5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

arzemocuk

Üye
eyvallah hacım çok güzel oldu bu ya

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
Arkadaşlar 5800için skyfire browser çıkmıştır tüm videoları bu browserla izleyebilirsiniz

bb12

Üye
5800 video desteği yok :S

maviss_ozgur

Üye
arkadaşlar size kesin cözümünü söylüyorum dediklerimi tek tek yapın kesinlikle bu sorunun kalmıyacak....

oncelikle telefonunuzdan(5800.denedim oldu)m.skyfire.com a girin tlf den ama ordaki ilk linki indirin hafıza kartınıza....
ama biraz yüklemesi zaman alabilir yükledikten sonra uygulamalara girin skyfire linki çıkacak acept l eyin sonra istediğiniz siteden video izleyebilirsiniz....
ben denedim oldu kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum :D kolay gelsin:d:

çok çok teşekkür ederim. :oke::oke: ne zmandan beridir aradığım programı sayende buldum ellerine sağlık paylaşımın için tekrardan teşekkür ederim (5800 XM kesinlikle çalışıyooo)

cancanliyim

Üye
bende indirdim fakat youtube deki videoları açmıyo tele kaydetme seçeneği çıkıyo ondan sonrada kaydetmıyo diğer sitelerde sorun yok. bu konuda bi fikri olan varsa bilgilendirirse çok sevınırım. çok güzel paylaşım teşekkürler..

yagizankar

Üye
ARKADAŞLAR BU SORUNU BENDE YAŞADIM HİÇ BİR PROGRAM OYNATMAZ SADECE
(Skyfire v1.50(15194) S60v5 SymbianOS9.4 Signed.rar) BU OYNATIR İSTE İÇİNDEN VEYA GOOGLE ARAYIN HELLOX PROGRAMI İLE TEL İ HACKLEYİN VE KURUN SORUNSUZ YOUTUBE VE FACEBOOK DAN FLASH 9 VİDEOLARI İZLEYİN

mahol.53

Üye
eywallah

INDIANS141

Üye
arkadaslarr 5800 da youtube.xst ve vtab programı ındırın...ıstedıgınız vıdeoyu ızleyın....özellıklede youtube a sorunsuzz girin...5800 da kesınlıkle youtube a gırılıyor....

efescikadir

Üye
Arkadaslar selamlar, 5800'i yeni aldim. yanliz Internette dolasirken Flash dosyalari ve videolari goruntuluyemiyor. Onereceginiz bir program warmi ?
yazılımı güncelle flvdosyaları açıyor

--------------- Ekleme ---------------

ben sadece divx leri açamıyorum

tayfunsezgin

tayfunsezgin

Kapalı Hesap
ovi destekler sanırım

recai46

Üye
tşk

sagootr

Üye
aynen oyle flsh playerdesteği yok izliyorum diyen yalan söylüyor

erhanxyz

Üye
nokia 5800 telefonum var ama internete video seyredemiyorum benden flash player 9 istiyor bu cep telefonuna ben bunu nereden ve nasıl yüklerim..bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

gurhan36

Üye
Yok öyle bir şey kadeş

arzemocuk

Üye
skyfire kesin çözüm ya

biojudas

Üye
ARkadaşlar skyfire kurun ve internette bununla gezin,görüntülemediği flash yok,yok diyen yalan söyler.Bilmeden çamur atmayın lütfen...

ersink

Üye
valla doğru skyfire kullanının!!!!

ejder101

ejder101

Üye
arkadaşlar tlf kendisi google videolarını açıyor sadece facebooktaki videoları açmıyor

besdereli

Üye
mrb arkadaşlar öncelikle sunu söyleyeyim 5800 cep tlf larında bulunan flash player eski sürüm olduğundan açmıyor.yapmanız gerekenler..

*bu siteden flash lite 3.0.sisx programını aratıp bulun ve indirin
*programı kurmayla bitmiyor tabiki
*internet ayarları için web browserinizi açın
*seçenekler kısmından ayarlar bölümüne girin
*buradan web beslemelerini açın
*otomatik güncelemeri aktifleştirin(kafanıza göre bir gün olarak)
*en önemli yer otomatik güncelleştirmeler bağlantı noktasını hangi internet ağından bağlanıyprsanız onun seçili olmasını sağlayın
*son olarak dolaşımda güncelle seçeneğinide evet yaptığınızda artık rahtlıkla video izleyebilirsiniz

AaAaAa__

Üye
arkadaşlar maviş özgürün gönderisindeki glowenin anlattığı gibi yapın facebbokta farmville e bile girdim müthiş bişey teşekkürler arkadaşım..