malesef alamassınız ilk aldıgınızda 12 saat tutmanız lazımdı şarz a ben 12 saat tuttum 2-3 gün gidiyor yeni batarya alın onu 12 saat tutun
Sonra okula gidiyordum. Üstte yazdığım her şeyi yapıyordum. Şarjı o gün 16:00 ya da 17:00'de bitiyordu. 
Hayır. Yeni nesil bataryalarda öyle bir şey yok. "Batarya doldu" deyince şarjdan çıkartmanız yeterli.
kanki, telefonu ilk aldığında şarjı bitene kadar kullanırsın. sonra en 12 saat şarja koyarsın. sonra şarj tamamen bitince bi 12 saat daha şarj edersin. yani bu 12 saat işi 3 kere sürmelidir. daha sonraki şarjlarda batarya dolu yazısını almadan fişi çekmeyin. en iyi kullanım için asla telefonu ara ara şarj etmeyin..
çin malları dayanıklı olmuyo yansanayi bataryayla aynıBenimki de çin malı. Başka ne üretimi olan pil varki? Aradaki fark nedir?
telefonu yeni aldım 3 gündür kullanıyorum.ancak sms çekmediğim halde şarj az gidiyor.müzik dinliyorum ama çok dencek şekilde değil.oyunda çok oynamıyorum
Wireless bağlantı çok fazla şarj harcar. Ortalama 8 saat kullanırsanız batarya tamamen biter. Bende de 5800 vardı bir zamanlar. Uyku dışında günün her saati aralıksız müzik, yarım saat GPS, hergün okulda telefondan saatlerce tavla, santraç, kızma bilader vb. oyunlar, biraz mesaj, biraz konuşma, günde en az 50 fotoğraf, 4-5 tane kısa video çeken birisiydim. Telefonu gece şarja takıp sabah 6:30 da elime alıyordum. Tuvalete onunla gidip haberleri okuyordum.Sonra okula gidiyordum. Üstte yazdığım her şeyi yapıyordum. Şarjı o gün 16:00 ya da 17:00'de bitiyordu.
![]()

Arkadaşım 12 saatle alakası yok şarjı dolunca tamamdır... Eğer wireless açıksa çok yüksek şarj harcıyor telefon... Ben telefonu kullanmayınca yani normal kullanımda 2-3 gün gidiyor ama wi-fi ile müzik dinliyorsam 1 gün gidiyor..
Telefonunda şarjını tam bitirmeden şarj a takma bu arada