5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler =)

scuf

scuf

Üye
sitende verdiğin msn wi-fi ile sorunsuz çalışıyor dostum , ara tara hiç biyerde bulamamıştım hepsi kontör yiyordu ve sorunluydu bitane çalışan bulduk sonunda allha arzı olsun. Her 5800 kullanıcısında olması gereken birkaç program daha eklersen çok iyi hocam hergün bakıyorum yeni bir bilgi gelmişmi diye sitene .

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim,mutlu oldum işinin görülmesine.
Yakında ekleyeceğim siteye yeni programları aslında her yerde olmayan ve özellikle de illegal olmayan programları eklemeye çabalıyorum ama o yüzden sınıflandırma işlemi biraz uzun sürüyor.Ve bi yerden sonra yine mecburen illegal programları da eklemeliyim sanırım çünkü ücretsiz program sayısı az.

Bugün fırsat bulabilirsem Garmin XT'nin 5800'a kurulmasını en başından itibaren VİDEO olarak ekleyeceğim siteye :)

stalkerwolf

Üye
biraz program eklesen güzel olur

scuf

scuf

Üye
Rica ederim,mutlu oldum işinin görülmesine.
Yakında ekleyeceğim siteye yeni programları aslında her yerde olmayan ve özellikle de illegal olmayan programları eklemeye çabalıyorum ama o yüzden sınıflandırma işlemi biraz uzun sürüyor.Ve bi yerden sonra yine mecburen illegal programları da eklemeliyim sanırım çünkü ücretsiz program sayısı az.

Bugün fırsat bulabilirsem Garmin XT'nin 5800'a kurulmasını en başından itibaren VİDEO olarak ekleyeceğim siteye :)

valla çok iyi olur hocam sitede birsürü başlık var hangisi iyi hangisi değil bilmiyoruz geçen bi tanesinide denedim ama sertifikalı çıktı yükleyemedim , çin işi siteden de sertifika almak istemiyorum , garmin gibi belli başlı 5800 olması gereken diğer ana programları da eklersen çok iyi olur ( özellikle sertifikasız olanları :D )

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen öyle,çok temel belli başlı programlar haricinde sertifikasız program ve oyun anlatmayacağım,zaten diğer her şey nette var.Ama sorun sanırım anlatımlarda,insanlar bana teşekkür ediyorlar anlatımınız çok açık diye :)

stalkerwolf

Üye
linklerde sorun var sanırım

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif linkler eklenmiştir.

stalkerwolf

Üye
hakkaten 192 olarak görüyordum işlemci hızını şimdi rahatladım :D bende benim telefon mu bozuk diyordum

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,ortaya bir emek koyduk bir sürü şeyi bir araya getirdik site yaptık.Buradan siteye kaç kişinin girdiğini ben görebiliyorum.Ancak sadece sömüren,bir yorum dahi bırakmayacak kadar kaba insanlar olduğu sürece hem burada konu açıp anlatım yapan insanların emeklerine yazık,hem de bizim gibi derli toplu işler yapmaya çalışanlara yazık...

Sizin yorumlarınızdan ve takdirinizden başka bir gelirimiz yok bizim bu işten.Buraya veya siteye bir yorum bırakmayı çok görmeyiniz!..

stalkerwolf

Üye
Emeğe saygı,teşekkürler arkadaşım

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılar eklenmiştir.

melih06628

melih06628

Üye
Ooo Süper bir blog olmuş. Tebrik ederim :)

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim,bu gece bomba bir VİDEO ANLATIM ekliyorum,olayı bitirecek bir anlatım :D

scuf

scuf

Üye
hocam bolgunu yenilemicekmisin , yeni bilgiler elenmiyor artık birkaç gündür takip ediyorumda, birde LİVE MESENGER programının linki kırılmış yenileyebilirmisn.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Dostum özel hayatımda çok sıkıntılı günler geçirdiğimden ilgilenemedim blogla,ziyaretçi sayıları bile düştü bayağı ama 1-2 güne kadar öyle yazı konularıyla geleceğim ki aklın şaşar :D 2-3 tane anlatım hazırlıyorum su anda,çok fena şeyler olacak merak etme :D

Linkleri yeniledim bu arada

scuf

scuf

Üye
merakla bekliyoruz usta valla hergün kontrol ediyorum yeni bişey varmı diye , birde live messenger jar şeklinde değil indirdim ama tele nasıl atıcam onu , birde bugun nette gezerken myphone diye bişey gördüm 5800 için iphone gibi arayüz oluyomuş tema değil ama küçük bir program Myphone 2.50 diye bişey , bunun signed versiyonunu bulabilirsen ve siteye eklersen harika olur hocam valla çok süper bir eklentiye benziyor mutlak kurmak isterim .

maktama

maktama

Üye
birde bugun nette gezerken myphone diye bişey gördüm 5800 için iphone gibi arayüz oluyomuş tema değil ama küçük bir program Myphone 2.50 diye bişey , bunun signed versiyonunu bulabilirsen ve siteye eklersen harika olur hocam valla çok süper bir eklentiye benziyor mutlak kurmak isterim .
Arkadaşlar, programları kendi telefonunuza özel sertifikalamalısınız, bazı kendinden genel sertifikalı(signed) programlar haricinde bir çok kullanışlı programı kurmak için sertifikalamalı(signed yapmalı),full kullanmak için de cracklisini kurmalısınız.
Onun için arkadaşın siteye o programın sertifikalısını eklemesi azcık zor:)

Bu arada biojudas arkadaşım, bloğunda yorum olarak da yazdım ama buraya da yazayım. Programları isimlendirirken lütfen versiyon numarasını da belirt. Mesela Quickofis'in hangi versiyonu, msn messengerin hangi versiyonu?! ilk bakışta belli olmuyor. Yabancı forumları da incelediğim için bazen eski sürümlere rastlayabiliyorum bizim forumlarda. Ve eski indirmek istemiyorum.
Bu arada muazzam bir 5800 program arşivim oldu:)

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sürüm numaralarını aslında bulunduruyordum ancak insanların aklı karışıyor,ne anlama geldiğini tam bilmeyenler oluyor cihazın işletim sistemi sürümüyle uyumlu mu falan şeklinde sorular gelince kaldırdım.Ancak yakında zaten site elden geçecek o zaman bütün sürüm numaralarını tekrar eklerim ;)

malcolm x

malcolm x

Üye
harika bir blog olmuş thanks thanks thanks:oke:

Üst Alt