603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşim yazilim on numara. Ama görüyosunki bazi hatalarin var. Bunlari arti eksi toplayim daha güzel yazilim yaparsin dimi.

- - - Eklendi - - -

SONUÇTA DESTEK VERMEN LAZIM :alkis

şuan tek hata mobil veri açık kapalı şeffaf değil o.. kimisi yazılımı yanlış attığından ing dil sorunlu diyor ama kimisi sorun yok diyor....

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ben yazılımı dogru yukledim ama dil sorunu var neyse önemli değil.Usta bu ekstra zoom olayı çok guzel olmuş gercekten benim icin tel sorun ingilizce klavye.

ASC33

ASC33

Üye
eline sağlık 701 için olanına baktım çok güzel olmuş.
DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTIRILDI
demişsin bunları pek anlamadım özellikle XCAP ne oluyor onu çözemedim.

okitox

okitox

Üye
hakan alınmıyorsun değil mi hataları söylüyoruz diye. ben kendim de 603 için cfw yapıp kullanıyorum. dediğin gibi coredaki dosyanın eksikliğinden kaynaklı. ben kendim cookerla atıp düzelttim mesela. söyleyelim ki daha güzel olsun... ayrıca rofs3 içine bi ekolayzır atabilirsin mesela tavsiye olarak...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bence alınmaz neden alinsin hatalarini anlayıp düzenler daha iyi bir cfw ortaya çıkar. Bir süre beklesin hataları belirlesin sonra güncelleme ile düzenlenemezmi böyle olursa çok iyi olur..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan alınmıyorsun değil mi hataları söylüyoruz diye. ben kendim de 603 için cfw yapıp kullanıyorum. dediğin gibi coredaki dosyanın eksikliğinden kaynaklı. ben kendim cookerla atıp düzelttim mesela. söyleyelim ki daha güzel olsun... ayrıca rofs3 içine bi ekolayzır atabilirsin mesela tavsiye olarak...
tabikide alınmam... yeterki eksik gördüğünüz yerleri söyleyin.. ben 5800 dan hala desteğimi çekmedim birtane pack yaparım 4 cihaza eksikleride tamalarız.. tamam pack çıkartırsam ekolayzırlada ilgilenicem..

- - - Eklendi - - -

Bence alınmaz neden alinsin hatalarini anlayıp düzenler daha iyi bir cfw ortaya çıkar. Bir süre beklesin hataları belirlesin sonra güncelleme ile düzenlenemezmi böyle olursa çok iyi olur..

aynen öyle :)

okitox

okitox

Üye
ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum. kendi hazırladığım cfw den hatırlıyorum. yazı tipini direk değiştirdiğin zaman kendi tarayıcısından atma gibi bi problem oluyor. haberin olsun bunu da duyabilirsin. ben tel açılır açılmaz opera mobile kurduğum için benlik problem yok fakat kendi tarayıcısından maxicepe girmeye çalıştım attı uygulamadan.

legend5858

legend5858

Üye
Madem sorunları söyleyebiliyoruz.Gerçi sorun değil istek gibi:) duvar kağıdını değiştiğimiz zaman widgetlar şeffaf oluyor.Çoğunluk isterse bunu opsiyonel ya da kaldırabilirsin.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Pack çıkartırsan iyi olur usta hatalar giderildimi cfw oturdumu tam olur cillop gibi bişey çıkar ortaya bu haliyle bile çok güzel çünkü.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık 701 için olanına baktım çok güzel olmuş.
DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTIRILDI
demişsin bunları pek anlamadım özellikle XCAP ne oluyor onu çözemedim.
DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ ::::: depolama başlangıcı hızlandırıyor
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ ::::: tuşlar önceliği geliştirildi
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTIRILDI ::::::::::::::: yerel yapılandırma ön belliğini arttırdım

- - - Eklendi - - -

Pack çıkartırsan iyi olur usta hatalar giderildimi cfw oturdumu tam olur cillop gibi bişey çıkar ortaya bu haliyle bile çok güzel çünkü.

üstünden biraz zaman geçsin hatalar çoğalsın pack çıkartılır

- - - Eklendi - - -

Madem sorunları söyleyebiliyoruz.Gerçi sorun değil istek gibi:) duvar kağıdını değiştiğimiz zaman widgetlar şeffaf oluyor.Çoğunluk isterse bunu opsiyonel ya da kaldırabilirsin.

widgetlerin şeffaf olması duvar kağıdı ile alakalı değildir... tamamen sistem mifleriyle alakalıdır

- - - Eklendi - - -

ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum. kendi hazırladığım cfw den hatırlıyorum. yazı tipini direk değiştirdiğin zaman kendi tarayıcısından atma gibi bi problem oluyor. haberin olsun bunu da duyabilirsin. ben tel açılır açılmaz opera mobile kurduğum için benlik problem yok fakat kendi tarayıcısından maxicepe girmeye çalıştım attı uygulamadan.
hımm bende atma gibi problemler olmadı hiç gelçi ben kendi tarayıcısından çok operayı kullanıyorum

ASC33

ASC33

Üye
cevap için teşekkürler

legend5858

legend5858

Üye
Ayrıca usb depolama bağlantısında olunca gelen mesajlar açılmıyor çıkarınca düzeliyor.Ben bunu t9 u e ye taşıdığına bağlıyorum bilmem sen ne dersin :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Tarayıcı biraz daha seri ama hala operanın yerini tutmuyor tabiki

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Peki opera mobile'mi mini'mi ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca usb depolama bağlantısında olunca gelen mesajlar açılmıyor çıkarınca düzeliyor.Ben bunu t9 u e ye taşıdığına bağlıyorum bilmem sen ne dersin :)

depolama modunda bağlarsan tabikide çalışmazlar... çünkü depolamada duvar kağıdından tut depoda ne okuyorsa telefonda devre dışı kalıyor o normaldir...

- - - Eklendi - - -

Peki opera mobile'mi mini'mi ??
opera mobile... çünkü site görünümleri çok farklı ve wifi için birebir...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Depolamaya bağlanınca diğer işlemler devre dışı kalıyor diye biliyorum ama yanlış olabilir tam emin değilim.

legend5858

legend5858

Üye

depolama modunda bağlarsan tabikide çalışmazlar... çünkü depolamada duvar kağıdından tut depoda ne okuyorsa telefonda devre dışı kalıyor o normaldir...

- - - Eklendi - - -

opera mobile... çünkü site görünümleri çok farklı ve wifi için birebir...

HAyır orjinal yazılımda bu sıkıntı yoktu ya da dikkatimi çekmedi.Diğer kısımları biliyorum hiç birşey çalışmaz depo hafızası ve hafıza kartında olan şeyler bakımından mesaj kısmında böyle birşey oluyor muydu emin değilim deneyen olursa söylesin belki bende hata oluyordur :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
HAyır orjinal yazılımda bu sıkıntı yoktu ya da dikkatimi çekmedi.Diğer kısımları biliyorum hiç birşey çalışmaz depo hafızası ve hafıza kartında olan şeyler bakımından mesaj kısmında böyle birşey oluyor muydu emin değilim deneyen olursa söylesin belki bende hata oluyordur :)
denemek lazım

Üst Alt