5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
daha hiçbirine gelmediki ovi suite nsu falan
euro2 turkey blue^0559373^51.0.006^001
euro2 turkey black^0573741^51.0.006^001
euro2-turkey navi^0587676^51.0.006^001

bu kodlara çıkmış v51

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
navi kodula olomadı arkadaşlar ne zmn gelicek bu yha bu türkiyeye

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar merhabalar.. benim sorum Wlan performası nasıl? ben v40 kullanırken çok güzeldi ama v50 geçtikten sonra gözle görülür bir azalma oldu. iyileşeceği yerde daha kötü oldu ve çekmemeye başladı. acaba bu versiyonda nasıl? yükleyen arkadaşlarımdan rica ediyorum. saygılar..

baya1994

baya1994

Üye
arkadaşlar şimdide nokiada bu çıktı

begacce

begacce

Üye
mozilla yanlış yüklemiş sende halen v51

umutgidik

umutgidik

Üye
IE 8.0 da versiyon 50.0 gösteriyor

begacce

begacce

Üye
tr ye daha v51 gelmediği için nokia europe bak orda v51

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar IE 8.0 ile hic bi alakası yok bazı arkadaşlar hackerliyo telefonunu yurtdışındaki telefonların kodlarını gırerek v51 yukluyolar...guncelleme daha turkiyeye gelmedi gelmesi p.tesi yada salı gunu gele bilir ne bu aceleniz tabi görmez yurt dışındaki kodla turkıye kodları bir deil zaten ne kadar cabalasanız boş yare kafa yormanıza gerek yok zaten pek özelik gelmemiş bilginize yinede yuklıyecez bakalım neyse grşz...

padisah_58

padisah_58

Üye
artık pazartesiye kaldı ne wlanda ne nsuda nede ovi suitede güncelleme yok. sabredecez dün kodu değiştiriyom dedim telefon local mode dedi öyle kaldı bataryayı söktün sonra düzeldi.... en iyisi beklemek saygılarla.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
arkadaşlar bu bir yama gibi birşey Türkiye ye daha gelmedi bence gelmicekte direk v60 gelicek

osmanpasa

osmanpasa

Üye
sallama mamut. v51 birkaç gün sonra türkiyeyede gelir. Bizim ingiliz uşaklarından ne eksiğimiz var.

Souldreath

Souldreath

Üye
Bence de gelmeyebilir şu an telefonumun koduna bulduğu güncelleme v30 :D bende v50 HFW var ve gayet memnunum ki bence de bu sadece v50 nin bazı açıklarını kapatmak için bir yama. Radyo da rds sorunu var ama bir başka cihaz ile bluetooth bağlantı yaparsanız o sırada çalışıyor :D garip bişi ama öle onun dışında N97 ev teması iyi hoş da batarya kullanım süresini çok değiştirecekse çok gerekli de değil, ama şu var kulaklık sesi arttırılacak ise en baba olay olur :D şu an bendeki HFW ile oldukça kaliteli ses alıyorum ama ses seviyesi 10 dayken 7-8 deki gibi ses verio sanki mp3 player a falan oranla bu düzeltilse yeter, flashlite 4 ü 5800 a koyacaklarını da sanmıyorum ama belli de olmaz :D

Bir çok sitede baktım bu v51 sadece uzakdoğu ülkelerinin kodlarına var gibi gözüküyordu ama hangi kodu kontrol için yazsam hep en fazla v50 çıktı o da ayrı :D

leventgaat

Üye
nokia uptader de güncelleme var...51.0.006

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
ok hemen bakıom

punqermojo

Üye
eyw nadir hocm ne varsa sende var :)

Üst Alt