım, nokia cooker bişi demişsin onu nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok

Scuderia.

Scuderia.

Üye
tmm onuda denıyecem

- - - Eklendi - - -

yanı yazılım sıfırla dıyecem

- - - Eklendi - - -

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Simdi de bu hatayı verdı
Valla yazılım sıfırla oluyor herhalde en alttakiyle flashladım sorunsuz bende.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşim öncelikle merhaba. Yazilim gerçekten çok güzel bazi eksikleri var tabi ama onlarda olsa çok güzel olur diyee düşünüyorum.

öncelikle türkçe dil var ama english ve deutsch dilleri eklenmeli, msj yazarken sorun olmasin diye,,
widgetlerde şeffaf olmayan ve senin unuttuğun simgelerin onarilmasi lazim.
Oyunlar klasörü hariç diğer klasörler silinmiyo bunda bi sorun yok ama renkli olsalarda olurdu

Üst Alt