morfrap
Üye
yarın müsait olurmuyum bilmiyoeum neyse artık ne zaman denk gelirsek
- - - Eklendi - - -
sadece sertifika hatası almadan uygulama kurabiliceksin. diğer herşey orjinal kalacak...
yapmak birşey değilki... 5 dkmı bile almaz.aynen öyle . Sistem klasörlerine erişim de olacak. Yapabilirnisin şimdi. Sadece hackleneck dosyayı arsan yeter diğer dosyalar bnde var zatn
yapmak birşey değilki... 5 dkmı bile almaz.
yapmak birşey değilki... 5 dkmı bile almaz.
yarın müsait olurmuyum bilmiyoeum neyse artık ne zaman denk gelirsek
Tamam usta müsait oldugunda hallederiz.
rica ederim güle güle kullan. yorumun içinde teşekkürlerkardeşim 5 dakikada flashladım tel harika oldu.kinetik kaydırma tel açılışı.geçişlerdeki hızlanma.tema simgeleri hepsi on numara.emeğine sağlık hakan kardeşim
nokia 603'ü kurdum canavar gibi çalışıyo teşekkürler
808'i şarj'a taktığımızda orta tuşun kırmızı yanmasını sağlayabilirmiyiz ?
hangi cfw çekelim ondanOk.anladım daha önce kullandığım başka Cfw'de sarj'a takınca ortadaki tuş kırmızı yanıyordu o yüzden sordum oluyorsa güncelleme ile gelirse güzel olur çünkü 808 de telefonun şarj olup olmadığını gösteren hiç birşey yok..
5800da yeşil tuş yanıyor arkadaşa yükledim o cfyi.Usta sana bir sorum olacak benim sosyal uygulamalarının gelmesi için UDA içinde değişiklik yapınca bişey kaybedecekmiyim herhangi bir özellik ?
hangi cfw çekelim ondan
5800 ayrı sistemler farklı onlarla kıyaslamayın... orjinal udayı aktarınca sadece fazlalık uygulamar geri gelicek başka birşey değişmez5800da yeşil tuş yanıyor arkadaşa yükledim o cfyi.Usta sana bir sorum olacak benim sosyal uygulamalarının gelmesi için UDA içinde değişiklik yapınca bişey kaybedecekmiyim herhangi bir özellik ?
Hmm anladım usta bu ara pcye geçemiyorum geçince halledelim zaoamn tw dan.Bitek cfwyi yüklemek için geçmiştim ondan sonra pcye oturamıyorum derslerden5800 ayrı sistemler farklı onlarla kıyaslamayın... orjinal udayı aktarınca sadece fazlalık uygulamar geri gelicek başka birşey değişmez
hımm 808 olanlar denesin eğer çalışıyorsa 808 cfwlerde kullanılır... ama 701 ve c7 için lazım olmaz şarj için ayrıca ışığı var zaten...bende var rar içindeki dosyayı rofs2 deki private kasörün içine atın sonra flash atın nookıa cookerla yapacaksınız bu işlemi bu dosyayı 808 cfwsinin içinden aldım ben denedim 701 fp2 de işe yarıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmiyenler için söylüyorum bu dosya ortadaki menü tuşunun tel şarj olurken kırmızı yanmasını sağlıyor
Hmm anladım usta bu ara pcye geçemiyorum geçince halledelim zaoamn tw dan.Bitek cfwyi yüklemek için geçmiştim ondan sonra pcye oturamıyorum derslerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?