ben sildim onu... eğer orjinal uygulamarı istiyorsan... nokia cooker ile benim hazırladığım udanın içini boşalt orjinal udanın içindekileri at flaşhı at tamamdırdostum tek sorunum zıp arşiv yok onu atarmısın link olarak
Arkadaşlar 603 için ilk önce 36. versiyonda sonrada 24. versiyonda denedim ikisindede şu hatayı aldım:
Firmware updating failed.
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - Firmware: Flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-779\RM-779_M012.22.emmc.fpsx is not found.
Usta bu arada yazılım güncellemelerinde toplam 47mb lik beş tane güncelleme var yapsam sıkıntı çıkarmı
Arkadaşlar 603 için ilk önce 36. versiyonda sonrada 24. versiyonda denedim ikisindede şu hatayı aldım:
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - Firmware: Flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-779\RM-779_M012.22.emmc.fpsx is not found.
Bende tam sizin dediğiniz şekilde yapmıştım zaten. Fakat yinede aynı hatayı alıyorum. Size yaptıklarımı sırayla anlatıyım.
1. Zipten Evols'u çıkarıp Products\RM-779 klasörüne attım.
2. Telefonu USB ile bağladım, Phoenix'i açıp bağlantı tipini seçtim.
3. Scan Products dedim.
4. Flashing firmware update kısmına girip, yazılımı seçtim ve Refurbish dedim.
Fakat bu hatayı aldım. Resimleri inceledim tekrar denedim fakat zaten bende aynı şeyleri yapmıştım. Bir değişim olmadı yine aynı hatayı aldım.
- - - Eklendi - - -
Şu an sw resetlemeyi deniyorum.
- - - Eklendi - - -
Oldu arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için.

rica ederim güle güle kullan kardeşhaqanguven
808 için olanı indirip yükledim herşey gayet iyi çalışıyor güzel bir cfw olmuş iyi iş çıkarmışsın eline sağlık..
kardeşim eline koluna yüreğine sağlık herşey harika kurdum inceledm. Yalnız ben rehberimi senkronzasyonla güncel tutuyordm (çok kez yanlışlıkla sildiğim için) senkronizasyonu kladırmışsın onu yama olarak bana verebilirmisin dosyalarını..MUtlı YILLAR
Phoenixte en sona gelince SW RESET ile flashla refurbish hata veriyorThe flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekır
- - - Eklendi - - -
mtp device bu donanım yuklenemıyor dıyor ama phoenıxte tanıyo
Valla yazılım sıfırla oluyor herhalde en alttakiyle flashladım sorunsuz bende.tmm onuda denıyecem
- - - Eklendi - - -
yanı yazılım sıfırla dıyecem
- - - Eklendi - - -
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Simdi de bu hatayı verdı
kimisinde sorun yok ing klavye için sende neden sorun yarattı kiUsta bu ingilizce klavyenin bir çözümü yokmu ya türkçeye hiç alışamadım nedense![]()