Altına imza atarım..... Klavyene sağlık....
- N8 için aldığım en dikkat çekici eleştiri.... " E!!! N8 bu kadar iyiyse nokia neden bu cihazı bu kadar ucuza veriyor..." (İçler acısı)![]()
Tesekkurler kardesim bu tam kapak olmus telefon kullanmasini bilmeyenler...Tam benim dusuncelerimi dokmussun konuya...
eyvallah kardeşim evet haklısın inşallah anlarlarda birdaha laf etmezler

doğru söze ne denirbende iphone vardı 6 ay önce arkadaşım bu teli aldı... uygulamalar herşeyi hoşuma gitti iphone mi sattım bundan aldım üstüne paramda kaldı... ve ççok memnunum...
Tabi doğru zaten " X6 " Nokia'nın müzik telefonu olmadığı için "Comes With Music" kampanyasına dahil oldu, o yüzden 5800'dan iyi ses çıkarıyor, hafızasınıda Nokia dosyalarımızı depolayalım diye koydu ve XpressMusic'lerdeki sağ üstteki kısayol çubuğunu canı istediği için dahil etti (!) . "X6" XpressMusic serisinin devamı sayılır ... " Nokia X6 Comes With Music Edition "kardeşim adı üstünde X6 o telefon X resisi diye çıktı...
XpressMusic serisinde değil sadece işletim sistemi ile çalışma mantığı aynı kamerasına ve hafızasına bir şey demedim orası doğru ama o X serisi telefon
X6 var X3 var varda var lütfen yapmayalım
o telefon XpressMusic DEĞİL
bende iphone vardı 6 ay önce arkadaşım bu teli aldı... uygulamalar herşeyi hoşuma gitti iphone mi sattım bundan aldım üstüne paramda kaldı... ve ççok memnunum...
ahh kardeşim ahh bu işlerden hiç anlamayıp çok laf edenler var maalesef![]()
Tabi doğru zaten " X6 " Nokia'nın müzik telefonu olmadığı için "Comes With Music" kampanyasına dahil oldu, o yüzden 5800'dan iyi ses çıkarıyor, hafızasınıda Nokia dosyalarımızı depolayalım diye koydu ve XpressMusic'lerdeki sağ üstteki kısayol çubuğunu canı istediği için dahil etti (!) . "X6" XpressMusic serisinin devamı sayılır ... " Nokia X6 Comes With Music Edition "
/QUOTE]
bence 5800 ın son güncellemesinden sonra 5800 x6 dan oldukça iyi bir ses çıkarıyor.X6 bir arkadaşımda var öyle denedik.Ama asıl sesi şöyle bir 5+1 logitech z5500 e bağla o zaman anlarsın o ses nasıl çıkıyo o ses sisteminden![]()
ahh kardeşim ahh bu işlerden hiç anlamayıp çok laf edenler var maalesef![]()
doğru söze ne denir![]()
Tabi doğru zaten " X6 " Nokia'nın müzik telefonu olmadığı için "Comes With Music" kampanyasına dahil oldu, o yüzden 5800'dan iyi ses çıkarıyor, hafızasınıda Nokia dosyalarımızı depolayalım diye koydu ve XpressMusic'lerdeki sağ üstteki kısayol çubuğunu canı istediği için dahil etti (!) . "X6" XpressMusic serisinin devamı sayılır ... " Nokia X6 Comes With Music Edition "
/QUOTE]
bence 5800 ın son güncellemesinden sonra 5800 x6 dan oldukça iyi bir ses çıkarıyor.X6 bir arkadaşımda var öyle denedik.Ama asıl sesi şöyle bir 5+1 logitech z5500 e bağla o zaman anlarsın o ses nasıl çıkıyo o ses sisteminden![]()
helal sana 5800 cı... Baaaaak Bilen Nasılda Biliyor...
--------------- Ekleme ---------------
Nokia'nın sloganı işte burada devreye giriyor
Yanlışları düzeltmekten çekinme ...
yusfcuk kardeş devvamı sayılması ayrı orjinal olması ayrı sen diyorsun devvamı sayılır diye sadece SAYILIR unutma taklitlerdir asıl olanı yaşatan...
Müzik Deyince Akla İlk ve Tk XpressMusic Gelir Bu Böyledir ve Böyle Olacak...![]()
Kişiden kişiye değişir.![]()
( Pantera dinliyorum agresifim biraz ... )
Unutma o taklit dediğin aletide Nokia üretti ayrıca ara model diye tabir ettiğiniz TV reklamı dahi olmayan o modeller bir önceki modellerden ders alınarak üretiliyor ... Araba denincede Reno geliyor ama bu onun külüstür oluşunu değiştirmez. (kaçıncı oldu sayamadım ... )
keşke morph u bekleseydik gibi)
valla dostum bende de var çoğu dokunmatiklere taş çıkarır yanlızca kullanmasını bilecek alan kişi şuan sorunsuz kullanıyorum bütün fw leri yüklü bence 10 numara bu arada konun çok güzel emeğine sağlık

alkışş34tango sende harbi kullanıcılardan çıktın eyvallah kardeşim diline sağlık...
yaşasın 5800 XpressMusic,
yaşasın 5800 XpressMusic kulanıcıları...
kullanmayı bilenler tabiiii![]()

önemli olan telefonun değil işletim sistemi ve donanımsal zenginlik örneğin samsung monte , samsung un kendi işletim sistemi yüklü parası kaç 450-500 peki 5800 kaç 400 en fazla monte ile hiç şey yapamasken[5800 a göre] 5800 da monte yi kat kat katlayacak özellikler var

alkışş![]()

linkimden anlaşılır ne kadar 5800 hastası olduğumişte 5800 XpressMusic
İşte 5800 XpressMusic Kullanıcısı...
Helal Olsun Sana linkinparkmm...
5800 cı Sen Varya Sen...![]()

linkimden anlaşılır ne kadar 5800 hastası olduğum![]()

tabiki de yok bu telefonun dokunmatik hassaslığı bide multitoch haricinde hiçbir eksiği yok ben bu telefonla opera mobile da 11 sekme açmış adamımAyıpsın...
Slogana Baksana
"Nokia 6100'la Başladı Sevdamız
Renkli Ekran Polifonik Melodi Hayranlığımız
Önceden Yoktu Böyle 3,2mp Kameralarımız
Nokia 5800'la Hala Yollardayız"
Daha Söze Gerek Varmı![]()