kusursuz-yabancı
Üye
alırken sağ üst köşeye bak hafif açık gözükür varsa alma yoksa al..yazılmının sürümünü öğrenmek için *#0000# yaparsan görürsün..şimdi ben 5800 alıcam.teknosadan burda okuduklarıma göre siyah al açıklık yok diyorsunuz açıklık olup olmadığını alrken nasıl anlıycam bide versiyondan anlaşılıyorsa onun kodu varmı?
alırken sağ üst köşeye bak hafif açık gözükür varsa alma yoksa al..yazılmının sürümünü öğrenmek için *#0000# yaparsan görürsün..
hayırlı olsun kardeşim sen de aramıza katıldın böylece..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buraya bekliyoruz..Benim 5800 bi açıklık yok kardeşim.Çok şükür telefon gayet güzel..Nadir kardeşime bu telefonu önerdiği için teşekkür ediyorum.Evet resmlerde gerçekten büyük bi açıklık var.
Merhaba.Bu telefonda bazı sorunlar olduğunu duydum ve çeşitli forumlardada okuduğum gibi telefon satıcılarıda bu telefonda sorunlar olduğunu söyledi 1.part 2. part olayı warmış kasa açıklığı warmış hoparlör sorunu warmış güncelledikten sonra sorunlar oluyormuş.Bana bu telefonda bilgi verebilirseniz bu gün almaya gidicem. TEŞEKKÜRLER
1. Birinci parttaki sorunlar ikinci partta düzeltildimi?
2. En son çıkan güncellemede sorunlar düzeltildimi v30 v31...?
3. Şuanda Piyasada sorunsuz 5800xm bulunuyormu?
yok bir sorun olmaz sorun etmene gerek yok..ben 7 ay kullandım..ya ben iki hafta oldu alalı şimdi yazılanları okuyunca baktım evet hafif bir açıklık var ama bu sorun olur mu ya çok küçük bir ışık sızıyor okadar..canım sıkıldı yaaa...hoparlör gayet iyi şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?