bak kafam güzel zaten. sinir etmeyin vıdıvıdıvıdıvıdı hıck! (harbi hıçkırdım) ben telefonumu çok seviyorum lean!5800XM

KARDEŞŞŞ
çok güzell bi yazı olmuşş %100 haklısın))
bak kafam güzel zaten. sinir etmeyin vıdıvıdıvıdıvıdı hıck! (harbi hıçkırdım) ben telefonumu çok seviyorum lean!5800XM

ARKADAŞ TEL GÜZEL SEWİLİO AMA PEK ÇOKDA ŞİKAYET WAR HAKSIZ MIYIM ???![]()
haklısın ama kardeş şikayetlerin çoğu güncellemeler ile giderildi
şunuda unutmamak lazım telefonun tam anlamıyla gücü ve yapabilecekleri ortada
hatta bu konumda da KAMERASININ carl zeissi zorladım ve kameranın gücünü de gösterdim
n8 dende pekçok şikayet var haksızmıyımARKADAŞ TEL GÜZEL SEWİLİO AMA PEK ÇOKDA ŞİKAYET WAR HAKSIZ MIYIM ???![]()
n8 dende pekçok şikayet var haksızmıyım![]()

çok doğru diyorrsun kardeş sonuna kadar yanındayımhatta bu konumda da KAMERASININ carl zeissi zorladım ve kameranın gücünü de gösterdim
![]()
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kotu-mu-diyorsun-kendi-cekimlerim-438815.html
adam kendi adına konuşuyo sanane arkadaşım beğenmiyosan değiştirirsin olur biter bıdı bıdı yapma
bıdı bıdı konusup. dırdır yapan sensin. boş boş konuşma
sakin ol kardeş o 5800 değerini bilmiyor o yüzden böyle laflar ediyorÇeneni kapa yaa ağzımı bozduracan şimdi

sakin ol kardeş o 5800 değerini bilmiyor o yüzden böyle laflar ediyor![]()
Aynen katılıyorumBöylelerin n8 de versen kullanamazlar ondan sonrada telefona laf atarlar

valla kardeş bu telefonun begenmedigim yönleri var ama sebebi var.ben bu telefonu alırken çoklu dokunmatik nedir nasıl birşeydir bilmiyordum.bu telefon hem ucuz hemde çok özellikli diye aldım ama nerden bileyim çoklu dokunmatik olmadıgını.bunun yerine yine bir nokia markası alacak olursam ya c6 ya da n95 alırdım.n95 kendini kanıtlamış bir telefon.c6 ise koca qwert klavyesi ile,ev ekranı ile göz dolduruyor.tabi bu telefon(5800)çok mu kötü? hayır degil.şahsen bilmeyerek aldım ama yinede çok memnunum.hiç n95 için fw yapıldı mı? hayır yapılmadı.peki ya c6 nın ve n95 o kaydırmalı kapak klavyesi birgün aşınmayacak mı? aşınacak.özellik ve fiyat olarak 5800 çok güzel telefon.ama morpy de fena degilmiş.![]()
ben de zaten demedimki 5800 mükemmel bir tlf iyi okuyan anlamıştır zamanında çok eksiği vardı ama şimdi sınıfınd abir numara oldu...1.c6 da ve n95 de çoklu dokunmatik yani multitasking yokvalla kardeş bu telefonun begenmedigim yönleri var ama sebebi var.ben bu telefonu alırken çoklu dokunmatik nedir nasıl birşeydir bilmiyordum.bu telefon hem ucuz hemde çok özellikli diye aldım ama nerden bileyim çoklu dokunmatik olmadıgını.bunun yerine yine bir nokia markası alacak olursam ya c6 ya da n95 alırdım.n95 kendini kanıtlamış bir telefon.c6 ise koca qwert klavyesi ile,ev ekranı ile göz dolduruyor.tabi bu telefon(5800)çok mu kötü? hayır degil.şahsen bilmeyerek aldım ama yinede çok memnunum.hiç n95 için fw yapıldı mı? hayır yapılmadı.peki ya c6 nın ve n95 o kaydırmalı kapak klavyesi birgün aşınmayacak mı? aşınacak.özellik ve fiyat olarak 5800 çok güzel telefon.ama morpy de fena degilmiş.![]()

1.c6 da ve n95 de çoklu dokunmatik yani multitasking yok
2.ev ekranı c6 da olabilir ama bu telefona c6 fw si yüklenip aynen c6 gibi sorunsuz kullanılabiliyor
3.qwert klavyeye çok fazla takılma telefonun dokunmatiği zaten çok iyi ama alırken buna zaten dikkat etmeliydin
4.çoklu dokunmatik desteği olmadığı için bu telefondan soğuduysan sana diyecek hiçbirşeyim yok bu telefon c6 ile birebir aynı sadece donanımsal klavye ve 5mp kamera yok![]()