5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
sorun falan kalmadı hocam piyasadaki serilerde.siyah al alacaksan sorun morun yok

--------------- Ekleme ---------------

Yok hocam siyahını alırsan hiç bir sorun yaşamazsın.Sorunlu olanlar eskide kaldı.

dilermisin

Üye
5800 dış hoparlör sesi nasıl acaba memnunmusunuz birde video çekim esnasında flash açılıyormu.. daha öce kullandığım 5610 xpres music te video cekimi sırasında flash aktif olmuyordu... 5800 almam için öneli iki detay arkadaşlar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Video çekimlerinde flash sürekli açık olarak çalışabiliyor.Dışa verdiği ses de çoğu notebook'tan bile daha iyi.Ben normalde ne notebooktan ne de telefondan dışarı verilen sese tahammül edemem.Bakın beğenmem demiyorum tahammül edemem diyorum,o derece kötü gelir yani.Ama bu telefonda ilk defa telefondan müzik dinlemenin keyfini yaşadım diyebilirim.Çift stereo hoparlörleri gerçekten başarılı.

stalkerwolf

Üye
O kadar da kötü değil gerçekten kamerası insanlar çok kötülüyor sadece.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Çok tatminkar da değil ama.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Forumumuz da açılmıştır,100 üyeye ulaştığımızda yapacağımız çekilişle 3 üyeye 5800 aksesuarı hediye edeceğiz!..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Güncel..

deadly105

Üye
5800 dış hoparlör sesi nasıl acaba memnunmusunuz birde video çekim esnasında flash açılıyormu.. daha öce kullandığım 5610 xpres music te video cekimi sırasında flash aktif olmuyordu... 5800 almam için öneli iki detay arkadaşlar
bende 5800xm+8gb var dış hoparlör sesi adeta konser veriyor:oke:

Üst Alt