TheDarKinq
Üye
daha hiçbirine gelmediki ovi suite nsu falanarkadaşlar şimdi ben nss ile bu kodları girsem ovi suite ile günceleyebilirmiyim telefonu
daha hiçbirine gelmediki ovi suite nsu falanarkadaşlar şimdi ben nss ile bu kodları girsem ovi suite ile günceleyebilirmiyim telefonu
euro2 turkey blue^0559373^51.0.006^001daha hiçbirine gelmediki ovi suite nsu falan
daha v60 da var sabrettnavi kodula olomadı arkadaşlar ne zmn gelicek bu yha bu türkiyeye
haklısallama mamut. v51 birkaç gün sonra türkiyeyede gelir. Bizim ingiliz uşaklarından ne eksiğimiz var.

bende v50 HFW var ve gayet memnunum ki bence de bu sadece v50 nin bazı açıklarını kapatmak için bir yama. Radyo da rds sorunu var ama bir başka cihaz ile bluetooth bağlantı yaparsanız o sırada çalışıyor
garip bişi ama öle onun dışında N97 ev teması iyi hoş da batarya kullanım süresini çok değiştirecekse çok gerekli de değil, ama şu var kulaklık sesi arttırılacak ise en baba olay olur
şu an bendeki HFW ile oldukça kaliteli ses alıyorum ama ses seviyesi 10 dayken 7-8 deki gibi ses verio sanki mp3 player a falan oranla bu düzeltilse yeter, flashlite 4 ü 5800 a koyacaklarını da sanmıyorum ama belli de olmaz

nokia uptader de güncelleme var...51.0.006