603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet arkadaşlar SW RESET le flashlayınız yani en alttakiyle şimd iaçıldı telefon özel açılış ile açıldı ve duvar kagıtları yüklü bir şekilde.Flashlarken SW RESET'e basınız en alttaki.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kadeş herşey çok güzel sadece wallpaper leri eklesen yeter başka bi sorun yok şuan çok teşekkür ederim
ana sayfada resimle gösterdiğim yerden at gelicektir duvar kağıdı...

- - - Eklendi - - -

tebrik ediyor yeni yılını kutluyorum hakan kardeşim...

ingilizce yok ve klavyeden atıyorsa o sıkıntı ya. ingilizce olunca rahat yazılıyordu. bunu ekleyebilir miyiz forumda link var mı anlatımıyla ilgili?
teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun....
forumda dil eklenimi yok ama ama orjinal rofs2den nfe ile ing dili çekip cfw ye aktarabilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Aynen ingilizce klavyeden tuşlar büyüyordu daha rahat yazılıyordu hakan kardeş ekleyebilirse iyi olur.
keşke zamanında söyleseydiniz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Saolasın usta cfw şuan sorunsuz gözüküyor heryerini kurcalamaya çalışıyorum sorun varsa bildireyim diye.

okitox

okitox

Üye
hakan nfe kullanmak şart mı cooker ile çekemez miyiz?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu arada magaza silinmiş diyen arkadaş klasörlere bakın magaza duruyor.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar duvar kağidi 1 tane demi. Ekranda yüklü geldi. Araçlar klasörü boş mu

legend5858

legend5858

Üye
Bu arada magaza silinmiş diyen arkadaş klasörlere bakın magaza duruyor.
İlk başta yanlış şekilde atınca flashı tam yüklenmemişti şimdi herşey güzel çok da güzel olmuş hoşlaştım :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan nfe kullanmak şart mı cooker ile çekemez miyiz?

cooker ile olmaz nfe de var dil ekleyip çıkarma desteği

- - - Eklendi - - -

İlk başta yanlış şekilde atınca flashı tam yüklenmemişti şimdi herşey güzel çok da güzel olmuş hoşlaştım :D
:) hehe bende suç ama koyucaktım resmi unutmuşum ve sizide uyaramadım... napim yorgunum kaç zamandır hem cfw hem işler ancak bu kadar...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar duvar kağidi 1 tane demi. Ekranda yüklü geldi. Araçlar klasörü boş mu

evet duvar kağıdı 1 tanedir

- - - Eklendi - - -

Saolasın usta cfw şuan sorunsuz gözüküyor heryerini kurcalamaya çalışıyorum sorun varsa bildireyim diye.

iyi olur... sorunların yanında gördüğünüz güzellikleride yazarsanız iyi olur :)

legend5858

legend5858

Üye
Olur öyle şeyler insanlık hali :) Şimdilik bir sıkıntı yok gayet temiz gereksiz programlar kaldırılmış.Keşke office programı kalsaydı demeden geçemeyeceğim :) Ayrıca ing diline alınca bende bir sıkıntı olmuyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Araçlar klasöründe bişey yok dimi. Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu. Son bişey daha güncellemelerdeki uygulamalari yükleyince normal ikonlarmi çikcak karşimiza

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Olur öyle şeyler insanlık hali :) Şimdilik bir sıkıntı yok gayet temiz gereksiz programlar kaldırılmış.Keşke office programı kalsaydı demeden geçemeyeceğim :) Ayrıca ing diline alınca bende bir sıkıntı olmuyor
benim hazırladığım udanın içini boşalt orjinal udanın içindekileri at uygulamar geri gelir...

- - - Eklendi - - -

Araçlar klasöründe bişey yok dimi. Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu. Son bişey daha güncellemelerdeki uygulamalari yükleyince normal ikonlarmi çikcak karşimiza
araçlar klasörü boş siz sonradan uygulama kurdukça uyumlu olanlar oraya gidecek :)
çoğu uygulamanın icon desteği yok çünkü ne kadar icon eklersem kabuk temanın boyutu artar o yüzden çok kullanılanları ekledim ama siz siscontets ile kullandığınız uygulamarı istediğiniz iconlarla değiştirebilirsiniz... yazılıma gömmesenizde olur

legend5858

legend5858

Üye
Gerek yok o kadar şeye bana sadece office lazımdı onuda yükledim şimdi diğerleri gereksiz :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dostum peki klasörü sildiğimizde tekrar oluşturursak yine siyah ikonlu ve içine uyumlu olanlar gidermi yoksa sadece ilk yüklü olanlaramı gider ?

okitox

okitox

Üye
bu arada cfw yi yükledim de ingilizce dilde problem yok arkadaşlar. sanırım deminki arkadaşınkinde bi problem oldu sadece. normal klavye açılır ve çalışır durumda...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum peki klasörü sildiğimizde tekrar oluşturursak yine siyah ikonlu ve içine uyumlu olanlar gidermi yoksa sadece ilk yüklü olanlaramı gider ?

klasörü silersen o klasör bir daha geri gelmez ve uygulamar o klasörü tanımazlar

- - - Eklendi - - -

Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu
uyumlu rom patcher ekte vericem şimdi onu kurun open4all yamasını aktif edin sistem tam erişim olucaktır...

- - - Eklendi - - -

FP2 UYUMLU ROM PATCHER ANA BAŞLIKTA EKTE EKLENMİŞTİR...

- - - Eklendi - - -

bu arada cfw yi yükledim de ingilizce dilde problem yok arkadaşlar. sanırım deminki arkadaşınkinde bi problem oldu sadece. normal klavye açılır ve çalışır durumda...
bilgi için teşekkürler :)

okitox

okitox

Üye
mobil veri açık kapalı widget'ına bi bakın yükleyen arkadaşlar. orjinal haliyle kalmış o sanırım... ben kullanmıyorum fakat bende 3g şeffaf iken mobil veri orjinal halde çıktı...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri açık kapalı widget'ına bi bakın yükleyen arkadaşlar. orjinal haliyle kalmış o sanırım... ben kullanmıyorum fakat bende 3g şeffaf iken mobil veri orjinal halde çıktı...
şeffaf olmamasının nedeni corede olan dosyasını unuttum değiştirmeyi ondan...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşim yazilim on numara. Ama görüyosunki bazi hatalarin var. Bunlari arti eksi toplayim daha güzel yazilim yaparsin dimi.

- - - Eklendi - - -

SONUÇTA DESTEK VERMEN LAZIM :alkis

Üst Alt