biojudas hocam msnde rast gelemiyoruz bende ufak tefek kafama takılan 1-2 bişey sorayım burdan ,
1) diğer telden sim kartımı buna taktığımda rehberdeki bazı harfler çıkmadı örneğin kübranın ü sü , selçuğun ç si yazmıyor onun yerine , k-ubra , sel-uk yazıyor tek tek elimle düzelttim ama başka yolu varmı bunun , ö.ç.ğ harfleriyle kayıt yapamıyorum isimleri
2) pc suite yüklerken en başta seçenklerde ovi maps , fotoğraf , müzik, internet ve nokia software updater var bunların hepsini kurayımmı içlerinden lazım olmucak varsa onu kurmayayım boşuna , birde bende 6288 için olan pc suite 6 var onu kullanıcam hala bunu kaldırmadan 5800 için olanıda kursam sorun olurmu karışmasınlar birbirine
3)forumda baktım ama çalışan live messeneger programı bulamadım senin önerbileceğin bi adres varmı özelden atsana bana , w-lan üzerinden bağlanan ücretsiz olan LİVE MESSENEGER programı olursa iyi olur hocam
4)şu ana kadar birkaç program kurdum hiç sertifika sormadı acaba sertifikasız programlarmı kurdum hep yoksa tel sertfikalımı benim değilse kurmama gereke varmı illa
4)Navigasyon programı olarak GARMİN i kurmayı düşünüyorum daha iyiysi varmıdır
5)Biri cevapsız çağrı bıraktığında ekran koruyucuda gözükmüyor siyah ekran var güç tasarrufu heralde , illa tuş kilitini açmam mı gerekiyor arayan varmı yada msj gelmişmi diye görmek için
6)telefon hackleme olayı nedir , gereklimidir yararları ve zararları nedir
bunlarıda cevaplarsan çok sevinirim üstad bunların dışında pek kafama takılan bişey kalmadı zaten.