58oo şarjı az gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
ya 0 km araba aldığın zaman ilk olarak otoyolda bi basarsın. motoru açarsın ya ilerde performansı yüksek olsun diye. Bu da böyle ışte. Başta bataryayı 12 saat filan şarja takmazsan şarj dayanmaz ışte...

Tracy35

Tracy35

Üye
peki .butun yorumları Okudum ben nerdeyse Gunde sabah işe Giderkene 1.5 saat oglen iş yerınde 1 saat sınema systemine takıyorum akşamda işten eve gelirkene 1.5 2 saat arası dinlıyorum mesaj yazmamında cabası benim sarj maxsimum 2 gun gidiyor bu sekıl normalmı gıdıyor Yok sa az mi bide su takıldı kafama MADE IN CHINA YAZIYOR AMA GARANTIYE GOTURUYOM ORJINAL BATARYA DİYOLAR PEKİ BUNLAR CIN MALI ISE BIZI KANDIRMAK İÇİN MI ORJINAL DIYORLAR YOKSA orjınal nokıa alsak genemı MADE IN CHINA yazar yardımlarınızı bekliyorum

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
çindede fabrikası vardır

volkan1497

volkan1497

Üye
5800 ın kullanma klavuzunda aynen şöyle yazıyor : Pili belirli bir süre boyunca şarj etmeniz gerekmez...

denemeeee123456

Üye
telefonu yeni aldım 3 gündür kullanıyorum.ancak sms çekmediğim halde şarj az gidiyor.müzik dinliyorum ama çok dencek şekilde değil.oyunda çok oynamıyorum
ilk aldığında 12 saat şarjda kalması gerekirdi :oke:

ozanazy

ozanazy

Üye
Elinizin altında internet denilen sınırsız bir paylaşım bilgi platformu var pilinizin türünü google'a yazın şarj süresi diye örn; "lityum-ion şarj süresi" gibi oradaki açıklamaları okuyun. 12 şarjda tutma tamamen fiyasko. Ayrıca bütün cihazlarda böyledir, şarj dolduğu anda cihaz elektrik alımını keser fakat 0.01 mA bile enerji azalması olduğu anda tekrar elektrik almaya başlar ve bu uzun süre ki sizin deyiminizle 12 saat üst üste tekrarlanınca pilin ne hale gelebileceğini siz düşünün.

ramazanov58

Üye
2 güne yakın gidiyor

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ya saçmalamayın ilk şarj 12 saat olmaz bi kere zaten şarj tam olunca bağlantıyı kesiyor istersen 20 saat yap fayda olmaz.

officialavarees

officialavarees

Üye
peki .butun yorumları Okudum ben nerdeyse Gunde sabah işe Giderkene 1.5 saat oglen iş yerınde 1 saat sınema systemine takıyorum akşamda işten eve gelirkene 1.5 2 saat arası dinlıyorum mesaj yazmamında cabası benim sarj maxsimum 2 gun gidiyor bu sekıl normalmı gıdıyor Yok sa az mi bide su takıldı kafama MADE IN CHINA YAZIYOR AMA GARANTIYE GOTURUYOM ORJINAL BATARYA DİYOLAR PEKİ BUNLAR CIN MALI ISE BIZI KANDIRMAK İÇİN MI ORJINAL DIYORLAR YOKSA orjınal nokıa alsak genemı MADE IN CHINA yazar yardımlarınızı bekliyorum

Her çin malı kalitesiz değildir. orijinal ise kalitelidir. Yani orijinal bir mal ister çin olsun ister başka bir şey olsun kaliteli olur.

--------------- Ekleme ---------------

ya saçmalamayın ilk şarj 12 saat olmaz bi kere zaten şarj tam olunca bağlantıyı kesiyor istersen 20 saat yap fayda olmaz.

Şarjı dolu der ama bağlantıyı kesmez. Bataryayı alıştırır elektirik akımıyla.. Yani 12 saat şarj diye bir şey var. Istediğin her elektronik eşya satan mağazalara git sor bu böyle.:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Elinizin altında internet denilen sınırsız bir paylaşım bilgi platformu var pilinizin türünü google'a yazın şarj süresi diye örn; "lityum-ion şarj süresi" gibi oradaki açıklamaları okuyun. 12 şarjda tutma tamamen fiyasko. Ayrıca bütün cihazlarda böyledir, şarj dolduğu anda cihaz elektrik alımını keser fakat 0.01 mA bile enerji azalması olduğu anda tekrar elektrik almaya başlar ve bu uzun süre ki sizin deyiminizle 12 saat üst üste tekrarlanınca pilin ne hale gelebileceğini siz düşünün.

Yeni aldığın telefonu 12-14 saat filan şarja koyma o zaman görürsün telefonun halini. Kendinden biliyorum.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ben bitek bu sorun kendimde sanıyordum tamam demek ki herkeste var

ozanazy

ozanazy

Üye
Yeni telefon alalı 5 ay oluyo bataryam hala ilk gayet sağlam ve aynı telefonu hanımın kardeşine de aldık ona da kesinlikle dolduktan sonra çıkartmasını söyledim ve o da gayet memnun. Bu halde 2-3 gün gidiyo senin tezin doğru olsaydı 4-5 gün giderdi sanırım. Hiç bir yerde bununla ilgili birşey duymadım bir kaç bilinçsiz kullanıcı hariç.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
laflara biraz dikkat ;)

rnld_7

rnld_7

Üye
arkadasm 12 saat sarjda tutma meselesı eskı telefonlarda gecerlıydı kullanılan pıl deıstgı ıcın artk sadece batarya dolu dedıgnde cekmeslınız ılk 5 sarjı tam olrk bıtırerek batarya dolu dedgnde cekılerek yapılmalı ekran ısıgnı kısarsan ve telefonu sarjı gec bıtsn dıye gereksız yere kapatmak yerıne hatsız terchıne alırsan 3g yı kullanmadgn zamanlarda kapatırsan kullanmadıgın uygulamaları kapatrsan ve dokunmatık ekrandakı tıtremeyı kapatırsan dha ıyı sonuc alacagından emınım

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
benimde öyle gece takıyorum sabaha alıyorum gece takıyorum sabah alıyorum :D ama artık takamıoyrum telefon kapandı açılmıyor kvk da iki hafta oldu ses yok yaniden üretiolar galiba yada yeni v60şı benim telde deniolar :d

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ya ben size şarja kaç saat takılır diye sormadım.sizin 58oo kullananların şarjı ne kadar gidiyo demek istedim

ozanazy

ozanazy

Üye
ya ben size şarja kaç saat takılır diye sormadım.sizin 58oo kullananların şarjı ne kadar gidiyo demek istedim
2-3 Max.

Kaç saat takılması gerektiği ile ilgili arkadaşlar yorum yapınca bizde ona istinaden cevap yazdık kusura bakma konunun amacını saptırmışız.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bitmez onun derdi bitmez ömrünü 5800ın sorunlarıyla bitirirsin

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
yok ben memnunum :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
:) valla sizi bilmemdem 5800 kullananların hepsi şikayetci ...bişey diyemiorum niye böyle bi telefon yaptı nokıa anlamıorum:D

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
beğenmediğm şeyleride çokta:D şimdi dertleri uzun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt