5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
saol kardes ovıde sorunu ortadan kalktı sorun bu hafıza kardım bozukmus hafızaa kartını cıkardım sımdı sorun kalmadı tşk

--------------- Ekleme ---------------

yukardaki soruya kim cevap verecek ilk once cok merak ediyorum.
hayır acılmıyor sayfada flash player işareti vat sadece acılmıyor ne yazıkkı ama youtube sorunsuz calısıyor

blackjack8696

Üye
Arkadaşlar FW 'i bende yükleyip denedim. RDS çalışıyor, fakat bağzı radyo istasyolarında erken bağzılarındada çok geç gelebiliyor RDS bilgisi. Telefon bariz bir şekilde hızlanmış, menü geçişleri ekran döndürme vs. çok iyi olmuş.Radyonun stereo su ve ses çıkışı biraz daha artmış gibi, Numarasal olarak v51.0.006 dan çok üstün değil v52.0.007 buna bakaraktan çok büyük yenilikler beklemek anlamsız.. v31 den v40 a geçişte büyük yenilikler olmuştu yine v40 tan v50'ye geçişte ama bunda o zamanki gibi yenilik yok.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
yükleme yaptıktan sonra telefon hard format atmaya gerek var mı?

caner991

Üye
Bence iyi işte yeter yakında c6 v20 üzerinden v52 e uyarlayınca süper olcak

Davulbaz

Davulbaz

Üye
son yazılım güncellemesi ile ekran hassasiyetinde belirgin bir düzelme var. tabiki kapasitif bir ekran tepkisi beklemeyin ama ekranın kazmalığını sonunda gidermişler. eh be nokia 2 senede mi becerdin anca bunu. bunun yanında, yükleyeli 2 saat oldu daha tam kurcalamadım lakin bir hızlanma söz konusu. umarım hız olayı placebo etkisi değildir.
5800 xpm sahiplerine hayırlı olsun.

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Alıntı: KELGER göndermiş. >
Izlesene.com daki videolar açılıyormu bu sürümde

yukardaki soruya kim cevap verecek ilk once cok merak ediyorum.

Açılmıyor...aynı tas aynı hamam yani

hayır acılmıyor sayfada flash player işareti vat sadece acılmıyor ne yazıkkı ama youtube sorunsuz calısıyor

tamam tesekkurler arkadaslar, v52.0.007'e gecen arkadaslar, v51 uzerine inşaa edilmis hackli cfw'lere gecemezsiniz dikkat edin. sakın jaf ile v51'e gore duzenlenmis cfw leri telefona kurmayin. telefonunuzu calismaz hale getirirsiniz.:aha:

zebil

zebil

Üye
Güncellemede Gelen Özellikler:
Gelişmiş Dokunmatik Ekran ÖzelliğiKamera Çözünürlüğü DüzenlemesiWifi DüzenlemeleriÖnceki Sürüme Göre Çok Daha İyi Bir
Performans.
Orjinal Yazı:
Nokia 5800 upgrade to the latest version of Nokia original firmware:
51.0.006 to 52.0.007 RM-356 This gives you have a mobile with the latest out of Nokia: Enhanced touch screen, improved camera
resolution, improved WiFi, well, much better performance.

calypso16

calypso16

Üye
rds çalışan radyolar hangileri?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ii tmmda nokianın avrupa sitesinde niye yok bu güncelleme?

KELGER

KELGER

Üye
Facebooktaki videoları açıyomu

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
ii tmmda nokianın avrupa sitesinde niye yok bu güncelleme?

ARKADAŞLAR BU GÜNCELLEM HENÜZ HER ÜRÜN KODU İÇİN YAYINLANMADI AMA YİNEDE MERAK EDENLER

BU ADRSTE EN ALTTA ÜRÜN KODUNU GİR KISMINA BATARYANIN ALTINDAKİ ÜRÜN KODUNU GİREREK KONTROL EDEBİLİR

ÖRNEK:
0559083 ÜRÜN KODU İÇİN GÖRÜNEN
Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 52.0.007
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

0579269 ÜRÜN KODU İÇİN GÖRÜNEN

Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 51.0.006
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

skol72

skol72

Üye
versiyon güncellemesini dün yaptım.maalesef v40 itibariyle kilitlenmeye başlayan radyo problemi bu versiyonda da devam ediyor biraz daha fazlasıyla 3 veya 4 kez kanal değişikliğinde radyo kilitleniyor ve telefonu kapatıp yeniden başlatmak gerekiyor RDS den dolayı olsa gerek.onun dışında gözüme çarpan değişiklik ekran dönme hızı iyileştirilmiş daha çabuk dönüyor.birde müzik player'a girerken daha hızlı açıyor menüyü.

potasyumsiyanur

Üye
rds çalışıyor bu sevindirici radyo eksen dinliyorum parça isimleri ekrana gelmekte bu tam da istediğim özellikti tam anlamıyla deneme fırsatı bulamadım ama bariz bir hızlanma var telefonda
hayırlısı olsun

:D telefon kilitlendi :D denememiştim

ozanazy

ozanazy

Üye
Kasmayın olsun o kadar. Biraz daha kullanıp gidin N8 falan alın Nokia para kazansın biraz telefonu ömür boyu kullanmaya çalışıyosunuz :) Sizin yüzünüzden güzel bir güncelleme yapmıyo 5800'dan soğuyun diye ;)

pcwolf

pcwolf

Üye
Rds bende de çalışıyordu ama hiç kilitlenmeyen radyo kilitlendi anasını satim:D Neyse ki radyo dinlemiyorum, vız gelir...

ozanazy

ozanazy

Üye
Zaten hiç radyo dinlemeyen arkadaşlar telefonları destekliyo ama sorun çıkartıyo diye radyo delisi oldular :)

Tuhraser

Üye
Telefonda ki buglar duruyor.Örneğin alarm.Alarmı kapat deyınce alarmı kapatıyor.Alarmı açmak için alarmı aç yok.Alarmı kapata tekrar tıklıyoruz.Radyo donuyor.Seçenekler dediğimizde menüde o bug yine duruyo(efekler açıkken).Biraz hız artmış.Ben c6 daki kayan tuş kilidinin olmasını isterdim.Neyse bi değişiklik yok.Adamlar C6 yı N8 i ve diğerlerini nasıl satacaklar.CFW kullanırız bizde.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha bn c6 cfw ye dewam edicem v52 ye uyarlanmış hli varsa onu yüklerim bide bn widget bekliyordum bari onu koysalarmışş

omer845627

omer845627

Üye
yükleyen arkadaşlar flash desteğinden bahsedermisiniz.
facebook ve izlesene.com da ki videoları açıyormu.

kardeşim nokia 5800 v31 de bile bu videolar izleniyordu.. youtube facebook izlesene vb. hepsinde

Üst Alt