5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

aliosman166

aliosman166

Üye

:) tamam. kullanmayan icin bosuna yer kaplar. kullanan 1 dk da guncellesin kardesim.
yok öyle değil hiç yüklenmiyor ondan dedim :D hata veriyor diğer müzik çalar felan güncelleniyor ama bunda hata veriyor..

tarikkeriman

Üye
:tşk:

0nikhee

Üye
Çok güzel olmuş teşekkürler. Yalnız smile lar bozuyor kaliteyi onlar olmasa daha güzel olur bence
birde temada kırmızı-mavi seçenekli yaparmısın (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel olmuş teşekkürler. Yalnız smile lar bozuyor kaliteyi onlar olmasa daha güzel olur bence
birde temada kırmızı-mavi seçenekli yaparmısın (:

Smiley kaldırmak için 3 istek güncelleme gelince kaldırıcam.. temayı düşünürüz kardeşim :)

ali_ozaslan

Üye
tşk

aliosman166

aliosman166

Üye
şu geliştirilmiş hesap makinesini çözemedim eski hesap makinesiyle aynı bende ss atar mısın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu geliştirilmiş hesap makinesini çözemedim eski hesap makinesiyle aynı bende ss atar mısın?

ofwyi kur ondakine bak sonra benim cfw yi kur bak farki gorursun. bendekide ayni resim koysam yine anlayamazsinki

By.zKn

By.zKn

Üye
ellerine sağlık güzel olmuş, etkin profildeki symbian belle adını genel olarak nasıl değiştiririm bir de yazı tipini?

dready112

dready112

Üye
Birini ararken ya da biri arayınca açarken inceden bi titreşim var bu da beni sinir ediyor :) ayrıca genel tercihinin adı genel olursa gerçekten çok iyi olur :) ve alternatif bir iki tema daha fena olmaz :) aklıma gelen bunlar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık güzel olmuş, etkin profildeki symbian belle adını genel olarak nasıl değiştiririm bir de yazı tipini?

Güncelleme gelince tekrardan genel yapıcam. Yazı fontunu değiştirirsen belle iconlar gider. O mümkün değil

----------Eklendi @ 17:44:58 ---------- Yazıldı @ 17:43:21 ----------

Birini ararken ya da biri arayınca açarken inceden bi titreşim var bu da beni sinir ediyor :) ayrıca genel tercihinin adı genel olursa gerçekten çok iyi olur :) ve alternatif bir iki tema daha fena olmaz :) aklıma gelen bunlar.

biri arayınca 1 kez kapanınca 2 kez titriyor. İstenmezse kaldırırım. Genel olarak değişicek güncellemede.temayi düşünücem :)

dready112

dready112

Üye
biri arayınca 1 kez kapanınca 2 kez titriyor. İstenmezse kaldırırım. Genel olarak değişicek güncellemede.temayi düşünücem :)
titreme olayı çok gereksiz yani kaldırsan daha makbul. siyah tema iyi de bi de açık renk yapsan :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
titreme olayı çok gereksiz yani kaldırsan daha makbul. siyah tema iyi de bi de açık renk yapsan :)

tamam düşünücem istek çok olursa kesin kaldırırım. Temada güzel siyah olmayan değişik bi tema daha eklerim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
01.04.2012 de güncelleme çıkıcak we alt taban değişene kadar güncelleme çıkmayacak... Şuana kadar yapılan istekler haricinde başka isteğiniz varsa belirtin daha sonra istek kabul edilmeyecektir...

pitbullblack

pitbullblack

Üye
hocam cwf çok güzel sana emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum telefonumu değiştirme kararımdan vazgeçirdin diyebilirim beni genel olarak sade ve 3. parti programlara yer vermemişsin bu çok hoşuma gitti ve orjinal geldi, boşta ram çok iyi tema efekti çok hoş geliyor göze :)

istekler demişsin eposta yok sanırım onu tekrar görebilirsek iyi olur ve ana tercih adı genel olarak değişir ve ayrıca uyarı iconları standart olursa güzel olur diye düşünüyorum birde fotoğraflardan videoları kaldırırsan sadece videolardan ulaşabilirsek içeriğe daha kullanışlı olabilir kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam cwf çok güzel sana emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum telefonumu değiştirme kararımdan vazgeçirdin diyebilirim beni genel olarak sade ve 3. parti programlara yer vermemişsin bu çok hoşuma gitti ve orjinal geldi, boşta ram çok iyi tema efekti çok hoş geliyor göze :)

istekler demişsin eposta yok sanırım onu tekrar görebilirsek iyi olur ve ana tercih adı genel olarak değişir ve ayrıca uyarı iconları standart olursa güzel olur diye düşünüyorum birde fotoğraflardan videoları kaldırırsan sadece videolardan ulaşabilirsek içeriğe daha kullanışlı olabilir kolay gelsin.

Güle güle kullan kardeşim...
ana tercihin adı genel olarak değişicek tekrardan
uyarı iconları yani smileyler kalkıcak
fotoğraflardan videoları kaldırmam mümkün değil... çok hata alıyorum... resimler silinmiyor.. onu çözsem kamerada auto focus özelliği çalışmıyor...
e-posta isteğe göre kurulsa daha iyi kullanmayanlar oluyor. bilmeyenler için çıkarması zor oluyor ama ekleme her türlü yapabiliyoruz...

dready112

dready112

Üye
şu titreme olayını da unutma :) sürekli telefonla konuşan kişileri deli ediyor.

osmancuk

Üye
çok sagol bende kurdum :)

Üst Alt