Dream0ver
Üye
-
Konu Sahibi
-
Işığın yeterli olduğu, flashın yeterli olduğu çekimler güzel, konuyu açan arkadaşın demek istediği de bu sanırım, mesela anakart işlemci soketinin olduğu çekim ama gece çekimleri gayet kötü(kimse iyi diyemiyor zaten)
Ama emrahx5 arkadaşa katılıyorum: Türkçe'yi katletmişsin, lütfen biraz daha özenli yazalım. Rahatsız oldum okurken ben(kişisel düşüncem).
konuyu gereksiz tartışmaya döndürmeyelim lütfen..
bu foto arkadaki cama bastırdıktan sonra çektiğim foto 0 ışık flaş açık
buda foto arkadaki cama bastırmadan çektiğim foto 0 ışık flaş açık
gördüğünüz gibi arka cam ne kadar fark ettiriyo kameraya
Bu arka kapak camı olayını bu başlıkta öğrendim, bilmiyordum.
bir de arka kapağı komple çıkartıp dener misin aynı çekimi, zahmet olucak sana ama...
Bu arka kapak camı olayını bu başlıkta öğrendim, bilmiyordum.
bir de arka kapağı komple çıkartıp dener misin aynı çekimi, zahmet olucak sana ama...
ne demek sen sağol5800 cı, teşekkürler, bastırmak da işi hallediyomuş ama yine de çıkartıp çekerim bundan sonra.Tekrar sağol
ne demek sen sağol
sen sağolçok yararlı bir noktaya parmak atmışsın saol
edit : pardon parmak basmışsın
ya işi cam bozuyoda biz her fotoda kapağı çıkaracazmı bunun bir çözümü yokmu yaf çok kıl bi durum
--------------- Ekleme ---------------
sen sağol
şeytan diyo camı çıkar ama hem tipsiz durur hemde çok toz girer off nabacaz yaaevet kardeş ya çok gıcık bir konu şu kapak konusu zaten oradakilerin çogunu kapaksız çektimkapak resmen yalama oldu ya
şeytan diyo camı çıkar ama hem tipsiz durur hemde çok toz girer off nabacaz yaa
koydum ama işe yaramıyorkamerayla flaş arasına küçük bir kağıdı katlayıp koymayı deneseniz bide
aynı şey değişeceğini bilsem alırım vallahi ama değişmezyapacak birşey yok ya çekmelerde kapagı çıkarmaya devam yada 21tl ye yeniden bi orjinal kapak
aynen öylebütün sorun camda aradan sızan flaş ışığı parlayıp kameraya gelyor
koydum ama işe yaramıyor
aynı şey değişeceğini bilsem alırım vallahi ama değişmez
aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?