MaRJiNaL45
Üye
telefona takınca onlar otomatik oluşturuluyor korkma.
sağol telefonun şarjı dolsun güncelleme yapacağım bakam neler değişecek
telefona takınca onlar otomatik oluşturuluyor korkma.
şarj aletini taktım öyle deniytorumda illa dolacakmı yasağol telefonun şarjı dolsun güncelleme yapacağım bakam neler değişecek
bencede gerek yok.neden format atalımki
olmasada yakın bişey olsa olurşarj aletini taktım öyle deniytorumda illa dolacakmı ya

o dediklerinin hepsi söylendikurt eren kardeşimmm v50 ile v51 arasında fazla buyuk bi ıyleştirme söz konusu deil zatennn dev yada adam gıbı guncelleme gelmedi tum hatalar sorunlar giderilsin v50 sorun v51 arasında bekletin ney seninn dokunmatik ve telefonda ıyleştirme olmuş demedi şu şu sorunlar giderildi kafa kurcalamayınn v60 bekleyin tabe cıkarsa![]()

ne alakaTelefonu yan tutunca cok dar geliyodu gözüme o değişmişmi yoksa banamı öyle geliyo ya

daniel kardeşimmm söylediklerim ne oluyoo anlamadım seni hic anlıyamadımm eren kardeş flash acılmıyo dedi v50 dekı sorun v51 dede devam edıyoo dedii lafım onaydı bılmem anlata bildim mii v50 deki sorunlar v51 dede devam edıyoo zaten bi dokunmatikde iyleştirme 1 telefonda hızlanma söz konusu deil mi şu özelıkler geldi şu hatalar gıderildi demedi ben sana kucuk ıyleştirmeleri söz konusu buyuk ıyleştirme halen söz konusu demedim zatenn v60 bekleyın cıkarsa tum hatalar gıderılır...bilmem anlata bildim mi??daniel kardeşşş
bu mesajı yazman daha da boş değil mi zaten kapatmışız biz konuyuBeyler sizin atışmanızımı okuyacaz konu yu boş mesajlarla doldurmayın

bu mesajı yazman daha da boş değil mi zaten kapatmışız biz konuyu![]()
bu mesajı yazman daha da boş değil mi zaten kapatmışız biz konuyu![]()
Birazda benim sorunumla ilgilenin ya!Birazda benim sorunumla ilgilenin ya!
ben telefonu hiç bilgisayardan güncellemeyemedim nsu 2.5.8 ve nsu3 den sadece telefondan güncelleniyo ben napcam telefondan bi fark oluyomu

doğru diyor problemsiz olarak kurabilirsinben nadir abinin tasiyesiyle nss kullandım hiç te bir sorun olmadı ilk sayfada anlatım var![]()