türkiyedeki bazı telefonlarda gözükmüyor 1-2 güne anca gelir ama sen ürün koduna göre takip edebilirisin.Bende Niye Gözükmüyor. Ne Pc Suite Ne Ovi Store Nede Wireless İle Güncellemede. Site Kendi Açıklamamışsa Neyin Güncellemesinin Burda Tantanası Oluyor Anlamadım Girin Siteye Bakın.
Navifirm De Gözüküyor Demişsin Evet Ben Şimdi Gördüm Fakat. Türkçe Versiyonu Yoksa Ben Bu Güncelleştirmeyi Nabayım Ve Neden Nokia'nın Resmi Sitesi Böyle Birşeyi Duyurmamış.
türkçe versiyonu var ama her ürün kodu için yok şimdilik artı nokia her ürün kodu için yayınlamamış olması nedeni ile sitede gözükmüyorNavifirm De Gözüküyor Demişsin Evet Ben Şimdi Gördüm Fakat. Türkçe Versiyonu Yoksa Ben Bu Güncelleştirmeyi Nabayım Ve Neden Nokia'nın Resmi Sitesi Böyle Birşeyi Duyurmamış.
walla herkezd gorunuyor guncellemeler arkadasm sorun send yani bskalarnada camur atmadan once iyice arastr bencd ayp cunku
Megalomaniax Nokiadan daha güzel bü FW yayınladı.... Onu yüklüyom şimdi... v52 - v60....
Nezaman Yayınladı Bana Linkini Verirsen Sevinirim.
24 ünde yayınladığı varya onu diyom.... http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nuler-en-stabil-fw-13-425992.html#post2957658