5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

daniel_23

daniel_23

Üye
hafıza kartı bağımsız olduğundan ilgili herhangi bir işlem zarar vermez, veremez.
sadece hafıza kartına kurduğunuz programları tekrar yükelemk gerekebilir

uyuss_Sehzade

Üye
v51 yukliyen arkadaşlara bişey sorucamm video araması ıyleştirme ne oluyoo tam olarak cözemedım yane şuana kadar video aramasında bı sıkıntı varmıydı yada varda ben mi görmedım rastlamadım acaba???

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
Arkadaşlar benim telefon flash uygulamaları falan açmıyo neden olabilir uygulamaya tıklıyorum tekrar ana sayfaya dönüyor neden acaba v50 de vardı v51 de de devam ediyor aynı sorun

uyuss_Sehzade

Üye
kurt eren kardeşimmm v50 ile v51 arasında fazla buyuk bi ıyleştirme söz konusu deil zatennn dev yada adam gıbı guncelleme gelmedi tum hatalar sorunlar giderilsin v50 sorun v51 arasında bekletin ney seninn dokunmatik ve telefonda ıyleştirme olmuş demedi şu şu sorunlar giderildi kafa kurcalamayınn v60 bekleyin tabe cıkarsa:)

daniel_23

daniel_23

Üye
orjinal fw mi
eğer öyleyse biraz araştır flashı tekrar yükle

--------------- Ekleme ---------------

kurt eren kardeşimmm v50 ile v51 arasında fazla buyuk bi ıyleştirme söz konusu deil zatennn dev yada adam gıbı guncelleme gelmedi tum hatalar sorunlar giderilsin v50 sorun v51 arasında bekletin ney seninn dokunmatik ve telefonda ıyleştirme olmuş demedi şu şu sorunlar giderildi kafa kurcalamayınn v60 bekleyin tabe cıkarsa:)
o dediklerinin hepsi söylendi :kop::kop:
PERFORMANS İYİLEŞTİRMESİ
VİDEO ARAMA SORUNLARI DÜZELTİLMİŞ
:oke::oke::oke:

uyuss_Sehzade

Üye
daniel kardeşimmm söylediklerim ne oluyoo anlamadım seni hic anlıyamadımm eren kardeş flash acılmıyo dedi v50 dekı sorun v51 dede devam edıyoo dedii lafım onaydı bılmem anlata bildim mii v50 deki sorunlar v51 dede devam edıyoo zaten bi dokunmatikde iyleştirme 1 telefonda hızlanma söz konusu deil mi şu özelıkler geldi şu hatalar gıderildi demedi ben sana kucuk ıyleştirmeleri söz konusu buyuk ıyleştirme halen söz konusu demedim zatenn v60 bekleyın cıkarsa tum hatalar gıderılır...bilmem anlata bildim mi??daniel kardeşşş

daniel_23

daniel_23

Üye
nokia yaptığı duyuruda iyileştirme olmuş dedi sen demedi diyorsun bende onu düzelttim
küçük veya büyük iyileştirme olarak belirtmediğin için ilk yazdığında düzeltme gereklydi çünkü bir iyileştirme söz konusu

Perfect!

Üye
şuanda ovisuite ile güncellenebiliyor yapıyoru şuanda nss ile falan uğraşmayın :oke:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Telefonu yan tutunca cok dar geliyodu gözüme o değişmişmi yoksa banamı öyle geliyo ya

frowell

frowell

Üye
daniel kardeşimmm söylediklerim ne oluyoo anlamadım seni hic anlıyamadımm eren kardeş flash acılmıyo dedi v50 dekı sorun v51 dede devam edıyoo dedii lafım onaydı bılmem anlata bildim mii v50 deki sorunlar v51 dede devam edıyoo zaten bi dokunmatikde iyleştirme 1 telefonda hızlanma söz konusu deil mi şu özelıkler geldi şu hatalar gıderildi demedi ben sana kucuk ıyleştirmeleri söz konusu buyuk ıyleştirme halen söz konusu demedim zatenn v60 bekleyın cıkarsa tum hatalar gıderılır...bilmem anlata bildim mi??daniel kardeşşş

Beyler sizin atışmanızımı okuyacaz konu yu boş mesajlarla doldurmayın

Oglcn554

Oglcn554

Üye
:hmmm temadan olabilirmi :naughty:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
bu mesajı yazman daha da boş değil mi zaten kapatmışız biz konuyu :kop::kop:

:naughty: Birazda benim sorunumla ilgilenin ya!
ben telefonu hiç bilgisayardan güncellemeyemedim nsu 2.5.8 ve nsu3 den sadece telefondan güncelleniyo ben napcam telefondan bi fark oluyomu

frowell

frowell

Üye
:naughty: Birazda benim sorunumla ilgilenin ya!
ben telefonu hiç bilgisayardan güncellemeyemedim nsu 2.5.8 ve nsu3 den sadece telefondan güncelleniyo ben napcam telefondan bi fark oluyomu

ben nadir abinin tasiyesiyle nss kullandım hiç te bir sorun olmadı ilk sayfada anlatım var :oke:

Üst Alt