5800 XM ...!!! Beğenmediniz, Peki Neden Hala Çılgın Gibi Kullanıyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
tabiki de yok bu telefonun dokunmatik hassaslığı bide multitoch haricinde hiçbir eksiği yok ben bu telefonla opera mobile da 11 sekme açmış adamım :D

Okusunlarda Utansınlar (11 Sekme)
Görsünler telefonun gücünü

5800 cı

5800 cı

Üye
açılsaydı daha açacaktım operada 11 sekmeden falza açılmıyo ondan açamadım :D

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
yusfcuk

yusfcuk

Üye
Doğru NOKIA üretiyor ama sende şunu unutma 5 parmağın 5'ide bir olmaz

--------------- Ekleme ---------------

Ooooo Morpy daha çok uzun sürer

X6 ile karşılaştırmayın şu telefonu. Ayrıca Nokia'nın şuan XpressMusic 'inde kıpırdama yok yola C, N, X ve S serileriyle devam edicek. XpressMusic in yerini şuanlık X serisi aldı. X6 , X7 den bahsediyorum.

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaşım beni konuşturma oyun oynayacam ben diyorsan çektirip gidip iphone alırsın biz bu telefonun özelliklerinden bahsediyoruz mesela navigasyon wireless 3.5g vs vs yok ben bu paraya need for speed oynayacam diyorsan doğru iphone almaya git ok mi arkadaşım ;)

tabi o paraya iphone bulabilirsen

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Neyse telefondan anlamayan adamlarla laf dalaşı yapıyoruz !!!
*5800 süper bi telefon herkes ondan almalı (!).
Telefonun içinde gelen oyun bile kasıyo şimdi konuşturtturmayın beni. Siz o telefonun ekranını düzgünce dokundurtturabiliyorsanız şükredin

5800'ın açılmasını bekleyebiliyorsan okadar da uzun sayılmaz ...
X6 ile boşu boşuna karşılaştırmayın şu telefonu. Ayrıca Nokia'nın şuan XpressMusic 'inde kıpırdama yok yola C, N, X ve S serileriyle devam edicek. XpressMusic in yerini şuanlık X serisi aldı. X6 , X7 den bahsediyorum. Arkadaşım boşa kendini yorma ... :evet: :oke: :bye2:

5800 bukar kötü ise neden profiline x6 yazmışsın 5800 kötü ise NOKIA kötü tlf üretiyor demek ki ozaman x6 da kötü sanki onda her istediğin oyunu oynuyorsun...sat onuda İphone al derim ben çünki çok fena kendinle çelişiyorsun demektir:oke:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
X6 biraz ucuza geldi bana o yüzden aldım ...

Flo Rida

Flo Rida

Üye
hakkaten okurkene duygulandım. Eline azına sağlık. Ben bu teli çook seviyom ulen. Bana yetiyo bu paraya bundan iyisi ....

5800 cı

5800 cı

Üye
sana kalmayla konu kapatılırsa sana uysak nokia yıda batırırız bu arada düzgün konuş senin kimseye saf deme hakkın yok haddini bil sen git samsung al bakalım o teknolojiyle ne yapabileceksin

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
hakkaten okurkene duygulandım. Eline azına sağlık. Ben bu teli çook seviyom ulen. Bana yetiyo bu paraya bundan iyisi ....

eyvallah

sana kalmayla konu kapatılırsa sana uysak nokia yıda batırırız bu arada düzgün konuş senin kimseye saf deme hakkın yok haddini bil sen git samsung al bakalım o teknolojiyle ne yapabileceksin

tamam burak sinirlenme ben ona gereken cevabı yazdım canım meerak etme sen boş ver keyfine bak

Güzel Konu Olmuş eline sağlık dostum............

tşk kardeş diline sağlık

yusfcuk

yusfcuk

Üye

Tartışmayı bitirelim anlamında söylemiştim. Ayrıca Nokia bile Super AMOLED ekranı Samsung dan alıyor. Yinede zevkler ve renkler tartışılmaz ...

5800 cı

5800 cı

Üye
sende nokia ya siper almışsın ya tamam kapat konuyu renkler ve zevkler tartışılmaz

yusfcuk

yusfcuk

Üye
1 ay oldu telefonum halen garantide. Bu yüzden Nokia'ya siper almış durumdayım. Garantiye gönderme sebebim ise üretim hataları.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
cok haklısın

5800 cı

5800 cı

Üye
1 ay oldu telefonum halen garantide. Bu yüzden Nokia'ya siper almış durumdayım. Garantiye gönderme sebebim ise üretim hataları.
Nokia nın tek sorunu yazılımsal donanımla ilgili hiçbir sıkıntısı yok varsada çok az.Örneğin 5800 ın ilk partları donanımsaldı.Ama şimdiki olaylar yazılımsal o yüzden seviyorum ben bu telefonu adam gibi bir yazılım yapsalar kral bi telefon adam c6 cfw si yüklüyo kral gibi kullanıyo ama 5800 ların yazılımlarında bi problem var nedir çözebilmiş değilim.Ama v52 yine fena değil

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Nokia nın tek sorunu yazılımsal donanımla ilgili hiçbir sıkıntısı yok varsada çok az.Örneğin 5800 ın ilk partları donanımsaldı.Ama şimdiki olaylar yazılımsal o yüzden seviyorum ben bu telefonu adam gibi bir yazılım yapsalar kral bi telefon adam c6 cfw si yüklüyo kral gibi kullanıyo ama 5800 ların yazılımlarında bi problem var nedir çözebilmiş değilim.Ama v52 yine fena değil

Hatırlarsan bir ara 5800 piyasaya tekrar sürüldüğünde donanımsal hataları vardı diye biliyorum. Benim ark. daha yeni aldı sağlam görünüyor. Hatta bir kaç kere yere düşürdü sadece kulaklık girişinin oluşturduğu tümsek biraz çizilmiş ve ön çerçeve oynuyor. Onun haricinde sağlam :D .

Benim X6'ımın servis kaydı gerçekleşmemiş telefon kaybolmuş. Sizce tekrar X6 mı alayım yoksa başka bir şey mi ? Eğer X6 almassam para iyadesi olarak 510 TL ödeyecekler. 510 TL ye 5800 dan iyi telefon yok :D Kaldık mı yine Nokia'ya ... :D

5800 cı

5800 cı

Üye
Hatırlarsan bir ara 5800 piyasaya tekrar sürüldüğünde donanımsal hataları vardı diye biliyorum. Benim ark. daha yeni aldı sağlam görünüyor. Hatta bir kaç kere yere düşürdü sadece kulaklık girişinin oluşturduğu tümsek biraz çizilmiş ve ön çerçeve oynuyor. Onun haricinde sağlam :D .

Benim X6'ımın servis kaydı gerçekleşmemiş telefon kaybolmuş. Sizce tekrar X6 mı alayım yoksa başka bir şey mi ? Eğer X6 almassam para iyadesi olarak 510 TL ödeyecekler. 510 TL ye 5800 dan iyi telefon yok :D Kaldık mı yine Nokia'ya ... :D
bence sen Nokia alma git samsung al star var hem 5800 danda iyidir o :kop:

jeshogh

jeshogh

Üye
kaldın yine nokiaya tabi..nokia dokunmatik olarak SAMSUNG V.B telefonlara bin basar...

yusfcuk

yusfcuk

Üye
bence sen Nokia alma git samsung al star var hem 5800 danda iyidir o :kop:

Benim elimden Samsung Star Wifi geçti zaten. En azından incelik ve duruş bakımından 5800 dan iyi olduğu söylenebilir

Üst Alt