5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

olciay

olciay

Üye
eyvallah ...

callcium

Üye
callcium sen nasıl gerceklestırdın guncellemeyı ?

bunu ana konu al
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

sonra
bununla harmanla
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-ve-digerleri-format-hack-mod-jaf-370581.html

sorun çıkarsa
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html

oldu bitti
not ekleyeyim eğer flash ladıktan sonra local modda yaklaşık 15 dk bekliyor beklemek istemezsen 2.verdiğim linkdeki anlatımdaki gibi offline moda getir orda yazıyor ayrıntılı veya hiç uğraşma offline mode ile normal devam et sana kalmış.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar az önce nadir arkadaşımızın 1.sayfada paylaştığı dosyayı phoenix ile telefona atıp güncelledim şimdilik ilk göze çarpan dokunmatik ekranın hassasiyeti ve menüdeki hız yedekleme işlemlerini bitireyim tekrar döneceğim.

--------------- Ekleme ---------------

bir sıkıntı yok şuan ama dokunmatikte bariz bir gelişme var.

padisah_58

padisah_58

Üye
kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
aynen bende navi kodunu girdim olmuyo yhaa avrupanın orta yerinde hala bulmuyo yhaaa...!

Davulbaz

Davulbaz

Üye
zaten 1. sayfada verilen güncelleme dosyasını phoenix le atarken istediğini seçip yükleyebiyorsun.nsu ile uğraşmayın derim

frowell

frowell

Üye
Arkadaşlar ben radyo kullanan biri değilim sadece önemli maçları dinliyorum.Ama hiç donma yapmıyor.Şu rds dediğiniz şey tam olarak ne oluyor?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Arkadaşlar ben radyo kullanan biri değilim sadece önemli maçları dinliyorum.Ama hiç donma yapmıyor.Şu rds dediğiniz şey tam olarak ne oluyor?

Ewet arkadaşlar bu rds olayı tam olarak ne oluyo herkez şikayetci ama benim radyoda hic bi sorun yok

osmanpasa

osmanpasa

Üye
rds dedkleri şey hani radyo dinlerken ekranda sanatçının, şarkının, radyonun adları yazıyo ya, bazende radyonu tel numarası vb geçiyo işte o rds diye geçiyo kanımca.

frowell

frowell

Üye
Daha demin yazmayı unuttum yükleyen arkadaşlara sorum olcak v51 de sensörlerde,telefon hızında ve kamera da iyileştirmeler var mı?

--------------- Ekleme ---------------

rds dedkleri şey hani radyo dinlerken ekranda sanatçının, şarkının, radyonun adları yazıyo ya, bazende radyonu tel numarası vb geçiyo işte o rds diye geçiyo kanımca.

O zaman rds bende de çalışmıyor =)şimdi sinirlendim ama rds çalışsa güzel olurmuş :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her kanalda rds aktif olmaz ona dikkat edin.

frowell

frowell

Üye
beyler ben şimdi telefonu flashlamak niyetindeyim v51 e flash işlemi bittikten sonra format atayım mı? acil cevap

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşlar ewet rds olayı çok kötüymüş çalışmıyo bide benim k750i de stero mono felen seçilebiliyo af (yayın kötüleşince otomatik yeni frekansa geçiyo) felen var onlarda çok önemli bence ama yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v60 a bir hazırlık olabilir bu sürüm.

begacce

begacce

Üye
Büyük ihtimalle anlaşılan büyük bi güncelleme gelecek

uyuss_Sehzade

Üye
Bence de olabilir cunku v30 cıktıgında v31 yayınlandı sonra v40 v50 ve şuan v51 cıktı cıkmasına cıkıyoo hoş guzel gayet sevindirici haber oluyoo ama ne kadar versiyon cıkınca o kadar sıkıntılar giderilmiyo giderilince de birini yapıp 2 tanesini bozuyolar benim tek sıkıntın radyos wlan filan deil benim tek sıkıntım kamera dokunmatik ekran video izlenme ve telefonda performans o yuzden en ince ayrıntısına kadar inmenin hic bi anlamı yok..Ve arkadaşlara şunu söyliyecem 5800 kamerasına hic bi el dokunulmamış hic bı ıyleştirme yapılmamışş telefon v30 dayken aldıgım kamera v50 dede aynı göruntu aynı karıncalanma ve kumlama mevcut kimm v50 kamerada iyleştirme cıkmış iyleştirme olmuş demişse her hangı yalancılar v50 cıkar cıkmaz bu bılgıleri sızdırdıysa resmen kafa bulmuş durumda bizde saf gibi inandık cunku nokia temsılcısıyle goruştugumde bana 5800 kamerası donanımsal kamera ıyleştirme filan olamaz bu mumkun deil ama başka temsilcisi aradıgında ıyleştirme olabilir yapa bilirler not fılan alıp bu bılgınızı gönderıcem fılan söylediler 4 temcılsı ıle goruştum 3 olamaz 1 olabılır dedi hangısıne ınanıcaksın hangısıne ınanmıyacaksın telefndaki radyo sorununu şuana kadar ben görmedim ama şarj cok yiyo orası kesin sadece 1 yada 2 kez kullandım sabah kalktıgımda şarj bıtmişti telefon kapanmıştı yane telefonun şarjı iken siz düşünün artık...ben şuana kadar 2 tane 5800 wlan ile guncelleme yaptıgımda sansörler devreye gırmedi 3 4 dk sonra devreye gırdıgını fark ettım ama pc ile guncelleme yapıldıgında sansörler 2-3 sanıye ıcınde dönuyo siz siz olun pc ile guncelleme yapmanızı tavsiye ederim ve daha saglıklı neyse diyeceklerim bu kadar grşz..hoşcakalın

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Ne çıkarsa çıksn abi Türkiyede çıkan en son v50. bekliyoruz daha v51i :)

Üst Alt