5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
dokunmatik ekran titreşimi yine yükselmiş seviye 1 de çok titriyor ! keşke güncellemeseydim enki sürümü daha iyiydi, ayrıca tel acayip yavaşladı...
e birisi de çok düşmüş, 3te ancak eski 1deki titreşimi veriyor diyoru?!! anlamadım ben şimdi...

SilentOne

SilentOne

Üye
ulen merak ettim v52yi kurem dedim keşke kurmasaydıj gitti c6 yazılımı yha dowrage olucak şimdi

fatikngage

fatikngage

Üye
Tam bi hayal kırıklığı

alican-2468

alican-2468

Üye
Gözlemlerime dayanarak Nokia'nın V52 Güncellemesinde
-Menü geçişleri hızlanmış. (Eskiden 1 saatte açılan uygulamalar şimdi anında açılıyor)
-Sensör hareketleri hızlanmış, ekran anında dönüyor.
-Kamera'da iyileştirmeler yapılmış.
-Dokunmatik tepki süresi kısalmış. (fazla bir fark yok aynı gibi)
-Ses artırılmış, hopörler sesi eskisinden daha güçlü çıkıyor.
Şimdilik gözlemlerim bunlar. v51'den daha güzel olduğu kesin ancak -bana göre yeterli olsada- kullanıcıların çoğunluğu için yetersiz bir güncelleme.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
Konu Açmak İçin Açmayın Arkadaşım Ya...

Nokianın resmi Sitesine Girin Bakın Bakalım Version Kaç Yazıyor.
Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır * Yazıyor Orda Neyin v52 Sinden Bahsediyorsun ?

sende bi sorun var ben yukledim.

--------------- Ekleme ---------------

Bak Kardeşim. Herkezde Görünüyorda O Herkezde Blue Telefon Vardır Çoğunda Onlarda Gözüküyorsa O Zaman Benim Yaşadığım Yer Uzay Marstayım Ben. Navifirmden Görmem Birşey İfade Etmez Nokia Güncellemeyi Resmi Olarak Duyurmadan Türkçesini Koymadan Beni Ne İlgilendiriri v52.

adamı ice deli edersin .ln git nokıanın Nokia Software Updater inden bak bakym ckıomu !:off:

Gözlemlerime dayanarak Nokia'nın V52 Güncellemesinde
-Menü geçişleri hızlanmış. (Eskiden 1 saatte açılan uygulamalar şimdi anında açılıyor)
-Sensör hareketleri hızlanmış, ekran anında dönüyor.
-Kamera'da iyileştirmeler yapılmış.
-Dokunmatik tepki süresi kısalmış. (fazla bir fark yok aynı gibi)
-Ses artırılmış, hopörler sesi eskisinden daha güçlü çıkıyor.
Şimdilik gözlemlerim bunlar. v51'den daha güzel olduğu kesin ancak -bana göre yeterli olsada- kullanıcıların çoğunluğu için yetersiz bir güncelleme.
aynen katılıorum

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
sende bi sorun var ben yukledim.

adamı ice deli edersin .ln git nokıanın Nokia Software Updater inden bak bakym ckıomu !:off:

aynen katılıorum

Dostum Pardonda Sen Kimsin Benim ile Lanlı Lunlu Konuşuyorsun. Benim Product Code'me Çıkmamış Görünüyor. Arkadaşım Değilsin Bişeyim Değilsin Adabını Bilde Konuş!

onur1301

Üye
ARKADAŞLAR BU GÜNCELLEM HENÜZ HER ÜRÜN KODU İÇİN YAYINLANMADI AMA YİNEDE MERAK EDENLER

BU ADRSTE EN ALTTA ÜRÜN KODUNU GİR KISMINA BATARYANIN ALTINDAKİ ÜRÜN KODUNU GİREREK KONTROL EDEBİLİR

ÖRNEK:
0559083 ÜRÜN KODU İÇİN GÖRÜNEN
Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 52.0.007
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

0579269 ÜRÜN KODU İÇİN GÖRÜNEN

Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 51.0.006
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

0579269 telefonumda yazan ürün kodu.. ancak telefondan yazılım güncellemesi yaptığımda yeni güncellemenin olduğunu yazdı.. bende yükledim sorun olurmu ?

maktama

maktama

Üye
hayır olmaz, o ürün kodu için de güncellemeyi yayınlamışlar demektir o.

ekrin

Üye
Arkadaşlar ben kurdum, v 52 yi hızlanma konusu cfw lere nazaran yavas ama v 51 göre az biraz hızlı gibi göze çarpan ilk kamera cekim kalitesi netligi cok iyi hale getirilmis. Dokunmatik ekran algılamasında gözle görünür bir fark göremedim. Ama şu dikkatimi çekti v51 de bazen 2-3 defa acılması icin bastıgım uygulama v52 de simdiye kadar başıma gelmedi. Benim bu sürümden anladığım kısacası arkadaşlar, ara sürüm yani v 51'in eksiklerini gidermek için yapılmış.Çünki gözlemlediğim V 51 de olan bazı sıkıntı çektigimiz konulara değinilmesi. Diğer yandan ise V 60 çıkarsaki bu hep böle olmuştur benim bildiğim gözle görülür değişiklikler olur. Ama gene sallıyorum v 61 çıkarsa ardından bu ancak V60'ın eksikliklerini giderme versiyonu olur. Yani anlatmak istediğim firmanın versiyon anlayışı kusartlı versiyon sayılarında düzeltme yayınlaması.Bu benim şahsi görüşümdür arkadaşlar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aha v60 bitti başımıza birde v61 çıktı,gelde çık işin içinden

SilentOne

SilentOne

Üye
hişştt bovvvv dur hele v61 e geldi sakın hee aqızın ne soyliq v52 de yeter tmm bidha güncelleme istemiyoz yeter yhaw sırf 2 aydır piskopata baqaldık yerter artıq illede güzel birşey istiyosan git kendi cfw ni yap

Nikolayco

Nikolayco

Üye
bana göre v52 yi yüklemek 2 adım geri artmak demek CFW ler ile bu sürün sorunları zaten çözülmüştü.

SilentOne

SilentOne

Üye
pfff.. phnt bari v52 nin c6sını çıkarsın yha

ekrin

Üye
Ben cfw kullandım bazen yandaki tus kilidini kulladıgımda ekranın ısığı hala açık kalıyordu. Ben klasik takılıyorum ve firma ne çıkardıysa orjinal onu kullanma taraftarıyım artık, çünki diğer içine gömdügümüz programlar wigetler sorun çıkarıyor bazen buda sinir bozucu oluyor, benim açımdan . Bence umutsuz olmamak lazım formu sölebir göz gezdirdigimde v30 v40 lardan söz ediliyormus şimdi versiyon 52 cıktı dahada çıkacaktır biraz sabırlı olmak lazım sanki :evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada nokianın bu tlefon için son güncellemesi deqilmiydi yoksa v60 mı son güncellememi?

SilentOne

SilentOne

Üye
sende haklısın kardeşş

Üst Alt