603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

yunuq58

Üye
buarada mesajlarin kapali heralde goremedim

Son 10 dakika.İnsallah yetistirebilir bekliyorum kaç gündür

Ooo hakan çok serisin ya bu arada hakan yeni yılın kutlu olsun emeğine sağlık herkese mutlu yıllar..

Saolasın dostum cfw inmek üzere biçimlendirmeleri yaptım yedeklemelerde hazır dosyaları beklıyorum.

- - - Eklendi - - -

Usta cfw yüklendi herşey çok güzel şuanlık fakat evols duvar kağıtları yok malesef

Konu Sahibi
Saolasın dostum cfw inmek üzere biçimlendirmeleri yaptım yedeklemelerde hazır dosyaları beklıyorum.

- - - Eklendi - - -

Usta cfw yüklendi herşey çok güzel şuanlık fakat evols duvar kağıtları yok malesef

hımm telefon hafızası / Prebuiltmedia klasöründe bak varmı

Pringles

Üye
kardeş ben yükleyemiyorum kımızı bi uyarı geldi optionstan orada kırmızı yazan dosyayı sildim tam oluyo başladı diyecem böyle bir hata geliyor resim gözükmezse usb çıkart tak falan diyo bataryalı bişiler yazıyor ve yeniden dene seçeneği var sorun nedir ?

hımm telefon hafızası / Prebuiltmedia klasöründe bak varmı
Evet ordaymıs buldum.Kusura bakma galeride falan gözükmeyince bende yok sandım şuan herşey sorunsuz tek sıkıntım var ingilizce klavyeyi kabul etmiyor mesajlar bölümü ingilizce klavyeyi açınça yazmıyor atıyor ordan bi bakabilirmisin ?

Pringles

Üye
ben yükleyemiyorum ama orjinal cfw attına hemen yükleniyor sorun nedir ya

Usta ben bunları taşıdım depo hafızasına galeride gözüksün diye fakat bunlar Evols duvar kagıtları degil orijinal duvar kagıtları ?

Konu Sahibi

sen burdaki anlatıma bakta yap yanlış yapıyorsun...
http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

- - - Eklendi - - -

tüm diller silindi

- - - Eklendi - - -

Usta ben bunları taşıdım depo hafızasına galeride gözüksün diye fakat bunlar Evols duvar kagıtları degil orijinal duvar kagıtları ?

dur kontrol edicem

Eline sağlık uğraşmışsın keşke 603 white olanınıda yapsaydın