haqanguven
Üye
facebook da düzeldişu ovi haritaların son sürümü(3.6.637) de yüklenebilseydi iyiydi ama olsun
![]()
tamam. kullanmayan icin bosuna yer kaplar. kullanan 1 dk da guncellesin kardesim.facebook da düzeldişu ovi haritaların son sürümü(3.6.637) de yüklenebilseydi iyiydi ama olsun
![]()
tamam. kullanmayan icin bosuna yer kaplar. kullanan 1 dk da guncellesin kardesim.yok öyle değil hiç yüklenmiyor ondan dedim
tamam. kullanmayan icin bosuna yer kaplar. kullanan 1 dk da guncellesin kardesim.
hata veriyor diğer müzik çalar felan güncelleniyor ama bunda hata veriyor..yok öyle değil hiç yüklenmiyor ondan dedimhata veriyor diğer müzik çalar felan güncelleniyor ama bunda hata veriyor..
sen yine bisede hata yapiyon kardesim biraz ugras 
Çok güzel olmuş teşekkürler. Yalnız smile lar bozuyor kaliteyi onlar olmasa daha güzel olur bence
birde temada kırmızı-mavi seçenekli yaparmısın (:

şu geliştirilmiş hesap makinesini çözemedim eski hesap makinesiyle aynı bende ss atar mısın?
ellerine sağlık güzel olmuş, etkin profildeki symbian belle adını genel olarak nasıl değiştiririm bir de yazı tipini?
Birini ararken ya da biri arayınca açarken inceden bi titreşim var bu da beni sinir ediyorayrıca genel tercihinin adı genel olursa gerçekten çok iyi olur
ve alternatif bir iki tema daha fena olmaz
aklıma gelen bunlar.

titreme olayı çok gereksiz yani kaldırsan daha makbul. siyah tema iyi de bi de açık renk yapsanbiri arayınca 1 kez kapanınca 2 kez titriyor. İstenmezse kaldırırım. Genel olarak değişicek güncellemede.temayi düşünücem![]()

titreme olayı çok gereksiz yani kaldırsan daha makbul. siyah tema iyi de bi de açık renk yapsan![]()

hocam cwf çok güzel sana emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum telefonumu değiştirme kararımdan vazgeçirdin diyebilirim beni genel olarak sade ve 3. parti programlara yer vermemişsin bu çok hoşuma gitti ve orjinal geldi, boşta ram çok iyi tema efekti çok hoş geliyor göze
istekler demişsin eposta yok sanırım onu tekrar görebilirsek iyi olur ve ana tercih adı genel olarak değişir ve ayrıca uyarı iconları standart olursa güzel olur diye düşünüyorum birde fotoğraflardan videoları kaldırırsan sadece videolardan ulaşabilirsek içeriğe daha kullanışlı olabilir kolay gelsin.