cvp bekliyorumya ben güncelleştirme yaptım ama telefonda hala güncelleştirme mevcut diyo bu nedir
cvp bekliyorum
opdadan aldığın sertifika tüm fwler için geçerli olur. ve o hackleme değil. (hellox falan kullanıyorsan başka) hack için hellox kullanıyorsan v52ye günceleme, hackli bir v51'e güncelle (blackstar mesela). v52nin hacklileri yakında ortaya çıkar ama şimdilik yok.bi artısı daha var kolayca hacklenebilmesi bu kadar kastırmıoopdadan sertifika aldım onunla hackliom...
bende yükledim kardeşim tesadüfmü eke eke konuşma daha geçmemişler siteye o kadar ayrıca özetlemek gerekirse hiç bir değişiklik ama performans iyi telefonun hızı gözle görülür derece arttı ama bazen kitlrniyo 30 saniye falan sonra kendine geliyoKonu Açmak İçin Açmayın Arkadaşım Ya...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNokianın resmi Sitesine Girin Bakın Bakalım Version Kaç Yazıyor.
Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır * Yazıyor Orda Neyin v52 Sinden Bahsediyorsun ?
ben güncellemeyi ovi suitten yaptım zaten telefonda versiyonu öğrenmek istediğimde yeni güncelleme yüklensinmi diyor halaeğer cfw kullanıyorsanız Ovi Suite ile güncelleyebilirsiniz. cfw de air güncelleme yapılamıyor..
internetten navifirm bul, o programla kendi telefonuna göre olanı indir.indirme linki yokmu beyler ?
Bu güncellemede söylenecek tek bişey var . Tek bi değişiklik var . Oda sadece sürüm adı v52 olmuş o kadarSadece sürüm adı değiştirmişler
![]()

YORUMUNA Sağlık kardeşim
indirme linki yokmu beyler ?

Aman hacı Tekrar V6 gelir mi diye söyleyerek ortalığı karıştırma, bu kez kalbim dayanmaz vallaV6 çıkacak diye ömrümüz bitti. Bekleyemem bi daha....

Izlesene.com daki videolar açılıyormu bu sürümde
telefonu yedekle, tele format at, bilgileri geri yükle. Bak bakalım sorun var mı halen?ARKADASLAR GENE Bİ B.... K YOK BU NOKYANIN CANI SIKILDIGINDA KULLANICILARLA OYUN OYNUYOR BEN DE DIMDI YUKLEDIM AMA SADECE ŞU DEGİŞİKLİK VAR yazılım sürümüv52.0.007 ovistore de aynı gerı kalan yanıda aynıı neyse kolay gelsın
--------------- Ekleme ---------------
ha ayrıca ovide guncellenmıyor oda dosya bozuk dıyor bende sımdı denedım![]()
yukardaki soruya kim cevap verecek ilk once cok merak ediyorum.