Amcam ... bu kadar da kötülemeyin 5800 ı yaw... Kullanıyoz garibanı... Gayette memnunum şahsen. 450 liralık telefon daha ne yapsın... Adobe flashlite 10.1 i versin ne ala... yeter işte. Tabiki daha iyileri var piyasada. Ama ne kadar ekmek o kadar köfte.
arkadaşım bana şuradaki v51i nasıl kuracagımı anlatabilirmisin? link:opdadan aldığın sertifika tüm fwler için geçerli olur. ve o hackleme değil. (hellox falan kullanıyorsan başka) hack için hellox kullanıyorsan v52ye günceleme, hackli bir v51'e güncelle (blackstar mesela). v52nin hacklileri yakında ortaya çıkar ama şimdilik yok.
yok, hackle ve helloxla işin yoksa v52ye güncelle, çünkü opda'dan aldığın sertifika ile programları sertifikalaman yeterli gelir.
arkadaşım bana şuradaki v51i nasıl kuracagımı anlatabilirmisin? link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bunu kuracagım ama kuramıyorum...
dostum pardon oda varda ben v52 ye güncellemdim hala v31.0.101 deyimtelefonunuzu v52'ye güncellediyseniz v51 kuramazsınız(hatırlatayım dedim) Başka forumdaki bir fw kurmayı yine o forumda sorsanız... Başka forumdaki bir şey için burda anlatım yapmak hem o foruma hem bu foruma sayısızlık olur bence.

bana bu forumda olan şeklinin nasıl yüklendigini gösterseniz.bu forumdaki hali bu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.htmldostum pardon oda varda ben v52 ye güncellemdim hala v31.0.101 deyimbana bu forumda olan şeklinin nasıl yüklendigini gösterseniz.bu forumdaki hali bu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.html
bende öyle bişey yok valla eskisi gibi normal herşeyaradkaşlar bu v52 fw de bazı sıkıntılar var.
1- teleofonla konuşurken kulağımıza götürdüğümüzde ekran ışığı kapnıp teli uzaklaştırdığımızda tekrar ekran normal oluyordu bu fw de ara sıra ekran kilitleniyor ve açamıyorum
2- telefon çalmalarında ve alarmlarda cevapla reddet-ertele durdur yazılarını kaydıramıyorum kaydrmam için önce tuş kilidini açmam gerekiyor..
bu hataları benden başka alan varmı acaba...
hack var yahack yok mu ya