arkadaslar, herkezde problem olan 5800 dan youtube ye girip video izlemek benide çok uğraştıran konulardan biri oldu ama, şuan gerçektende çok rahatlıkla youtubeye girip istediğim videoyu 5800 telefonumla izliyebiliyorum hemde waptan ve kasmadan şakır şakır açıyor...bazıları gibi sallamıyorum gerçek söylüyorum...nasıl olduğunu sorarsanız..you tubeye girmek için önce telefonun dns ayarlarını değiştirdim oda şöyle bağlantı--->hedefler---->internet--->secenekler---->düzenke--->secenekler---->gelişmis ayarlar---->dns adresleri---> birincil 4.2.2.0 ikincil 4.2.2.1 ve tamamı tıklayın...sonra VTAB programını yükleyin. ben bu şekilde yaptım bende suan sorunsuz acıyor..hemde nokia nın kendi browserini kullanıyorum...ayrıca bende yuklu olan programlar(vtab,opera mini, opera 10,symtorrent,messenger,freeunrar,garmin mobile,sygic mobile,smart movie) zaten opera mini yı yukledıgınızde direk youtubeyı sorunsuz acıyor ama video oynatmıyor..bunuda vtab programı sayesınde acabılırsınız...ama o zamanda opera mınıden acmıyor
nokıanın kendı browserından acıyor...yanı siz en güzeli şöyle yapın: dns leri değiştirin sonra vtab programı yukleyin. sonrada nokıanın kendı browserınden youtubeye gırın ızleyın