5800 XM V60 Son Konu Başka Konu Lütfen Açmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yare1815

yare1815

Üye
bakalım ne zaman cıkar 15.05.2011 halada cıkmadı ne zaman cıkar bakalım

SilentOne

SilentOne

Üye
ne çıkacak yha artık git cfw kur v60 çıksa bile onu modluyup ole kullanırım yha tabi şu mod işini bir çözersem xD

mystiery_

mystiery_

Üye
v60 da çıkar v70 de. 2011 yılında hala sıfır 5800 uretılıyorsa bunun her turlu destegi 2yil boyunca saglanmak zorunda 2013 gibi destek umudunu kesmeye başlayn daha erken

mangdaşire

mangdaşire

Üye
konu hort...:D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen xD

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
Güzel haber fakat benim telefon güncellemek hobim yoksa v60 güncellemesinden birşey beklediğim yok hiç bi zaman 5800 c6 cfw'ler gibi güzel olmayacak :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen artk bu knu kapanmali

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
hadi bakalım xD v60 çıksada rahatlasak artık :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çıkmaz artık 5800 eskidi çıkarmazlar imkansız kırmızı kar yağması gibi bişey

giray38

giray38

Üye
Gelsin de cfw ortamı tekrar canlansın ya dogru düzgün cfw de çıkmaz oldu aah eski gunler bi gunde 10 fw atardık (h)(h)

SilentOne

SilentOne

Üye
ey gidi eski günler heyyy......

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
O zaman biraz daha açıklıyım, 5800 da 3.2 mp lik kamera varmış, sence de 3.2 mp gibi mi çekiyor? daha önce k790i kullanıyordum 5800 dan iki kat daha iyi foto çekiyordu. Kamerası var ama dandik, radyosu var ama rds si yok, gps var ama bazı yerlerde çekmiyor (dışarıda)! Eee! ne anladım ben bu telefondan? Ayrıca 5800'ın dokunmatik ekranı samsungların en dandik dokunmatik ekranlı telefonundan daha kötü dokunmatiğe sahip! isteyen denesin.
Sana eminim çin malı 5800 vermişler samsungun dokunmatigi ile 5800 dokunmatigini karşılaştırdığına göre :) dokunmatik konusunda bu telefondan iyisini sadece sony xperia arc ve iphone larda bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt