5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Hakkında Her Şey!..
Arkadaşlar reklam gibi algılanmasın herhangi bir ticari getirisi falan yok,altı üstü bir wordpress blogu bu sonuçta.Reklam da barındırmıyorum sitede.

Zamanla tüm bilgi ve yazılımsal birikimimi paylaşacağım orada,takip ederseniz faydalı şeyler bulabilirsiniz.

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: tip_sizz, melih06628, Mustafa1300 ve 5 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
emeğine sağlık

petrucci82

petrucci82

Üye
tebrik ederim emek vermişsin..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

tsunami0917

tsunami0917

Üye
emeğine sağlık eyv.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Siteye girenler orada da yorum yazsalar çok makbule geçecek ama hiç kimse yazmamış valla :D

nokıan70es

Üye
arkadasım bende 5800 almayı düşünüyorum.memnunmusun yoksa fiyatı onon ayarında daha iyi bi telefon warmı?

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata daha çok özelliği olan telefon yok hocam,ciddi anlamda da memnunum telefonumdan.Yapamadığım ve keşke olsaydı dediğim bir şey çıkmadı şu ana kadar,gerçi oyunlarda biraz kısıtlı ama oyunla da çok işim yok artık.

scuf

scuf

Üye
site harika hocam özellikle GPRS ayarı ve şarj tassarrufu için verdiğin bilgiler çok işime yaradı en kısa zamanda daha güncel bilgiler eklemeni bekliyoruz ,propgram oyun vs. de koyarsan daha ilgi çeker takipteyim siteyi.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim scuf,inşallah vakit buldukça yine özgün ve detaylı açıklamaları ekleyeceğim.

Dediğim gibi arkadaşlar kesinlikle sağdan soldan çalıp çırpmıyorum sadece kendi yarattığım özgün içeriği koyuyorum.Blog'da yorum olarak kafanıza takılan veya sitede görmek istediğiniz konulara değinirseniz hemen siteye eklerim.Maxicepte zaten üzerine çok konuşulmuş olan konuları koymuyorum veya koyarsam da Maxicepe link olarak koyarım.Saygılar...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Site gerçekten iyi arkadaşım....Emege Saygı.....

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten böyle ilgi beklemiyordum arkadaşlar teşekkürler.Bu arada hoşgörüsünden dolayı tüm MaxiCep moderatörlerine ve özellikle Nadir hocama da teşekkür etmezsem eşeklik etmiş olurum. :) Teşekkürler maxicep

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Gerçekten böyle ilgi beklemiyordum arkadaşlar teşekkürler.Bu arada hoşgörüsünden dolayı tüm MaxiCep moderatörlerine ve özellikle Nadir hocama da teşekkür etmezsem eşeklik etmiş olurum. :) Teşekkürler maxicep
:angry::angry: beni unuttun sandım ama unutmamışsın sağol..:oke:

orkun85

orkun85

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş takip edeceğim.

scuf

scuf

Üye
biojudas hocam msnde rast gelemiyoruz bende ufak tefek kafama takılan 1-2 bişey sorayım burdan ,

1) diğer telden sim kartımı buna taktığımda rehberdeki bazı harfler çıkmadı örneğin kübranın ü sü , selçuğun ç si yazmıyor onun yerine , k-ubra , sel-uk yazıyor tek tek elimle düzelttim ama başka yolu varmı bunun , ö.ç.ğ harfleriyle kayıt yapamıyorum isimleri
2) pc suite yüklerken en başta seçenklerde ovi maps , fotoğraf , müzik, internet ve nokia software updater var bunların hepsini kurayımmı içlerinden lazım olmucak varsa onu kurmayayım boşuna , birde bende 6288 için olan pc suite 6 var onu kullanıcam hala bunu kaldırmadan 5800 için olanıda kursam sorun olurmu karışmasınlar birbirine
3)forumda baktım ama çalışan live messeneger programı bulamadım senin önerbileceğin bi adres varmı özelden atsana bana , w-lan üzerinden bağlanan ücretsiz olan LİVE MESSENEGER programı olursa iyi olur hocam
4)şu ana kadar birkaç program kurdum hiç sertifika sormadı acaba sertifikasız programlarmı kurdum hep yoksa tel sertfikalımı benim değilse kurmama gereke varmı illa
4)Navigasyon programı olarak GARMİN i kurmayı düşünüyorum daha iyiysi varmıdır
5)Biri cevapsız çağrı bıraktığında ekran koruyucuda gözükmüyor siyah ekran var güç tasarrufu heralde , illa tuş kilitini açmam mı gerekiyor arayan varmı yada msj gelmişmi diye görmek için
6)telefon hackleme olayı nedir , gereklimidir yararları ve zararları nedir

bunlarıda cevaplarsan çok sevinirim üstad bunların dışında pek kafama takılan bişey kalmadı zaten.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
1)Bunun neden kaynaklandığını bilmiyorum benim başıma gelmedi ben zaten 6630'umdan direk aktarma yaptım bluetoothla o yüzden yardımcı olamayacağım bu konuda
2)Nokia'nın sitesinden bi bak,eğer 6288 en son sürümü destekliyorsa eskisini sil sadece yenisi olsun,başta onları sormuyor diye biliyorum ama sormuşsa da sen kur bence,ama hiç kullanmam diyorsan kurmayabilirsin de
3)maxicepte olması lazım live messenger hatta ben buradan kurup kullanıyorum ve de wifi'den bağlanıyorum genelde,yani gprs'i devre dışı bırakırsan wifi'dan bağlanır.google'da 'maxicep live messenger' diye bir ara bakalım
4)sertifikasız programları kurmuşsundur kardeşim,telefonun sertifikalı olması imkansız yine maxicepte sertifika konusu detayıyla anlatılmış onlara mutlaka bak sertifikanı al lazım olur bir şekilde
5)telefon ayarlarında bildirim ışıkları var onu açık hale getir,mesaj veya cevapsız çağrı olursa ortadaki beyaz menü tuşu arka arkaya 2 kez yanar bir kaç saniyede bir oradan anlarsın cevapsız olup olmadıgını
6)telefon hackleme sertifikayla uğraşmamak için ve telefonun ince ayarlarına girmek için yapılır,henüz v40 için rahat bir hack mümkün değil ama yakında gelir.senin tercihine kalmış hackleyen birsürü kişi var kimseden şikayet duymadım ama benim şahsi kanaatim çok da gerek olmadığı yönünde

scuf

scuf

Üye
6288 ve 5800 nokia pc suite 7.1 i destekliyor daha önceki 6 sürümünü kaldırdım nokianın sitesinden 7.1 i kurdum.Birde 5800 OVİ SUİTE var bu nedsir acaba, birde 5800 kutusun içinden çıkan cd de de ovi suite var pc suite yok ovi suite hepsinin kapsayan bişey mi .

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Ovi temel her şeyi kapsıyor aslında bana göre yeterli yani.Yedeklemeler ve senkronizasyonlar yapılabiliyor yani.

stalkerwolf

Üye
Allah razı olsun kardeş

Üst Alt