5800 XM ...!!! Beğenmediniz, Peki Neden Hala Çılgın Gibi Kullanıyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
İstediğim 2 telefon 5800 Xm ve N8 .. (: Bence Nokia'nın en güzel telefonları..
5800 xm kullanıyorum ALLAH N8 'de kullanmayı nasip etsin

Bu arada çok güzel anlatmışsın 5800 Xm yi kardeşim yüreğine sağLık.))

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Ben nokia 7610 ile ucweb de 12 sekme açıyodum. 6 mb dahili 1mb ram 252 mb hafıza kartı :d sonuç olarak 5800 guzel tel. Almayı duşunuyodum ama dokunmatk bna zor gelr dye tuş ve dokunmatk olan c6 yı aldm. Kullanmasıni bilene 7610 bile mukemmeldr

mangdaşire

mangdaşire

Üye
1.c6 da ve n95 de çoklu dokunmatik yani multitasking yok:)
2.ev ekranı c6 da olabilir ama bu telefona c6 fw si yüklenip aynen c6 gibi sorunsuz kullanılabiliyor
3.qwert klavyeye çok fazla takılma telefonun dokunmatiği zaten çok iyi ama alırken buna zaten dikkat etmeliydin
4.çoklu dokunmatik desteği olmadığı için bu telefondan soğuduysan sana diyecek hiçbirşeyim yok bu telefon c6 ile birebir aynı sadece donanımsal klavye ve 5mp kamera yok:bann::bann::bann:
yok kardeş hemen kızma yaa.ben bu telefonu aslında bayagı seviyorum.ama benim anlatmak istedigim,hani herşey dokunmatik ekrandan yapılmıyor.mesela en basitinden vbag yükledim(s60 v3 gba emulatoru)onu oynamak için sabit bir klavye veya bir kumanda tarzı birşey gerekiyor.sen şimdi diyeceksin,niye 5800 ile uyumlu bir emulator yüklemedin diye.ben de diyecegim ki emulator yükledim ama hani yine de tuş gerekli,soneday abinin emulatorunu yükledim,gpsp yi .soneday abi tavsiye etmiş kırmızı tuşla kamera tuşunu ayarlayın diye,ayarladım ayarlamasına da,tuşlar içine göçüyor.bu telefonun tuşları çok kötü yapılmış.yani demek istedigim,bu telefonla birlikte bi tuş takımı veya klavye tarzı birşey gerekli.

Üst Alt