5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

silosmen18

Üye
bluetoothda ne giibi sorun yaşadın.. yeni güncellemede ses kaydedici eklendi :)

birden fazla dosya atmayı denediğimde bi kaç kere hata vermişti farklı dosyalarla yaptığımda da gönderilmiyo filan demişti. de son zamanlar yaşamadım pek o sorunu. şuan baya iyi yani emeğinize sağlık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
birden fazla dosya atmayı denediğimde bi kaç kere hata vermişti farklı dosyalarla yaptığımda da gönderilmiyo filan demişti. de son zamanlar yaşamadım pek o sorunu. şuan baya iyi yani emeğinize sağlık :)

Bt üzerindede çalıştım... sorunları belirtirseniz bende çözemeye çalışıcam kardeşim.. çok saolasın yorumun için güle güle kullan :)

Carino

Üye
Merhabalar emeğinize sağlık;
Acaba ingilizce dil desteği varmıdır, aydınlatırsanız sevinirim. iyi günler...

lazye

lazye

Üye
başarılarının devamını diliyorum eline sağlık .d

dready112

dready112

Üye
genel tercihinin adını değiştirmesen çok iyi olacak aslında, telefonda reklam gibi gözükmesi hiç hoşuma gitmiyor. ayrıca sağ tuşta menü ikonu var ya oraya rehber ikonu yapamıyor musun ?

fadim333

Üye
Tuş kilidini yandan kilitlediğimde bi defada kilitlenmiyor, 3 defa kilit tuşunu aşağı indirdiğimde kilitleniyor neden acaba :/

dready112

dready112

Üye
Tuş kilidini yandan kilitlediğimde bi defada kilitlenmiyor, 3 defa kilit tuşunu aşağı indirdiğimde kilitleniyor neden acaba :/
o genel bi sorun bütün cfwlerde var. aşağı çekme işlemini seri bi şekilde yapınca tekte kitleniyor :) kilidi aşağı çekip orda bi kaç salise bile durunca kilitlenmiyor:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
genel tercihinin adını değiştirmesen çok iyi olacak aslında, telefonda reklam gibi gözükmesi hiç hoşuma gitmiyor. ayrıca sağ tuşta menü ikonu var ya oraya rehber ikonu yapamıyor musun ?

İleriliyen zamanlar güncelleme gelirse bu düşünceni düşünücem kardeşim :)

----------Eklendi @ 11:39:29 ---------- Yazıldı @ 11:39:00 ----------

Açıklamaları hiç okumuyosunuz kardeşim... açıklamaları boşuna yapmış gibi oluyorum...

Carino

Üye
hocam eline sağlık cok güzel, mümkünse ingilizce dil desteğide eklermisin... iyi çalışmalar

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Güncelleme gelmiş ellerine sağlık indiriyorum şimdi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam eline sağlık cok güzel, mümkünse ingilizce dil desteğide eklermisin... iyi çalışmalar

Saolasın kardeşim.. şuana kadar 2 istek var eğer çoğalırsa istekler güncelleme getiririm eklerim istekleri ama şu durumda getirmem kardeşim..

----------Eklendi @ 15:06:04 ---------- Yazıldı @ 15:05:13 ----------

Hocam Güncelleme gelmiş ellerine sağlık indiriyorum şimdi.

tamam kardeşim güle güle kullan

isovn

Üye
kardeş çok sağol bu güncellemeyide indirdim kurdum, yalnız bi sorum olcak şu ana ekranda iken ekranın döndürmesini kaldırabilirmiyim ben, klasörlerin içine birşey atıp silsem fln ?

fadim333

Üye
Açıklamaların hepsini tek tek okumuştum ama tuş kilidi kararsızlığının ne olduğunu bilmediğim için daha açık bi şekilde sormuş oldum. Yazdıklarınızın hiçbiri boşuna değil hepsi faydalı oluyor merak etmeyin teşekkürler...

RIF@T

RIF@T

Üye
emeğin için çok teşekkürler yükledim ve kullanıyorum gerçekten çok güzel bir çalışma ellerine sağlık yalnız şu neoreader karekod okuma programı yükledim açılmıyor sizce sorun ne olabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok sağol bu güncellemeyide indirdim kurdum, yalnız bi sorum olcak şu ana ekranda iken ekranın döndürmesini kaldırabilirmiyim ben, klasörlerin içine birşey atıp silsem fln ?

kardesim genel bise kaldirilamaz herhalde. zamaninda donsun diye program kurup ekledik ama kaldirmayi hic dusunmedik.. :)

----------Eklendi @ 17:22:13 ---------- Yazıldı @ 17:21:22 ----------

Açıklamaların hepsini tek tek okumuştum ama tuş kilidi kararsızlığının ne olduğunu bilmediğim için daha açık bi şekilde sormuş oldum. Yazdıklarınızın hiçbiri boşuna değil hepsi faydalı oluyor merak etmeyin teşekkürler...

Anladim kardesim tamam saolsin.

----------Eklendi @ 17:24:18 ---------- Yazıldı @ 17:22:13 ----------

emeğin için çok teşekkürler yükledim ve kullanıyorum gerçekten çok güzel bir çalışma ellerine sağlık yalnız şu neoreader karekod okuma programı yükledim açılmıyor sizce sorun ne olabilir

PYTHON veye QT uygulamasiysa PYTHON ve QT bilesenlerini yuklemen gerek

RIF@T

RIF@T

Üye
hayır bu uygulama qt yada python a bağlı bir program değil daha önce yüklüyordum çalışıyordu şu anda benim için tek sorun bu ama önemli bir sorun da değil ama bazen bu programı kullanıyorum ilginiz için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır bu uygulama qt yada python a bağlı bir program değil daha önce yüklüyordum çalışıyordu şu anda benim için tek sorun bu ama önemli bir sorun da değil ama bazen bu programı kullanıyorum ilginiz için teşekkürler

Hım anladım kardeş.. denemem lazım hiç kullanmadığım programlardan birisi... onun için bişe diyemiyorum.

silosmen18

Üye
kardeşim herşey çok güzel kullanışlı filan iyi güzel de :) şu smile lere hiç sevmedim ya msj iletildiğinde msj sildiğinde ayar kaydettiğinde filan sağ altta çıkan smile lar :) hiç yoktan daha gzl bişiler koy ya :) böyle de gzl de telefondaki o kaliteli görünümü bozuyo gibi hissettiriyo :)

Üst Alt