halomid
Üye
hakanquven ellerine sağlık bende senin cfw yi kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum.Ancak yazı fontu çok küçük kalıyor.Ayrıca XM menüsüne accel switch, uyuglamalara ise auto installer, rom patcher,winrar ile file browser ekleyebilirmisin.Ayrıca rofs ta yer kalır mı bilmem ama arayanın ismini söyle seçeneğinde mesaj okuyucu aylin olmadığı için tahminimce, çalan zil sesini kısıyor ve öylece arama cevaplanıncaya kadar devam ses kısık şekilde çalmaya devam ediyor.
Son çıkan güncellemeni, kullanmadım ama mapas,maps olmuş yani düzeltilmiş ayrıca Medya ve Ofis klasörlerini simgeleriye birlikte ekleyebilrimisin.
Son olarak güncelle seçeneğinin haritalarda olması iyi ama Nokia güncelleyici olmadığı için CFW ile uyumlu internet radyo ve facebook uyuglamalarını paylaşabilirsen sevinirim.
İlgi ve emeğin için tekrar teşekkürler.
Son çıkan güncellemeni, kullanmadım ama mapas,maps olmuş yani düzeltilmiş ayrıca Medya ve Ofis klasörlerini simgeleriye birlikte ekleyebilrimisin.
Son olarak güncelle seçeneğinin haritalarda olması iyi ama Nokia güncelleyici olmadığı için CFW ile uyumlu internet radyo ve facebook uyuglamalarını paylaşabilirsen sevinirim.
İlgi ve emeğin için tekrar teşekkürler.
sürekli telefonla konuşan kişileri deli ediyor.