5800 XM Video player istek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Video player istek...
Nokia 5800 XM var bende. Önceden program yükleyemiyordum sertifikalar yüzünden ama o problemi çözdüm, telefonu hackledim. Şimdi tek sorunum avi uzantılı videoları çok kasıyor telefon. Smartmovie falan yükledim ama olmuyor kasmayan bir video player verirseniz cok süper olur. Şimdiden Teşekkür Ederim...

erturk97

Üye
nası hackledin??

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
hellox diye bir program var onu yükledim, uygulamalara rompatcher diye bir prog. geldi ona girip ordaki iki seçeneği de aktif edince istedigin programı yükleyebiliyorsun.. bi ara bulamassan linkini veriim ama bana video player lazım :(((

mustafa

mustafa

Üye
yok hocam şu an için benim bildiğim kadarıyla yok. dediğin gibi smartmovie donarak oynatıyor.

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim cıkınca haber verirseniz sevinirim ve böyle bir telefonda nasıl bu sorun olur aklım almıyor..

mustafa

mustafa

Üye
ilginiz için teşekkür ederim cıkınca haber verirseniz sevinirim ve böyle bir telefonda nasıl bu sorun olur aklım almıyor..

mp4 formatını rahatlıkla izleyebilirsin hocam. tabi tele uyumlu olması şartıyla. ama avi formatı için şu an bi şey yok bildiğim kadarıyla. ben teşekkür ederim. saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

istersen şu trial programı bi dene. ben denemedim o yüzden bilmiyorum

erturk97

Üye
linki verir misin??

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
genelde kırık oldugu için kendim upload ettim ama premium yok bir süre sonra link silinecektir..
Buyrun:
Rar Pass: www.maxicep.com

rapman

rapman

Üye
aviler telefonlara göre fazla kaliteli olduğundan kasıyor.bugün bir 5800da denediğim filmi donarak izlerken, aynı filmi N95'te (aşırı hareketli sahneler dışında) hiç donmadan izledim :)

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
ya evet de n95 telefon deil mi? :D benim önceden 7610 um vardı onda bile divx player programıyla izleyebiliyordum bunda nasıl olur da izlenmez??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt