5800 XM V60 Son Konu Başka Konu Lütfen Açmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM V60 Son Konu Başka Konu Lütfen Açmayın
2 gün önce nokia sitesinden mail attım ve bu sabah yaklaşık 09:30 aradılar

" mustafa bey 5800 xm v60 güncellemesi gelicekmi diye soru sormuşsunuz "

dedi ve bende evet gelicekmi dedim

" 5800 xm için v60 güncellemesi ni önceden bildirmemişlerdi ama şu an v60 sürümü test aşamasında" dedi

ne zaman çıkar içeriği bellimi die soru sordum

" şu an içerik hakkında bilgimiz yok ve tarih belli deil test aşamasında dedi "

evet arkadaşlar her açılan konuya kafanızı takmayın bakın benim gibi nokia destek hattına mail atın nerdenmi atıcam :

burdan atın ve kafanıza takılan ne soru sorun varsa iletin onlar mutlaka arıyacaktır

iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: sixfinger61, mayadrom ve bodegas

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkıcak ama ne zamn heralde 2011 ayda aralık ayında çıkar heralde :D

obizin

obizin

Üye
2 gün önce nokia sitesinden mail attım ve bu sabah yaklaşık 09:30 aradılar

" mustafa bey 5800 xm v60 güncellemesi gelicekmi diye soru sormuşsunuz "

dedi ve bende evet gelicekmi dedim

" 5800 xm için v60 güncellemesi ni önceden bildirmemişlerdi ama şu an v60 sürümü test aşamasında" dedi

ne zaman çıkar içeriği bellimi die soru sordum

" şu an içerik hakkında bilgimiz yok ve tarih belli deil test aşamasında dedi "

evet arkadaşlar her açılan konuya kafanızı takmayın bakın benim gibi nokia destek hattına mail atın nerdenmi atıcam :

burdan atın ve kafanıza takılan ne soru sorun varsa iletin onlar mutlaka arıyacaktır

iyi forumlar...
Senden Önce ben yapmıştım ve Foruma vermiştim:hmmm:hmmm
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/nokia-musteri-hizmetleri-410480.html Ama yinede Teşekürler

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Benide Aradılar Çalişmaların Devam Ettigini söylediler Köklü Bir Degişim Olacakmış

kaan18

Üye
size önerim çıkar çıkmaz v60 a hemen atlamayın.son yazılım olcakmış ve köklü değişiklik olcakmış.ee köklü değişiklik olcaksa beraberinde birçok sorun getircek demektir.ve nokia bu yazılımla 5800 a desteğini büyük ihtimal kesicek.o yüzden hemen v60 a geçeyim demeyin.

AlpReis

AlpReis

Üye
Bekliyoruz bakalım, inşallah yine her taraf v60 konusu olmaz

simaros

simaros

Üye
umarım gelir

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
v40 a da son yaazılım demişlerdi ama bnce son olmaz..

kesbi

kesbi

Üye
Nokia ne zmaan tamamen sorunları giderir o zaman son olur. Yani hiç sonu gelmeeycek bu versiyonların.:islik

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
yeni konu açılmış :)

Mert-77

Mert-77

Üye
Nokia 5800 aldım pişman oldum. artık en dandik telefonların radyosundaki RDS olayı 5800 da yok! sanki DEMO bir telefon kullanıyormuş hissine kapılıyor insan! Bazı videoları oynatıp bazılarını oynatmaz, GPS var ama 10 dakikada bağlanıyor ve doğruluk 40 metrenin altına inmiyor. Çünkü gps anteni en az 3 cm olmalıdır ama nokia, 1 cm kadar bir gps anteni koymuştur ki satacağı bir sonraki modelde gps daha tutarlı olacaktır! Eğer uzun süre kullanırsanız telefon kapanıp açılır, ayrıca ne kadar hızlı olursa olsun symbian zamanla yavaşlar ve format gerekir.

kuvars10

Üye
Nokia 5800 aldım pişman oldum. artık en dandik telefonların radyosundaki RDS olayı 5800 da yok! sanki DEMO bir telefon kullanıyormuş hissine kapılıyor insan! Bazı videoları oynatıp bazılarını oynatmaz, GPS var ama 10 dakikada bağlanıyor ve doğruluk 40 metrenin altına inmiyor. Çünkü gps anteni en az 3 cm olmalıdır ama nokia, 1 cm kadar bir gps anteni koymuştur ki satacağı bir sonraki modelde gps daha tutarlı olacaktır! Eğer uzun süre kullanırsanız telefon kapanıp açılır, ayrıca ne kadar hızlı olursa olsun symbian zamanla yavaşlar ve format gerekir.

Bu meseleler nedense hep sizin gibilerde oluyor.Bende rds hariç diğer sorunlar yok.GPS bağlanma süresi bulunduğun yere göre değişir.Ne kadar değişsede bende sendeki gibi 10 dakika sürmedi hiç.Telefonun kapanıp açılıyormuş,telefonunda eski yazılım dosyaları kaldıysa normaldir bu,her telefonda olur.Bende 20 tane program var hiç yavaşlama yok.

Önce kullanmayı bilmek gerek.Bilmeyene ne versen kötüler!

aryscat

aryscat

Üye
hadi hayırlısı.... Kızmayın ama ben bugünlerde çıkmasını istemiyorum açıkçası. Makineyi servise verdim. 15-20 günden önce gelmes ve eğer makine gelmeden v60 çıkarsa bunalıma girerim herhal...:ehe

Mert-77

Mert-77

Üye
Bu meseleler nedense hep sizin gibilerde oluyor.Bende rds hariç diğer sorunlar yok.GPS bağlanma süresi bulunduğun yere göre değişir.Ne kadar değişsede bende sendeki gibi 10 dakika sürmedi hiç.Telefonun kapanıp açılıyormuş,telefonunda eski yazılım dosyaları kaldıysa normaldir bu,her telefonda olur.Bende 20 tane program var hiç yavaşlama yok.

O zaman biraz daha açıklıyım, 5800 da 3.2 mp lik kamera varmış, sence de 3.2 mp gibi mi çekiyor? daha önce k790i kullanıyordum 5800 dan iki kat daha iyi foto çekiyordu. Kamerası var ama dandik, radyosu var ama rds si yok, gps var ama bazı yerlerde çekmiyor (dışarıda)! Eee! ne anladım ben bu telefondan? Ayrıca 5800'ın dokunmatik ekranı samsungların en dandik dokunmatik ekranlı telefonundan daha kötü dokunmatiğe sahip! isteyen denesin.

kilisli822

kilisli822

Üye
Ya nerede kaldı bu v60 ---
ne testmiş arkadaş...

Anußis

Anußis

Üye
v40 a da son yaazılım demişlerdi ama bnce son olmaz..

artık telefon 2.senesine girdi. v60da bitirecekler 5800cılar kızmasınlar ama avutmayın artık kendinizi nokia her ay yeni bir telefon cıkarıyor ve eski telleri artık raflara kaldırıyor v60dan sonra bir daha gelmez. bu son güncelleme olacak ...

UltiCode

UltiCode

Üye
O zaman biraz daha açıklıyım, 5800 da 3.2 mp lik kamera varmış, sence de 3.2 mp gibi mi çekiyor? daha önce k790i kullanıyordum 5800 dan iki kat daha iyi foto çekiyordu. Kamerası var ama dandik, radyosu var ama rds si yok, gps var ama bazı yerlerde çekmiyor (dışarıda)! Eee! ne anladım ben bu telefondan? Ayrıca 5800'ın dokunmatik ekranı samsungların en dandik dokunmatik ekranlı telefonundan daha kötü dokunmatiğe sahip! isteyen denesin.

Kameranın megapiksel değeri tamamen çekilen görüntünün boyutlarıyla alakalıdır. Örn: 5 mp'lik kamera ile 3,2 mp'lik kameradan daha kaliteli görüntü alacaksınız diye bir şey yok. ya da her 3,2 mp aynı kaliteyi verecek diye bir şey de yok. kameranın görüntü kalitesi merceğiyle ve (bilmediğim) diğer donanımsal özellikleriyle alakalıdır.

aligatorX

Üye

Sanki dediğin telefon değil AS/400 server..Kullanmayı bilmekten bahsediyorsun.Başka işler için de kullanılıyorsa bilmem.Ben sadece telefon olarak biliyorum kendisini.Ayrıca 5800xm bende vardı ve 6 ay kullandım.Rezil bir telefondur kendisi yavaşlamıyor dediğin telefona onlarca mod çıktı hızlansın diye.O kadar çok c6 modu yükledim ki telefon folloş oldu..Nokia yı Aldığımda samsung wave 900 liraydı ve ben arkadaşların tavsiyesi üzerine aptallık ettim aldım 5800'ü.Keşke bi 400 lira daha verip Wave alsaymışım.Çünkü telefonu bir yakınıma hediye ettim.Kendime Wave II aldım.Çok iyi bir karar vermişim.

----------Eklendi @ 23:33:28 ---------- Yazıldı @ 23:24:08 ----------

Bu arada GPS olayı kötü.SAyesinde istanbulda girmediğim çıkmaz sokak kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt