Cyanogen Mod ve Flash Player Karmaşası

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cyanogen Mod ve Flash Player Karmaşası
Telefon Model: Galaxy S6500D.

Android 2.3.6.

Flash Player: forumda internet uygulamaları bölümünde paylaşılan son sürüm. Swf Player

Şimdi arkadaşlar, bilenler bilir, aöf'Nin touchstone ingilizce ders materyalleri kitapla birlikte öğrencilere veriliyor. Ben de pc yerine ders içeriklerimi telefonda kullanıyorum. Yukarıda yazdığım sistemle sorunsuz bir şekilde, dvd içeriğinden telefona attığım .swf uzantılı, interaktif eğitim (ingilizce grameri anlatan) flash dosyalarını kullanabilir, izleyebiliyorum. Dosyayı açtığımda içeriinde next, back, pause vb butonlar var ki onları da kullanabiliyorum. GÖrüntüde herhangi bir bozulma da olmuyor.

İki gün önce Polypad 1018 10.1" tablet satın aldım. O tablette de android 4.2.2 var, yani Jelly Bean. Onda da aynı uygulamayı kurup swf dosyalarını denedim, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta fark ettiğim üzere, o tabletteki flash player versiyonu, forumda paylaşılan android 4x için olan flash playerden daha güncel bir versiyon.

Gelin görün ki aynı telefona (mini 2) kamerası ve video çekimi de çalışan cyanogen mod'un 4.2.2'ye denk gelen versiyonunu kurduğumda işler değişiyor. Bulabildiğim tüm adobe flash player versiyonlarını denedim ama yine de söz konusu swf dosyalarını açtığım zaman görüntü ya donuyor (ses çalmaya devam ediyor) ya da görüntü tamamen bozuluyor. Yani sonuç olarak gramer dosyalarını kullanamıyorum. Markette aynı görevi görebilecek başka swf player uygulamaları aradım ama kaç tane denediysem de aynı işlevi görmüyorlardı, haliyle çalışıp çalışmadıklarını anlayamadım.

Sözün özü, bu soruna sizin bir çözümünüz var mıdır acaba? Sırf bu sorun yüzünden android 4'e geçemiyorum.
 
NextWorld

NextWorld

Üye
Doğal olarak çalışmaması normal ;) maalesef
 


Üst Alt