5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
emeğin için çok teşekkürler yükledim ve kullanıyorum gerçekten çok güzel bir çalışma ellerine sağlık yalnız şu neoreader karekod okuma programı yükledim açılmıyor sizce sorun ne olabilir
nokia mağaza da upcode var 1D ve 2D barkod destekli o çalışıyor onu indir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim herşey çok güzel kullanışlı filan iyi güzel de :) şu smile lere hiç sevmedim ya msj iletildiğinde msj sildiğinde ayar kaydettiğinde filan sağ altta çıkan smile lar :) hiç yoktan daha gzl bişiler koy ya :) böyle de gzl de telefondaki o kaliteli görünümü bozuyo gibi hissettiriyo :)

bir kisi daha istemisti kaldirilmasini.. cogalirsa bu istek kaldiririm. tema degistirirsen oda degisiyor kardesim

aliosman166

aliosman166

Üye
telefonun kendi facebook uygulamasının icon desteği yok iconu gözükmüyor eski sürümde vardı belki de yüklerken bir hata oldu bilmiyorum kaldırıp yeniden yüklüycem..
Dosya yöneticisinde müzik açıp geri çıktığımda menüye atıyor..
Yardım uygulaması yok ama seçeneklere bastığımızda yardım seçeneği çıkıyor bu seçenek kaldırılabilir..
Hafıza artında predic adında bir klasör oluşuyor içinde de 2000BEFB_F.dat adında bir dosya oluşuyor bu gizlenebilir..
Yeni gelecek güncellemede bu sorunlar giderilirse iyi olur kardeşim :)
bu arada açıklamalara bilimsel hesap makinesi eklendi demişsin ben bunu bulamadım hesap makinasına girdiğimde normal hesap makinesi var..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler @aliosman. gule gule kullan @rifat iyi aksamlar.

aliosman166

aliosman166

Üye
ve böylece bu sorunda giderildi ilginiz için çok ama çok teşekkürler başarılarının devamını dilerim iyi aksamlar
teşekkür ederim ama bu CFW nin yapımcısı ben değilim kardeşim ben sadece arkadaşlara yardım ediyorum :)
yapımcı @haqanguven kardeşimizdir..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yardim bende cikmiyor kapattim ben onu.
predich klasoru tg un on bellegi hafiza kartina alindigi icin cikiyor
hesap makinasi genisletildi gorunum olarak.
face gayet sorunsuz yukleniyor tekrar dene.
dosya yoneticisinden muzik actim ve ciktim menuye atmadi sen hard format at ve hafiza kartini bicimlendir

----------Eklendi @ 18:29:28 ---------- Yazıldı @ 18:28:20 ----------

teşekkür ederim ama bu CFW nin yapımcısı ben değilim kardeşim ben sadece arkadaşlara yardım ediyorum :)
yapımcı @haqanguven kardeşimizdir..

katkilarinda var olsun kardesim :)

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
aliosman166

aliosman166

Üye
tamam ben biçimlendirme ve hard format yapmadm ondan oldu galiba neyse yapıcaz artık :)

dready112

dready112

Üye
kardeşim herşey çok güzel kullanışlı filan iyi güzel de :) şu smile lere hiç sevmedim ya msj iletildiğinde msj sildiğinde ayar kaydettiğinde filan sağ altta çıkan smile lar :) hiç yoktan daha gzl bişiler koy ya :) böyle de gzl de telefondaki o kaliteli görünümü bozuyo gibi hissettiriyo :)
katılıyorum :) smileyler belki iyi bi düşünce ama görüntü kaliteleri çok düşük.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aliosman166

aliosman166

Üye

card reader yokmu pcnde. cikan hatalar duzeldimi bari :)
card reader var ama bizim hafıza kartı ile uyumlu deil galiba denemedim ama iyi fikir denerim :) biçimlendirip hard format attım şimdi dosyaları geri yüklüyorum işlem bitince haber veririm :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
card reader var ama bizim hafıza kartı ile uyumlu deil galiba denemedim ama iyi fikir denerim :) biçimlendirip hard format attım şimdi dosyaları geri yüklüyorum işlem bitince haber veririm :)

tamam kardesim. bi yolu daha var ama % 100 sonuc alirmisin bilmem. tlfnu depolama olarak bagla pc ye ''sys/ system/ apps / resource bu klasorleri silmende yeterli olur

aliosman166

aliosman166

Üye

tamam kardesim. bi yolu daha var ama % 100 sonuc alirmisin bilmem. tlfnu depolama olarak bagla pc ye ''sys/ system/ apps / resource bu klasorleri silmende yeterli olur
zaten öyle yapmıştım ben :) ama garanti olsun diye biçimlendirdim bakalım..

aliosman166

aliosman166

Üye
tamam kardeşim menüye atma sorunu kalkmış diğerlerine daha bakmadım onlara da bakıcam inşallah :)

aliosman166

aliosman166

Üye
facebook da düzeldi :) şu ovi haritaların son sürümü(3.6.637) de yüklenebilseydi iyiydi ama olsun :)

Üst Alt