1) Kullandığımız standart ince uçlu şarj cihazları 5V 890 mA'dir,ve emin olun günümüzde çok ekstrem bir durum olmadığı sürece anakarttan USB 2.0'a giden voltaj düzgün bir biçimde regüle edileceğinden hiç bir sıkıntı oluşmayacaktır.500 mA ile pili şarj etmeye çalışmak yavaş şarj olmasından başka hiç bir etki bırakmayacaktır.
Burada aparatın orjinalliğini kastediyorsanız,bu aparatın orjinali de Nokia tarafından satılmaktadır.Yani Nokia,USB'den şarj desteğini ayrı bir aparat almak kaydıyla vermekte,burada saçma olan bu zaten.USB'den şarj edeceğim diye 70 TL vermem asla,inanın orjinalinin içinde de kablodan fazlası yok.Sadece + ve - olmak üzere iki tane kablo,ne bir direnç var ne de başka bir şey.İnsanlar kendileri bile yapıyorlar yıllardır USB'den şarj olayını,ince uçlu şarj cihazının kablosunu keserek.
2)Evet kılıf orjinali gibi değil,ama telefona zarar vermesin diye gerekli özen gösterilmiş işçilikte.Zaten malzeme aynı,ölçüler de aynı.Ben kendi telefonumda denedim,başta şüphelerim vardı ancak inanın sıkıntı yaratacağını bilsem tavsiye etmem.Zaten fiyat/performans olarak bakıyorum ürüne,yoksa ciddi paralar harcanıp Nokia Shop'lardan orjinalliğinden emin olduğunuz ürünleri tedarik edebilirsiniz.