5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

halomid

Üye
hakanquven ellerine sağlık bende senin cfw yi kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum.Ancak yazı fontu çok küçük kalıyor.Ayrıca XM menüsüne accel switch, uyuglamalara ise auto installer, rom patcher,winrar ile file browser ekleyebilirmisin.Ayrıca rofs ta yer kalır mı bilmem ama arayanın ismini söyle seçeneğinde mesaj okuyucu aylin olmadığı için tahminimce, çalan zil sesini kısıyor ve öylece arama cevaplanıncaya kadar devam ses kısık şekilde çalmaya devam ediyor.
Son çıkan güncellemeni, kullanmadım ama mapas,maps olmuş yani düzeltilmiş ayrıca Medya ve Ofis klasörlerini simgeleriye birlikte ekleyebilrimisin.
Son olarak güncelle seçeneğinin haritalarda olması iyi ama Nokia güncelleyici olmadığı için CFW ile uyumlu internet radyo ve facebook uyuglamalarını paylaşabilirsen sevinirim.
İlgi ve emeğin için tekrar teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu titreme olayını da unutma :) sürekli telefonla konuşan kişileri deli ediyor.

Kaldırdım kardeşim..ingilizce haricinde son istekler yapıldı.. ingilizce dili ekleyince belle bar iconları kalkıyor o yüzden ingilizce dili eklemicem..

----------Eklendi @ 10:22:20 ---------- Yazıldı @ 10:21:57 ----------

çok sagol bende kurdum :)

güle güle kullan kardeşim

----------Eklendi @ 10:29:39 ---------- Yazıldı @ 10:22:20 ----------

hakanquven ellerine sağlık bende senin cfw yi kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum.Ancak yazı fontu çok küçük kalıyor.Ayrıca XM menüsüne accel switch, uyuglamalara ise auto installer, rom patcher,winrar ile file browser ekleyebilirmisin.Ayrıca rofs ta yer kalır mı bilmem ama arayanın ismini söyle seçeneğinde mesaj okuyucu aylin olmadığı için tahminimce, çalan zil sesini kısıyor ve öylece arama cevaplanıncaya kadar devam ses kısık şekilde çalmaya devam ediyor.
Son çıkan güncellemeni, kullanmadım ama mapas,maps olmuş yani düzeltilmiş ayrıca Medya ve Ofis klasörlerini simgeleriye birlikte ekleyebilrimisin.
Son olarak güncelle seçeneğinin haritalarda olması iyi ama Nokia güncelleyici olmadığı için CFW ile uyumlu internet radyo ve facebook uyuglamalarını paylaşabilirsen sevinirim.
İlgi ve emeğin için tekrar teşekkürler.

teşekkürler kardeşim...
yazı fontunu değiştirmem daha sonra olur çünkü belle bar iconları yazı fontuna gömülü.. ve daha yazı fontu düzenleme işine girmedim hazırdı bu font...
rofsta yer kalmadı 1 tema dahi ekleyemiyorum.. tema isteği oldu 3 tane şuan tema var yazılımda...sen en son güncellemeyi yüklemedin belki ondan hata alıyorsun zil sesi gayet sorunsuz yüksek çalıyor bende... az çalsaydı kullananlar kesin yazardı sorun var diye...
evet mapas yazısı değiştirild, maps olarak.
mesya ofis klasörleri zaten ekle sadece isimlerini değiştirdim ben.. temada iconlar gömülü olduğu için haliyle onlarında iconları değişti... sen yazılımı attıktan sonra isimlerini düzenleyebilirsin kardeşim
şuanki sürümde haritalarda güncelle seçeneği çalışmıyordu ama 01.04.2012 de gelicek güncellemeyle haritalar güncelleniyor..
nokianın güncellemesini ekleyebilirim yazılımı ordanda facebokk ve internet radyoyu yüklersin kardeşim

aliosman166

aliosman166

Üye

Güle güle kullan kardeşim...
ana tercihin adı genel olarak değişicek tekrardan
uyarı iconları yani smileyler kalkıcak
fotoğraflardan videoları kaldırmam mümkün değil... çok hata alıyorum... resimler silinmiyor.. onu çözsem kamerada auto focus özelliği çalışmıyor...
e-posta isteğe göre kurulsa daha iyi kullanmayanlar oluyor. bilmeyenler için çıkarması zor oluyor ama ekleme her türlü yapabiliyoruz...
istemediğimiz yazılımları firmware cleaner la kaldırabiliyoruz dimi? mesela e-posta eklemeyi düşünüyorsunuz..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
istemediğimiz yazılımları firmware cleaner la kaldırabiliyoruz dimi? mesela e-posta eklemeyi düşünüyorsunuz..
ewet kaldırabiliyoruz.. e-posta eklenmicek kardeşim.. şu en son yazılımda olan uygulamar haricinde bi tek yazılım güncelleme ekleniyor uygulama olarak başka bişe eklenmicek

----------Eklendi @ 11:48:38 ---------- Yazıldı @ 11:43:52 ----------

Yazılımda şuan olan temalardan görüntüler.. 3 farklı tema 3'ün dede değişik iconlar :)

dready112

dready112

Üye
yeni temalar'ı beğendim :) güncelleme menüsünü getirmen çok iyi oldu zaman dilimi güncellemesi falan vardı onları yükleriz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni temalar'ı beğendim :) güncelleme menüsünü getirmen çok iyi oldu zaman dilimi güncellemesi falan vardı onları yükleriz.

Evet bu gun bende baktim guncellemeye gordum zaman dilimi guncellemesini. artik haritalari, internet radyo filan ordan yuklersiniz

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
Ayrıca şu ev ekranında sağ tuşta menü yerine rehber ikonu koyup rehber kısayolu yapma işini hiç denedin mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aliosman166

aliosman166

Üye
Ayrıca şu ev ekranında sağ tuşta menü yerine rehber ikonu koyup rehber kısayolu yapma işini hiç denedin mi ?
kendin rehberi ekleyebilirsn kardeşm icon çıkmıyor rehber yazısı çıkıyor ama olsun..

dready112

dready112

Üye

denedim menudende rehber yazisi icon oluyor hic hos durmuyor..
ben de öyle olacağını tahmin etmiştim aslında ama şöyle düşündüm, sağ tuşta rehberi aldıktan sonra menüde rehber olmasa da olur mu ? yani menüden kaldırılabilir. Başka bi klasöre atılır falan. Zaten menüden rehbere giren olduğunu sanmıyorum :)
kendin rehberi ekleyebilirsn kardeşm icon çıkmıyor rehber yazısı çıkıyor ama olsun..
biliyorum işte o yazı yerine ikon düşünmüştüm zaten.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben de öyle olacağını tahmin etmiştim aslında ama şöyle düşündüm, sağ tuşta rehberi aldıktan sonra menüde rehber olmasa da olur mu ? yani menüden kaldırılabilir. Başka bi klasöre atılır falan. Zaten menüden rehbere giren olduğunu sanmıyorum :)

biliyorum işte o yazı yerine ikon düşünmüştüm zaten.
rehber iconunu ek olarak verebilirim... rofs2 atmanız yeterli olur...

dready112

dready112

Üye
çok makbule geçer :) ama nasıl yapacağımı da bana anlatırsan iyi olur çünkü hiç bi fikrim yok :)

-CoNqUeRoR-

Üye
Hakan; eğer münkünse cfw 'de kullandığın zil seslerini bi yere upload edebilir misin. İçlerinden 1 tane ' .acc' adını hatırlayamadığım zil sesi vardı. Çok beğenmiştim. Hiç biryerde bulamıyorum. Teşekkürler.

dready112

dready112

Üye
Bu temayla birlikte çok güzel oldu, en azından beni tatmin eden bi görüntü oldu :) Şu genel tercihinin ismi ve telefon açarkenki titreşim de hallolunca benden iyisi yok :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan; eğer münkünse cfw 'de kullandığın zil seslerini bi yere upload edebilir misin. İçlerinden 1 tane ' .acc' adını hatırlayamadığım zil sesi vardı. Çok beğenmiştim. Hiç biryerde bulamıyorum. Teşekkürler.

Buyur kardeşim...

----------Eklendi @ 09:55:18 ---------- Yazıldı @ 09:54:13 ----------

Bu temayla birlikte çok güzel oldu, en azından beni tatmin eden bi görüntü oldu :) Şu genel tercihinin ismi ve telefon açarkenki titreşim de hallolunca benden iyisi yok :D

Tema resimlerini paylaşmıştım yeni güncellemede genel tercihin ismi nasıl olcak ordan görebilirsin... titreşim moduda kaldırıldı kardeşim :)

dready112

dready112

Üye
1 nisana kadar ne yapacaksın ? bunları hallettiysen upload etsen olmaz mı kardeşim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1 nisana kadar ne yapacaksın ? bunları hallettiysen upload etsen olmaz mı kardeşim ?

hem istekler bitsin,hemde hata olmasin diye deniyorum.. daha alt taban degisene kadar guncelleme cikartmam final olsun artik diye 1 nisanda paylasicam

Üst Alt