5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşuna beklemeyin gelmez.

cabbar100

cabbar100

Üye
Çünkü Nadir hocam getirir :ehe

Peki Türkiye'ye gelmeyecek diyelim V51'de neden Türkçe desteği var? (nokia dışında birileri mi entegre etti acaba?)

baya1994

baya1994

Üye
bana geldi şu an yüklüyom bende 5800 iki tane var biri siyah diyeri mavi ikisinide gördü suan siyahı kuruyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodlarını yazabilir misin?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
hocam bu senin eklediğin navi kodlumu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet onun yanında 2 kod daha var.ilk sayfalarda olacaktı.

baya1994

baya1994

Üye
siyah olan 0575741 öbürü mavi 0559373 şuan siyah olana kurdum dokunmatik muhteşem birazda hızlanmış baska bir şey yok v60 bekliyecez

Davulbaz

Davulbaz

Üye
nadir hocam seninkini yükleyeceğim şimdi.:oke:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadaslar konunun ilk sayfasından beri takip ediyorum telefonu bi kez güncelledim v40 a gecerken v50 ye gecerkende güncelliyim dedim ama telefon off oldu şimdide off olmasından korkuyorum eğer off olursa çözebilme imkanımız varmı bizim?yine servise gidip 1 at beklmesini istemiyorum(nokia shopa götür demeyin bugun gittim en az 2 hafta sora gelir bize dediler)

wairhumer

wairhumer

Üye
ya ben demin telefonu karıştırırken birşey fark ettim acaba ben mi yeni görüyorum haritalara girdiğimde hava durumu falan filan bi ton şey çıkıyor eskiden sadece haritaya girerdi bu yeni güncellemeyele mi geldi yoksa ne zamandır vardıda ben mi yeni fark ettim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncedende vardı.:ehe onun güncellemeyle alakası yok.

wairhumer

wairhumer

Üye
çok hoşuma gitti hava durumu olayı

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ama wifi ile çalışıyor o özellik bu arada bnm soruma cvp verecek olan yok mu?

cabbar100

cabbar100

Üye
ama wifi ile çalışıyor o özellik bu arada bnm soruma cvp verecek olan yok mu?

Benim başıma birkaç defa geldi. Güncellerken sorun oldu tel açılmadı. Şu konudaki gibi dead flash ile sorunumu çözdüm her seferinde (3 defa çökerttim düşün artık :ehe)

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadas bn onuda denedim ama yapamadım yaaa kimsede o zmn yardımcı olmadı vala yaaa

callcium

Üye
farkettiklerim
browser uçmuş youtube de ne atma nede kasma yapıyor yüklediğimden beri hiç atmadı browserden scrolling de gayet iyi olmuş daha akıcı,,,
tepki süreside iyileşmiş daha önemlisi wi-fi coşmuş v50 de ne yaprsam yapiyim çekmeyen ağa bağlanıp torrentten 325kbps i gördüm,,rds halen düzelmemiş düzeldi deselerde,, pil için ne yazıkki bişey diyemiyorum çok yoğun kullandığımdan sağlıklı sonuç çıkaramadım,,, beni en fazla wifi- ve browser etkiledi,, açıkçası v60 biraz rüya gibi geliyor ince ayarı çektiler artık ben buna tamam yeter diyebilirim açıkçası..

begacce

begacce

Üye
Kamera nasıl peki

callcium

Üye
Kamera nasıl peki

kamera olduğu gibi v.1 den v51 e kadar epey firmware çıktı kamera bunda ileri gitmez hd çekmesini bekleyemeyiz adamlar ayarları yapacakları kadar yapmıştır 10 dan fazla güncelleme içinde..

olciay

olciay

Üye
Çok ilginç kimisinde göruyor yenı guncellemyı kımısınde gormuyor hatta aynı code ıle denenmelerıne ragmen, aslında jaf ıle atmak ıstıyorum yapabılırımde ama ısın dogrusu cekındırıyor bıraz sonucta servıs e gıtmesı demek 1 ay uzak kalmak demek 2-3 gun daha beklerım olmadı yuklerım artık ...

callcium

Üye
Çok ilginç kimisinde göruyor yenı guncellemyı kımısınde gormuyor hatta aynı code ıle denenmelerıne ragmen, aslında jaf ıle atmak ıstıyorum yapabılırımde ama ısın dogrusu cekındırıyor bıraz sonucta servıs e gıtmesı demek 1 ay uzak kalmak demek 2-3 gun daha beklerım olmadı yuklerım artık ...

çekinecek bişey yok bende burdaki açıklamaları adm adım uyguladım v30 den beri jaf kullanıyorum sorunda olmadı şimdiye kadar(yinede özgür iradeye karışmayayım artık 380tl lerede düşsede kaybetmek istemeyiz iphone killer'ı(her türlü) ) :)

Üst Alt