ilk aldığında 12 saat şarjda kalması gerekirditelefonu yeni aldım 3 gündür kullanıyorum.ancak sms çekmediğim halde şarj az gidiyor.müzik dinliyorum ama çok dencek şekilde değil.oyunda çok oynamıyorum

peki .butun yorumları Okudum ben nerdeyse Gunde sabah işe Giderkene 1.5 saat oglen iş yerınde 1 saat sınema systemine takıyorum akşamda işten eve gelirkene 1.5 2 saat arası dinlıyorum mesaj yazmamında cabası benim sarj maxsimum 2 gun gidiyor bu sekıl normalmı gıdıyor Yok sa az mi bide su takıldı kafama MADE IN CHINA YAZIYOR AMA GARANTIYE GOTURUYOM ORJINAL BATARYA DİYOLAR PEKİ BUNLAR CIN MALI ISE BIZI KANDIRMAK İÇİN MI ORJINAL DIYORLAR YOKSA orjınal nokıa alsak genemı MADE IN CHINA yazar yardımlarınızı bekliyorum
ya saçmalamayın ilk şarj 12 saat olmaz bi kere zaten şarj tam olunca bağlantıyı kesiyor istersen 20 saat yap fayda olmaz.

Elinizin altında internet denilen sınırsız bir paylaşım bilgi platformu var pilinizin türünü google'a yazın şarj süresi diye örn; "lityum-ion şarj süresi" gibi oradaki açıklamaları okuyun. 12 şarjda tutma tamamen fiyasko. Ayrıca bütün cihazlarda böyledir, şarj dolduğu anda cihaz elektrik alımını keser fakat 0.01 mA bile enerji azalması olduğu anda tekrar elektrik almaya başlar ve bu uzun süre ki sizin deyiminizle 12 saat üst üste tekrarlanınca pilin ne hale gelebileceğini siz düşünün.
2-3 Max.ya ben size şarja kaç saat takılır diye sormadım.sizin 58oo kullananların şarjı ne kadar gidiyo demek istedim