5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
güzel bir blog olmuş emeğine sağlık arkadaşım

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim arkadaşlar.

luupuus

luupuus

Üye
hadi hayırlısı

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlısı derken iyi anlamda mı anlayamadım?

stalkerwolf

Üye
Biraz daha konu ekle dostum günde 3-4 tane ekle valla okumaya doyum olmuyor :) Sayende çözdük telefonu

tip_sizz

Üye
arkadaşım çok güzel bi paylaşım çok saol .. ( ben pc suitede yedekleme yaptım daha sonra telefonuma uygulama güncellemesi yaptım yaptıktan sonraa format attım oyunların bazıları ve tl ayarları sıfırlandı pc suiteden yedegini nasıl geri alacam belkide çok kolay ama acemiyiz işte ). :) şimdiden çok tşk ederim

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bağlıyorsun kardeşim bilgisayara sonra yine dosya yedekleyiciyi açıyorsun pc suite menüsünden orada Geri Yükle diye bir seçenek var ona tıkladıktan sonra sana yedek dosyasının olduğu yeri sorabilir,ya da hangi yedeği geri yükleyeceğini sorar,onu da seçtikten sonra yedek geri yüklenir.

erengelebek

Üye
biojudas iphone için de yapsanaaaaaaa yapsanaaaaa yapsanaaaaaa.... şaka bi yana ne kadar uğraşmışsın emeğine sağlık, devamını bekliyorummm

dark_shadow

Üye
valla böyle bir site arıyordum,burayada hep bakınmama rağmen gözümden kaçmış nasıl olduysa.çok teşekkürler,inşallah tüm sıkıntılaıma ve telefonun hakkının veremeden kullanamıyor olmama yardımcı olacak buradakiler.özellikle gps olayında kütahya yok mesela nokiada garmin içinde hep abuk şeyler buldum sayende onuda halletmeyi planlıyorum.hergün bakarım artık,indirdiğim şeyede teşekkürü yapıştırırım :D eline sağlık :D

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Garminle ilgili çok detaylı bir anlatım hazırlıyorum bir türlü nasip olmadı eklemek bu haftasonu bitecek Allah'ın izniyle.İlginiz için ben teşekkür ederim ;)

intoman

intoman

Üye
download linklerinde sorun var arkadaşım download menager kullandığımdan olabilir hotfile yada netload gibi sitelere upload yap istersen ...

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorun download manager'dan kaynaklanıyor olmalı,alternatif linkler eklenecek ama normal yoldan da uploading.com'dan indirebilirsiniz sorunsuzca.

1-2 ay içerisinde download'lar inşallah kendi FTP sunucumuzdan gerçekleşecek :)

intoman

intoman

Üye
Evet sorun download manager'dan kaynaklanıyor olmalı,alternatif linkler eklenecek ama normal yoldan da uploading.com'dan indirebilirsiniz sorunsuzca.

1-2 ay içerisinde download'lar inşallah kendi FTP sunucumuzdan gerçekleşecek :)

1-2 ay uzun bir süre idman kullana kişi çok olduğu için alternatifler eklemen iyi olacaktır iyi bir blog olmuş emeğine sağlık , ama bir iki yanlışlık gözüme çarptı düşüncelerimi paylaşıyım dedim

1. si usb den şarj olayı , şimdi nokia bu yöntemi sağlıklı bulsaydı emin ol bazı modellerinde kullanırdı sonuçta o aparat çokda pahalı birşey deyildir , gelelim neden sağlıklı olmadığına usb den sağlanan güç 500mili amper ve 5 volttur dc akım bu güç bilgisayarın anakartındaki güç falzlarını kalitesi ve powersuppl nin güçüyle alakalı olara düşük yada fazla olabilir ayrıca bu güçü sağlayamaması durumunda anakart bilgisayarı kitleyecektir tabiki bu sorunlar yeni bilgisayarlarda olmasada eski bilgisayarlarda karşılaşılan durumlardır , şimdi normal şarj cihazı ise 800 mili amper cıkış verir telefondaki batarya 800 mili ampere göre ayarlı olduğu için uzun süre 500 mamper ile şarj etmeye çalışmak bataryanın ömrünü kısaltacaktır ...saygılar

--------------- Ekleme ---------------

2. yanlışlıkta kullanmada bilinmez ama yinede söyleyeyim orjinal olmayan kılıf kullanımı her nekadarda ölçüler aynı olsada kılıfta kullanılar malzeme orjinal olmadığı için telefonu çıkartıp skarken çizilmeler olabilir tabi bunu senin kılıfın orjinal olmadığını söylemenden anlyorum
bu 2 maddekileri kullanıcılara önermeden çok tecribe edinmeeri açısından yararlı buluyorum ...

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
1) Kullandığımız standart ince uçlu şarj cihazları 5V 890 mA'dir,ve emin olun günümüzde çok ekstrem bir durum olmadığı sürece anakarttan USB 2.0'a giden voltaj düzgün bir biçimde regüle edileceğinden hiç bir sıkıntı oluşmayacaktır.500 mA ile pili şarj etmeye çalışmak yavaş şarj olmasından başka hiç bir etki bırakmayacaktır.

Burada aparatın orjinalliğini kastediyorsanız,bu aparatın orjinali de Nokia tarafından satılmaktadır.Yani Nokia,USB'den şarj desteğini ayrı bir aparat almak kaydıyla vermekte,burada saçma olan bu zaten.USB'den şarj edeceğim diye 70 TL vermem asla,inanın orjinalinin içinde de kablodan fazlası yok.Sadece + ve - olmak üzere iki tane kablo,ne bir direnç var ne de başka bir şey.İnsanlar kendileri bile yapıyorlar yıllardır USB'den şarj olayını,ince uçlu şarj cihazının kablosunu keserek.

2)Evet kılıf orjinali gibi değil,ama telefona zarar vermesin diye gerekli özen gösterilmiş işçilikte.Zaten malzeme aynı,ölçüler de aynı.Ben kendi telefonumda denedim,başta şüphelerim vardı ancak inanın sıkıntı yaratacağını bilsem tavsiye etmem.Zaten fiyat/performans olarak bakıyorum ürüne,yoksa ciddi paralar harcanıp Nokia Shop'lardan orjinalliğinden emin olduğunuz ürünleri tedarik edebilirsiniz.

stalkerwolf

Üye
Kabloyu keserek kendimiz yapsak da olur o zaman :)

gunesı

Üye
tesekkurler

Revengeful

Emekli Yönetici
bilgilendirmeler için teşekkürler

spawm79

Üye
teşekkürler dostum

biojudas

Üye
    Konu Sahibi