alicem123
Üye
4. gün:bayi kvk kargo aracı bu gün gelmez yarın gelecek dedi. yarın büyük ihtimalle elimde olur, yani 5. gün. elime geçtiğinde kendi testlerimide yazıcam.
--------------- Ekleme ---------------
5. gün: telefon elime geçti. sonuç; yani cihaz durumunu takip ederken yok parça bekleniyor yok ekran değişiyor, yok kalite kontrol onayı bekleniyor. lan hiç bi şey değişmemiş be yani gelde şimdi sakin ol küfür etme!! değişen parça ekran değişti diyor ekranın üzerindeki koruyucu film bile kalkmamış yerinden izler duruyor ekran nası ldeğişmiş yaaa!! çizik duruyor yaa!! sadece v40 güncellemesi yüklenmiş onunda saat ayarını bile afganistan yapmışlar.. bu ne lakayıtlıktır kardeşim ya. şikayeti yazdık iletişimden bi bo.. olcak..!! yazık diyorum ben başka bi şey demiyorum! Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..
yok test ettim cumadan beri aynı, tüm başta yazdığım sorunların hepsi devam ediyor. şikayet yazdım cevap bile gelmedi. bende bu gün direkt aradım ilgili teknik servisi. çıkan adam teknik adam gibi anında cevap hazırdıhadi dedim hepsini anladım ekran değişti yazıyor raporda oysa çizik hala duruyor. ekranın içi değişti dedi sanki benim aramamı bekliyormuş adam bi daha gönderin madem olmazsa değiştiririz dedi. yarın yine göndercem. ben bi şeye taktımmı peşini bırakmam kolay kolay. sonuna kadar gidicem. sıfır telefon alıyoruz bir sürü sorun nedir bu arkadaş!
ya ilk defa nokia telefon alıyorum ve o kadar methedilmiş bir telefon böyle bilmezdim nokiayı. belki kişisel bir şans tır ama az da değil herhalde benim gibi olan bu konuda. bir sürü telefon inceledim hiç biride kafama yatmadı. mesela nokia e52 buldum baya iyi bir telefon. nokia türkiye ye bile göndermemiş son anda vazgeçilmiş türkiyede satılmaktan bu ne biçim iş ? bu sorunlar yüzünden cep telefonundan soğucam nerdeyse. ama bi yerde mecbur kullancaz. ne diyelim ..
alicem gözün aydın diyeyeyimşarjını da test et bakalım değişiklik ne olacak. yalnız internete kaç saat girdiğini falanda yaz. anladığım kadarı ile internete hiç dayanmıyor bunların şarjları. ne kadar saçma bi şey.bu telefonla ben internete ağız tadıyla giremeyeceksem neye yararki. bende bundan önce sony ericson k530i vardı tamam içerik daha az s.e web sayfalarında ama en az 3-4gün gidiyordu şarjı. üstelik nerdeyse gün boyu internete girip çıkıyordum. iyi bir s.e symbian telefon olsa alıcam ama o da işi cıvttı galiba. mesela eski s.e p990 lar bunlara taş çıkartır haklarında duyduğum bilgilere göre.
nokia e 71 e falan geçeyim diyorum yorumları okuyunca onlardan da soğuyorum. hayır anlamadığım bunlarda niye şarj bu kadar az gidiyor? flash lite desteğinin olmasındanmı?
salı verdim yine demin baktım kaydı yapıldı yazıyor nihayet. değişimi talep ediliyor falan diye yazmışlar. alicem ne oldu şarj hakkında bilgi vercektin?
saol bakalım bu sefer ne olacak. seninkinin düzelmesine sevindim. 3. gidişte kurala göre değişmi isteniyormuş ama ben düzelmesinden ümitsiz olduğumdan ön kayıta destan gibi ikna edici şeyler yazdımtelefonu sıfır alıyorum çizik var bir sürü sorun var ikinci el telefon kullanma duygusu çok cansıkıcı v.s v.s değişmini talep ediyorum dedim ve bunu yazmışlar kayıta bakalım ne olcak
arkadaşlar sonunda kararımı verdim ve yarın 5800 xm mi servise veriyorum. bu gün bi bayiyie gittim şarj az gidiyor falan derken abi hiç uğraşma verelim servise yarın dedi, bu da tam benim beklediğim şeydi. 4 sorundan dolayı servise vericem.
1-ekranın kararıp geri gelmesi.
2-şarjın 1 gün yada daha az gitmesi.
3-yoğun kullanımda arka kapağın ısınması.
4-ekranın sol yanındaki ince çizgi.
bakalım kaç günde geri gelecek. sonuçları yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?