5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye
nasıl formatlıcam hafıza kartını?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc de yapabilirsin.

frowell

frowell

Üye
depolama modundamı?

daniel_23

daniel_23

Üye
nasıl formatlıcam hafıza kartını?
telefondan dosya yöneticisinde hafıza kartını seç seçeneklerde var biçimlendirme sakın pc den yapma çok yavaşlıyo hafıza kartına erişim

djmatrix

Üye
ark lar ben sistem modifikasyon bölümündeki s.h.a paylaştığı linkten yaptım OVİ çalışmıyor,navi den yeniden indiriyorum,sizde de aynı sorun var mı???

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
en sonunda NSU ile güncellemeyi gördüm hadi bakam hayırlısı

frowell

frowell

Üye
Saolun hocam güncelleştirdim fakat ben sadece telefonun hıznı farkettim dokunmatikte bi hız göremedim bide kinetik düzelmiş biraz çok teşekkür ediyorum.ayrıca bu sürümü tavsiye ediyorum daha rahat ki daha wlan performansına bakmadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ark lar ben sistem modifikasyon bölümündeki s.h.a paylaştığı linkten yaptım OVİ çalışmıyor,navi den yeniden indiriyorum,sizde de aynı sorun var mı???
arkadaşalr benim şahsi görüşüm o kadar 5800 kullandım bir kere modifiye sürüm kullanmadım.5800 kullansaydım yine kullanmazdım.

daniel_23

daniel_23

Üye
nadir in verdiği linki indirmiştim türkçe yoktu. borbeydi sanırım arkadaşın nicki sağolsun onun verdiğini yaptım hiç bir sorun yok :yuru

djmatrix

Üye
arkadaşalr benim şahsi görüşüm o kadar 5800 kullandım bir kere modifiye sürüm kullanmadım.5800 kullansaydım yine kullanmazdım.
bende modifiye kullamadım şimdie kadar,indirdiğim sadece hackli,ovi nin çalışmaması hacli dosyadan olablirmi??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir.

daniel_23

daniel_23

Üye
hackli olmasından olabilir neden olmasın
her zaman orjinal yazılım :oke:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Nokia Software Updater 3 görmüyo güncellemeyi :S

djmatrix

Üye
bu arada indirdiğim dosya s.h.a nın,patche li dosya ise fatih arkadaşın paylaştığı dosyaymış,bi de navi den indirdiğim orjinalle deneyeceğim şimdi..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
benim telefonum hiç bilgisayaradn güncellemnmiyo v50yi telefondan yükleeyebildim

daniel_23

daniel_23

Üye
product code u değiştir
nsu 3 beta daha ondanda olabilir ovi suite ile veya nsu nun normal versiyonu ile dene

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
güncelleme yaptıktan sonra hard format atacağız
kimi arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirdiğimizde içindeki herşey silinecek ama hafıza kartının içinde kimi dosyalar var mesela (NOKİA, DATA, SYSTEM) gibi dosyalar silindiğinde telefona bir zararı olur mı? onlar nasıl tekrar geri gelecek?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona takınca onlar otomatik oluşturuluyor korkma.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
güncelleme yaptıktan sonra hard format atacağız
kimi arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirdiğimizde içindeki herşey silinecek ama hafıza kartının içinde kimi dosyalar var mesela (NOKİA, DATA, SYSTEM) gibi dosyalar silindiğinde telefona bir zararı olur mı? onlar nasıl tekrar geri gelecek?
neden format atalımki

Üst Alt