5800 xm red yarın servise veriyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
zezu hadi bakalım Allahtan hayırlısı. ben dün verdim hala kayda geçmemiş. ama büyük ihtimalle yarın geçer.

ben sana kvk teknik servis sitesinde cihaz takibi var ime numarası ile durumuna bakıyorsun onu soruyorum.swap değişim demek oluyormuş galiba. böyle yazmıyormu? istersen durumunu kopyala buraya bakalm. :)

zezu_5

zezu_5

Üye
aga teee batmandan gönderiorz teli :)

dün kargoya verildi bugün akşama doğru ellerinde olur akşam yada yarın netten cihazın durumu belli olur.

2. gönderdiğimdeki durumu yazıorm şimdi :) ;

Is Emri No : N0755632

Model : NN97

IMEI / Seri No : ****************

Ariza Aciklamasi :
Sarj / pil hatasi (5400)
Batarya çabuk bitiyor/Seviyeler hizli düşüyor (2502)
Kozmetik hata (4600)
Not: Kapaklarda soyulma ve cizikler var!!!!!
KLAVYEDE GEVSEKLIK VAR

Aksesuarlar :
PIL 3932139184150986102,0670520
ON KAPAK
BATARYA KAPAGI

Yapilan Islemler :
- Mekanik parca/parçalar degistirilerek onarim yapilmistir
- Yazilim güncelleme ayar genel bakim yapilmistir.
- Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmiştir
- Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.

Kayit Tarihi : 25-03-2010
Kapanis Tarihi : 29-03-2010

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
evet zezu ikimizinkide aynı zamanlarda servis kaydına geçecek gibi. öğleden sonra geçer diyordum ama şimdi baktım daha geçmemiş. sen değişim talep ediyorum dedinmi yada benim gibi ek e kağıt ekleyerek sorunları yazdın ve değişim talep ediyorum dedinmi? gerçi ben sitesindeki önkayıta bile detaylı yazdım ve şiddetle değişimini talep ediyorum bu 3. gönderişim hallolmayan sorunlardan dolayı değişimini talep ediyorum dedim.

--------------- Ekleme ---------------

evet şimdi kayda geçmiş :)

aranti Durumu Garanti Dahili Alınan Parça 1xBL-5J 201792-
1xKALEM-
1xMMC YOK-
1xPİL KAPAĞI-
Müşteri Şikayeti EKRAN KARARIYOR ŞARJI 1 GÜNDEN AZ GİDİYOR ARKA KAPAK ISINIYOR AYRINTILAR EKTE DEĞİŞİMİ TALEP EDİLİYOR IMEI/Değişim Değişim Tarihi Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi Yüksek Seviye Kayıt Tarihi Servis Durumu Kayıt Yapıldı Arıza CHR:Pil düşük şarj gösteriyor
CHR:Pil fazla ısnıyor
DIS-Renkler problemli
Tamir Değişen Parça Swap HAYIR Yeni IMEI Fatura Bilgisi TL

ve şimdi de yüksek seviye kararı verildi diyor. yine avutmasınlar bizi :)

zezu_5

zezu_5

Üye
aga ben böle göremiorm ki :D ben başka bi siteden bakıorm senin baktığın site kvk.com mu?

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Arkadaşlar Nokia nın kalitesi var bu doğru ama bunu telefonlarda göremiyoruz ne yazık ki. Benimde N73 üm var ve kamera arka kapaktan dolayı kapanıp açılıyor, bir türlü düzgün fotoğraf çekemiyorum. Joystick de sürekli çöküyor ve ben bunu tamir ettirmekten bıktım, artık bozuk olarak kullanıyorum ve baya alıştım. Benim dışımda kimse joystick i kullanamıyor :)

niqotin_oscan

Üye
niqotin bence şanslılar ve şanssızlar var ve biz şanssız azınlığız. kimisi film bile izliyom 3-4 gün gidiyor şarj diyor bende de 24 saat içinde 20 dklık internet kullanımıyla sadece şarj bitiyor.

evet açık programlar ve menü arasında geçiş var bunun için orta tuşa uzun basacaksın.

çok saoL karDeş :D

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
zezu ne oldu son durumu ne 5800 ının? değiştiriyorlarmı? benim bu üçüncü gidişi ama yine yüksek seviye kararı verildi ve lhub a gönderildi yazıyor. yine değiştirmicekler galiba ya :( bu günde yeni aldığım lg süpermulti dvd-ram imi sewrvise gönderdim dvd leri okumuyor diye iyi gidiyoz bakalım :) bi sağlam mal yok galiba memlektte.

mami24

mami24

Üye
slm arkadalalar vakit ayırıp konunun 7. sayfasına kadar inceledim bence kvk o telefonu değiştirmesi lazım yoksa o kvk lıktan çıkar zaten yok 2 kere göndermissin filan 3.yüde niyetlebiyosun git o kvk nın yerine değiştirin de yoksa mahkemeye vericem de benimde başımdan öyle bi olay geçti kadıköy exay la bugün harici hdd yi alıyorum yarın bozuluyor gittim kavga edicektim nerdeyse geri verdim sıfırını aldım anlıcağın hkkını ara gerekirse sesini yükseltmeyi bil ama mutlaka geri ver...kolay gelsin...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
saol mami valla dediğim gibi burda bayideki çocuklarla kapışıyodum nerdeyse. ama kvk servisi başka şehirde ancak telefonla değişimin isteyebilirim zaten eklediğim kağıda da yazdım değişimini şiddetle talep ediyorum diye. ama dediğim gibi yüksek seviyeye gönderildi diyor. ordan değişim kararı verilirmi bilmiyorumki? yarın bi arayayım telefonla ve söyleyeyim ama işe yararmı bilmiyorum.

evet kvk ve nokia müşteri hizmetlerini aradım. birinci ve ikincide donanımsal arıza tesbit edilmedi efendim dediler :D aa olurmu aldığımdan beri aynı sorunlar var yavrularım dedim bende :D yani bu yüzden değişim söz konusu değilmiş. ama bu son 3. gönderişimde nihayet donanımsal arızayı tesbit etmişler zeki çocuklar parça değişmiş ve en güncel yazılım da yüklenirmiş v50 versiyonu yüklencekmi dediğimde böyle buyurdular. :)

onarımı tamamlandı teslimat aşamasında dediklerine göre lhub dan kvk ya gelir yarın kvk da olur en geç cuma cumarteside telefon elimde olur. durum bundan ibaret beyler hanımlar.

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
21 nisanda yakında elimde olur demişim yarın tam 7 gün oluyor bunu dedikten sonra geçe nzaman. bu gün yine aradım yine teslimat aşamasında dediler. niye bu kadar ara oldu anlamadım. neyseki kvk cihaz sorgulamada teslimat bekliyor yazıyor. yani kvk ya gelmiş telefonum. o zaman en geç perşembe günü elimde olur inşallahh:) hayatımda hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. 2 ay oldu telefonu alalı bu süre serviste geçti :) neyse hayırlısı olsun yinede. Allah bunlarla baş etme gücü versin bize :)

optiq

Üye
Benım kamera cercevesinde oynama var aldıgım 3 gun oldu hızlı bı sekılde garantıye gıtmeden değişirmi acaba ?

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonum bu gün geldi. malesef ekranı yine değiştirmemişler kılcal çizik duruyor ama bu önemli değil çünkü dikkatli bakmadıktan sonra görünmüyor bile. arızalı parçalar değiştirildi v50 yazılımı yüklend idiyor. benim için önemli olan reset ve şarjın az gitmesi sorunları. aldığımda şarj bitikti şimdi şarja bağladım. bakalım görcez değişiklik olcakmı?

evet v50 hiçde diğer arkadaşların şikayet ettiği gibi gelmedi bana. rihanna kısa yolu, quick ofice var. dokunmatik daha hassas ve stabil olmuş, web tarayıcısında gördüğüm fark eskiden bazı benim için önemli sayfalar ıaçamıyordum evet artık açıyor. oleyyyyy :) şu ekran ve klavye nin geç dönmesinden bahsetmiştiniz. yo ta mtersine iyi olmuş :) niye çünkü geç açılmıyor daha dik döndürünce açılıyor. yani bu daha önceki zırt pırt geçişi önlüyor.
yalnız şu alarm ayarlayınca kapat var alarmı ama aç seçeneği yine yok :) kapalıyken kapata basınca açılıyor daha önceki gibi tabi bu sorun bile sayılmaz ama yazılımın doğruluğu bakımından böyle olmasaydı iyiyd itabi.

evet şimdilik izlnemilerim bunlar. dediğim gibi daha incelemedim bile fazla ve tabi şarj en önemli konu bakalım halolmuşmu uzun gitcekmi bakalım. yazarım yine.

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
yav bu gün yine reset attı ve şarj bir günden de az gitmeye başladı v50 ile sanırım. ve bu şarjın az gitmesi konusu çoğu kişide var herkes bahsediyor. galiba bu telefonu ya elden çıkarıcaz yada bu haliyle kullanmaya devam etcez. bıktım uğraşmaktan ya. başka telefonları inceliyorum hoş onlarda da aynı sorunlardan bahsediliyor. bi telefon bu kadar mı dert olur be :) neyse başa gelen çekilirmiş başka dicek bi şey yok.

hayır yani ben iş için aldım bunu galiba yalnış seçim yaptık :) bu müzik telefonuydu değilmi ? yani tam işimi bile göremiyorum ki şarj bitcek diye korka korka. yani tam yapsam biter zaten günün yarısında şarj. galiba bana fiyat özellik olarak en uygun telefon nokia e 55. aslında en hit telefonlarda bile bu şarj sorunu var. dokunmatik ekrana iyice alışmaya başlamıştım seste güzel 5800 da ama bana bunlar lazım değil. ve aslında bana ters şeyler. çünkü bunlar şarjı eğlence v.b olarak boşa harcıyor.

e 55 in şarjı yoğun kullanımda 3-4 gün gidiyormu? ve sesi çokmu kötü? kullanan yokmu?

gemlikua96

gemlikua96

Üye
yav bu gün yine reset attı ve şarj bir günden de az gitmeye başladı v50 ile sanırım. ve bu şarjın az gitmesi konusu çoğu kişide var herkes bahsediyor. galiba bu telefonu ya elden çıkarıcaz yada bu haliyle kullanmaya devam etcez. bıktım uğraşmaktan ya. başka telefonları inceliyorum hoş onlarda da aynı sorunlardan bahsediliyor. bi telefon bu kadar mı dert olur be :) neyse başa gelen çekilirmiş başka dicek bi şey yok.

hayır yani ben iş için aldım bunu galiba yalnış seçim yaptık :) bu müzik telefonuydu değilmi ? yani tam işimi bile göremiyorum ki şarj bitcek diye korka korka. yani tam yapsam biter zaten günün yarısında şarj. galiba bana fiyat özellik olarak en uygun telefon nokia e 55. aslında en hit telefonlarda bile bu şarj sorunu var. dokunmatik ekrana iyice alışmaya başlamıştım seste güzel 5800 da ama bana bunlar lazım değil. ve aslında bana ters şeyler. çünkü bunlar şarjı eğlence v.b olarak boşa harcıyor.

e 55 in şarjı yoğun kullanımda 3-4 gün gidiyormu? ve sesi çokmu kötü? kullanan yokmu?

aynı sorunları bende yaşadığımı söylemiştim zaten telefonu tamire verdiğimide sölemiştim :D geldim canavar gibi olmuş reset atması filan kalmamış kasa açıklığı giderilmişş günde 200 mesaj atıyorum 4 gün sarj gidiyoo :D inanmayacaksınız ama telefonu çok az kullandığım zaman bir hafta bile gidiyorr bursa kvk servisi süper çalışmış ama tabikii 4 tane parça değişmiş :D I love you kvk :D :D :D

aynı sorunları bende yaşadığımı söylemiştim zaten telefonu tamire verdiğimide sölemiştim :D geldim canavar gibi olmuş reset atması filan kalmamış kasa açıklığı giderilmişş günde 200 mesaj atıyorum 4 gün sarj gidiyoo :D inanmayacaksınız ama telefonu çok az kullandığım zaman bir hafta bile gidiyorr bursa kvk servisi süper çalışmış ama tabikii 4 tane parça değişmiş :D I love you kvk :D :D :D

bide ekleme yapıyımm sıfır ücret aldılar kuruş ble ödemedim :D hemde ekranı değişti telefonun :D sahidenn saolsunlar :D şu an çok memnunum

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
hım gemlikua bu gün tam dolu şarjla 24 saatte 1 saat 40 dk internette kalmışım. ve 40 dk kadarda müzik dinledim hiç diş kalmamıştı az önce şarja taktım. iyimi ? :) azmı yine yoksa internetmi çok yiyor? yalnız yine telefon alcak olsam galiba 5800 ın arızasızını alırım. :) çünkü en pahalı telefonları da inceledim; htc sony eric. xpreia 10 hep aynı 5800 den pek farkı yok.yani arızalımı değilmi hala eminde değilim çünkü biliyorumki 3g li internet çok şarj yiyor ve bende en çok bunu kullanıyorum. sms, konuşma, v.s bunlarla pek işim olmaz. birde hala cevap bulamadığım webinde bilgisayardaki gibi java sayfaları açan bir telefon. bu benim için çok önemli çünkü canlı borsa verileri webde en iyi java ile çalışıyor. sırf bunu çalıştıran telefonu bu yüzden alabilirim. diğer özelliklerden feragat edip.. teşekkürler.

rapcityyy

Üye
Way Be SorunLara Bak..2 yıLdır kuLLanyoRum Hiç Bı Sorun Yasamadım Şarjıda.Hç eLmDen DüşMez SürekLi İnt. KuLLanrım 1,5 qün qDyOr AnLamadm vaLLa NapıOnuz TeLe :D

Üst Alt