5800da Farkettiğim Garip Durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
5800da Farkettiğim Garip Durum
Evet arkadaşlar 5800da garip bi durum var kamerayla ilgili... Arka kapak olmadan 1 adet resim ekleyecem birde arka kapak takılıyken 1 adet resim ekleyecem Resimler karanlık odada flash ile çekildi. Farkı sizde görün. Nedir abi bu koskoca nokıa bir arka kapak camı yapamıyorsa adam gibi telefonda yapmasın. Fotoğrafların dandik olma sebebi arka kapak camımı arkadaşlar sizcede bu resimler onun kanıtımıdır yorumlarınızı bekliyorum.

Kapak Takılıyken Çektiğim Foto

Uploaded with

Kapağı Cıkardığım Zaman Çektiğim Foto

Uploaded with

motexx

motexx

Üye
aslında klavyenin hali yazdığın konudan daha önemli ve çarpıcı.

----------Eklendi @ 19:32:55 ---------- Yazıldı @ 19:31:16 ----------

Haklıymışsın 2 resimde kirler daha iyi belli oluyor farkettim.

stainless steel

stainless steel

Üye
harbiden o klavyene ya

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
aslında klavyenin hali yazdığın konudan daha önemli ve çarpıcı.

----------Eklendi @ 19:32:55 ---------- Yazıldı @ 19:31:16 ----------

Haklıymışsın 2 resimde kirler daha iyi belli oluyor farkettim.

Öğrenci Evi burası temizlik yapacak zamanım yok illaki birçok kişinin klavyesi bu haldedir ki konu bu değil herhangi bir önerin yoksa boş mesaj yazıp kirlilik yapmamanı rica ediyorum.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
nokia'ya gönder bu görüntüleri telefonu geri alırlar :ehe

----------Eklendi @ 20:00:27 ---------- Yazıldı @ 19:59:21 ----------

sana öyle kapak denk geldi diye nokia telefon üretmeyi bırakmaz. memnun değilsen ver servise.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bizim arkadaştada aynı durum var.

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
Tüm 5800 cihazlarda bu sorun var abimde kullanıyor ondada var aynı sorun kamera kapağının üstündeki camı sökerek cıkardım fakat görüntü kötü oldu flas kısmındaki cam ile birbirine bağlı kestim kamera üstündeki kısımı sadece flash kısmındaki cam kaldı. Bu seferde dış görüntü kötü oldu tekrar yapıstırarak taktım bundan sonra fotoğraf çekerken arka kapağı cıkaracam yada. Yada komple o kısmı sökerek içten plastik bi tabaka yapıstıracam. Lanet olsun.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
genelleme yapmayın benden yok

yusrakeles

Üye
kardeş kapak çakmadırda ondan öle gösteriyordur

u_cosar

u_cosar

Üye
bu ne klavye yaw :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
arka kapaktakı bulunan o mercegı dıyım . Sık sık temızlemek lazım. 5800 Le alakası yok. tum telefonlarda olan bı durum. O kısma sık sık parmagımız deyıyor ve parmak izleri çok oluyor.Gözluk bezıne benzeyen bişi ıle sılmenızı tavsıye ederim . 10 sanıyenızı bıle almaz. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt