5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

patr_10

patr_10

Üye
güncelleme ne zaman ve güncellemenin farkları ne

sharazad

Üye
o zaman bu gece bekliyoruz :)yarına kalmasın

ceyhuncu

Üye
Saat 12 gibi yenilikleri açıkla bari okul var yarın erken yatmam gerek :)

ceyhuncu

Üye
Kardeş burdayken şimdi açıklasan :D

ceyhuncu

Üye
Tamam kardeşim sıkıştırmayalım seni :)

aliosman166

aliosman166

Üye
birisi aradığında aranma ekranı çok geç geliyor hatta zil sesi daha önceden çalmaya başlıyor daha sonra ekran geliyo sanki kasıyor gibi.. .s

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
birisi aradığında aranma ekranı çok geç geliyor hatta zil sesi daha önceden çalmaya başlıyor daha sonra ekran geliyo sanki kasıyor gibi.. .s

şuan bişey diyemem bende yeni sürüm war we hata yok gece yüklicem yazılımı ondan sonra bak yapıyomu aynısını

rapport

Üye
elinize sağlık çok güzel olmuş
ya ben yükledim memnunum da birisi aradığında zil sesi hep nokia nın zil sesi çalıyor değiştiriyorum ama değişmiş olarak görünüyor ama çalmıyor nokia çalıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
elinize sağlık çok güzel olmuş
ya ben yükledim memnunum da birisi aradığında zil sesi hep nokia nın zil sesi çalıyor değiştiriyorum ama değişmiş olarak görünüyor ama çalmıyor nokia çalıyor

Kardeşim şimdi yeni güncellemeyi upload ediyorum birazdan siteye eklicem onu yükle telefonuna.. hard format ve hafıza kartını biçimlendir.. hata almıcaksın

yuja

Üye
link uçmuş

yuja

Üye
tamam saol ne zamana biter bu gece halletmem lazım sabah sehir dışına gideceğim 1 hafta yokum da :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol ne zamana biter bu gece halletmem lazım sabah sehir dışına gideceğim 1 hafta yokum da :)
Şuan upload ediyorum 4x4 edildi 3x4 ü bekliyorum % 70 lerde

----------Eklendi @ 23:16:50 ---------- Yazıldı @ 23:10:02 ----------

Linkler güncellenmiştir... Yazılımda yapılan güncellemeler açıklama olarak ana başlıkta eklenmiştir...
Güle güle kullan. . .

fadim333

Üye
Teşekkürler yeni yazılım için yükledim sorunsuz şimdilik :)

dready112

dready112

Üye
yarın bi deneme yapacam :) şu yazı fontunu da değişsen on numara cfw aslında :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yeni yazılım için yükledim sorunsuz şimdilik :)

Güle güle kullan kardeşim :)

----------Eklendi @ 00:07:00 ---------- Yazıldı @ 00:04:38 ----------

yarın bi deneme yapacam :) şu yazı fontunu da değişsen on numara cfw aslında :)

Yazı fontu nokia pure font.. belle bar iconları ona göre düzenlenmiş...değiştirirsem iconlar çıkmaz özel font bu.. başka font düzenlemesi ilerliyen zamanlarda olur kardeşim.. çünkü font düzenleme işine daha girmedim...

Üst Alt